EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 99

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: adjuric

Epizode su i tamo i ovamo 🤢, da prosto ne znas koje da izbegavas.

Samo vas citam i citam sve od reda, ne znam prosto sta se desava, da li je kriv petak vece i ovo vrljavo (ne)vreme ili je jednostavno tako naislo 😭 Zao mi je, ali nema tu potrebe za bilo kakvo izbegavanje, taman posla... odes lepo na Jecin kanal i gledas epi "KOFERCE" (br. 1127) i uzivas u njihovim blazenim facama i medjusobnim pogledima i to te odmah vrati u normalu!
Sve vas molim da ipak imate jos malo strpljenja i bice sve ok !
Glavu gore, pionirke moje, pa zar ste zaboravile sta cekamo (da ne kazem sta smo narucile od CV): barem photo 20409_11.gif i photo 20409_26.gifako ne jos neko malo veselo
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Tako je Love,svi smo mi ovde LOVEANSH,s verom u bolje sutra,odoh i ja na spavanje,laku noc❤️
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
😊Evo jos jedan post na forumu gde se predlaze CVs kako da se poboljsa sadasnji tok serije, posto ljudi nisu zadovoljni i zele da AnSh bude kao pre vencanja. Ova forumasica je dala i predloge kako da se to postigne👏👏👏
Link:
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3429195

Prevod teksta na kraju, podvucenog:

I na kraju, CVs treba da private da ce se u jednom trenutku i ovaj show morati zavrsiti, pa umesto da ga razvlace beznacajno, trebalo bi da se potrude da ucine svaku epizodu punijom i znacajnijom sa puno price. Na taj nacin bio bi to bolji show, bio bi veci TRP, i kada se jednom zavrsi sve sto je trebalo da se kaze, mogu da zavrse show uz velike pohvale i slavu, umesto ponizeno poput KSBKBT. Kolicina stvari koje mogu jos da prikazu , a da u isto vreme odrze kvalitet i znacaj epizoda je ogromna-trebat ce maker jos 1,5-2 godine da se isprica i zavrsi cela prica o AnSh i svih ostalih.

I za veceras sam gotova i svim nocnim pticicama zelim lepu i ugodnu noc i slatke snove😊
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: mima88

Va'i sve vodimo plavim vozom u Indiju na zurku a ja cu se kod ovih svoji idijaca raspitati gdje je najbolji provod naravno ako se i ti sla'e'

Naravno , nasl*gacemo se na Shiva ko od sale..😆 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: adjuric

I moja cerka je riba

Mora da je osecajna i nezna..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Za Anandi i Shiva ne znam. Znam da je Pratz Lav a Sid Strelac ;) ovo strelac objasnjava bliznakinje :)

Moj brat je strelac , a snaja lav...i ljudi necete mi verovati,ali on je 10 godina stariji od nje..na prvi pogled razliciti svetovi, slazu se ko rogovi u vreci,samo se nesto poklapaju i prigovarju, a ovamo..nigde jedno bez drugog ne idu i ne mogu..😆 😆 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: loveansh

Evo da probam da odbranim moju Anandi😊, mada vidim da ste se sve nakostresile na nju.

Ako se secas CVs su u jednoj od prethodnih epizoda objasnili da je ono sto sprecava Anandi da bude sa Shivom intimna, iracionalni strah koji ona oseca, a da ni sama ne zna od cega.

CVs jos uvek to nisu razjasnili, pa ni sama Anandi jos uvek ne zna zasto se plasi, i cega se plasi. Jeste se uplasila kada se setila svog prvog puta sa J, ali to je samo bio okidac koji je pokrenuo taj strah u njoj.😕

Videli smo u danasnjoj epizodi da je Anandi bila ljuta na Shiva sto se sali na racun njihovih problema sa intimnoscu.Sve sto je Shiv zeleo je da svojom salom olaksa Anandi celu situaciju sa CM, ali za nju je to bolna tacka, jer je to tako duboki strah/nesigurnost koji ona oseca.

Ona mrzi taj osecaj, jer zbog tog svoga iracionalnog straha, koji jos uvek ne moze da razume i prebrodi,laze svojoj porodici, plus je naterala i Shiva da laze. Kada se radi o takvim strahovima koji su ukorenjeni duboko u necijem srcu, bitno je da se spozna njihov izvor,a ja se stvarno nadam da ce joj u tome pomoci na neki nacin CM.

Anandi je nakon sto je shvatila da u njoj postoji neki iracionalni strah, pokusala da uradi neke stari kako bi se osecala ugodno sa Shivom, ali ipak, sve sto je pokusala, nije mogla da zavrsi, nesto bi je zaustavilo. I sada je postala frustirana, sto se moze videti iz njenih reakcija na Shivove pokusaje da joj olaksa celu situaciju. Uznemirena je sto je on tako dobar prema njoj, jer ona oseca da to ne zasluzuje, i to joj ne pomaze u njenoj trenutnoj frustraciji/krivnji/konfliktu. Toliko je ocito da ona zeli biti sa njim, kada ga je pogledala jucer sramezljivo, i nije se odmakla, kada ju je uhvatio za ruke i rekao da jedva ceka dan kada ce se oboje potpuno poznavati.

Ona zna da je nepravedna prema njemu, i to je ono sto je boli i opterecuje. Ona pokusava da prevazidje svoj strah jer ga voli i zeli biti sa njim i zeli da ga ucini srecnim, ali sve dok ne shvati koji je to strah koji je sprecava biti ce frustrirana i ona i mi svi.😉

Izvini na predavanju i opsirnosti.😊 tako ja to u sitne nocne sate😉

Love, ima logike..po tvome, mozda ce Shiv da odglumi kako je ljut na nju, bice los prema njoj kako se ona ne bi osecala lose sto se jos uvek ne moze opustiti..Ne mislim da ce je maltretirati ili tako nesto, vec samo biti ,kako da se izrazim, nevaljao, malo grublji, da joj malo ubrza puls..😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: alisa112

Koleginice..🤗I meni kaze da sam majmun, ali ja sam za razliku od tebe gorila..😆 😆 😆

Daltoni thumbnail
Love.."CV imaju svoju brzinu koja je brzina uslogiranog puza" 🤣🤣🤣

Devojke, posto sam do sada gledala film koji mi je Kristina predlozila (traje 3.5 sata) a sutra valja otvoriti novi topik, odoh na spavanje..
PS Kristina,hvala ti puno za film, zaista je bio vredan paznje, isplakala sam se i nasmejala ..ma divno..Svima ga predlazem da pogledaju za vikend , imate link na prvoj strani iznad smajlica..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Malo prelistajte kad se probudite😳

Edited by Bikica - 12 years ago