EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 100

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Nisam bila tu kad ste zapocele al eto da ne bude da se izdvajam 😆 ja sam blizanac-vaga u kineskom bivol ,kombinacija mi je ubitacna i jako mi je tesko samoj sa sobom 🤪
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Malo prelistajte kad se probudite😳

Dobro jutro!
Evo mene od sabajle u subotu ovde, a razlog je sto sam kcerku odvezla na bus u 6h za Bg. Ne mogu da se vracam u krevet kad sam se rasanila, a ne mogu nista da radim po kuci i lupam, da ne budim ostale ukucane, onda da vidim sta se desava ovde.
Biki nenadmasna si ❤️ sta ti sve nece pasti napamet da napravis,👏 a drugo sve cestitke na umecu. 👏Za komjutersku neznalicu, kao sto sam ja, ovo je vrh,👍🏼tako moja deca kazu.
sladjana333 thumbnail
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Vidi se da sam neispavana, pa odmah gresim, dakle da nastavim, ja ispadoh🐷, i strasno sam se razocarala u prvi mah,medjutim ovjasnjene mi se svidelo i dosta sam se pronasla u njemu. Drugi ovi elementi su mi voda i crna boja, pa sad ako ga tumacim ,na moj pogresan nacin, jer ovde se misli u nekom prenesenom, ali da prevedem na cirilicu, volim vodu, a narocito da se kupam u moru🤣, a crna boja moze da prodje, tako, tako, imam garderobe i toj boji, a i drugim, pa sad ako kazu da je ta, nek bude.😊

sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Dora77

Mozda ce nesto krupno za Dan zaljubljenih,cim sad toliko smaraju i odugovlace..kao da pripremaju Anandi da mu se preda iz obaveze ili mozda sve ovo treba da natera Shiva da krene u ozbiljno udvaranje,kako bi svojoj dragoj skinuo osecaj krivice i naterao je da mu se preda...E da i njoj lakne 🤣🤣🤣

Nesto planiraju, bar je do sada uvek bilo tako. Samo je pitanje sta.Ne mogu ovako do beskonacnosti. A nasa domacica ce se sigurno iznenaditi kad mu se konacno preda. Pa makar bilo to iz obaveze. Mada ne verujem da ce Shiv to hteti.

Kako vam se svidja ?😉Ko o cemu baba o ustipcima, a ja o mackama, sto o pravim, sto u prenesenom znacenju.🤣

www.youtube.com/watch?v=XYi40EmreUA

Kako vam se svidja ?😉Ko o cemu baba o ustipcima, a ja o mackama, sto o pravim, sto u prenesenom znacenju.🤣

sladjana333 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

😊 ne krijes radost sto je dosla,kao da te spasila😊

Slusaj ti nju❤️, nije tacno,❤️ tuzna sam jer ne mogu da se druzim vise sa vama ❤️ 😭, a sa druge strane, ona bas i ne trci kuci iz skole, narocito kad je 2 smena,casovi do 7.30h, skola u centru grada, 4 godina, no posto sutra putuje za Bg na spremanje za akademiju poranila je iz skole😕

Kuku meni, samo sam ja ovde, ispisacu vam toliko stranica da cu vam se popeti na pz.😡
A, sto me poteralo jutros, samo gresim
smeker thumbnail
Dobro jutro😃

http://colors.in.com/in/photos/respect-wala-love-balika-vadhu-50003632.html

http://www.youtube.com/watch?v=Ek0DHu3ptSE&list=UUVlkpP0plM3S0npC2rBxdAw&index=12

Evo ovo sam nasla,😉
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: olla

Jeee 🤗 ima nas najviseee 🤗

I jaaa🤗
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: shmeker

Dobro jutro😃

http://colors.in.com/in/photos/respect-wala-love-balika-vadhu-50003632.html

http://www.youtube.com/watch?v=Ek0DHu3ptSE&list=UUVlkpP0plM3S0npC2rBxdAw&index=12

Evo ovo sam nasla,😉

Hvala ti za ovo,👏 ulepsa mi jutro😃 sad kad je priznala sama sebi, treba da cekamo da prizna i njemu😃 no mi cemo se zadovoljiti da mu to prakticno pokaze😆, moze i da cuti😆
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Drya

Nisam bila tu kad ste zapocele al eto da ne bude da se izdvajam 😆 ja sam blizanac-vaga u kineskom bivol ,kombinacija mi je ubitacna i jako mi je tesko samoj sa sobom 🤪

Potpuno te razumem. Ja sam obrnuta kombinacija, ali nije nam lako . Oba vazdusna znaka, lebdimo, oba podeljena na dva, vecita dilema.😕