EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 97

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Tako je vec bolje😆
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Joj devojke, preminuo nam glumac Josif Tatic... 😭
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
😭

Originally posted by: kaliopa

😭😭 Joj...neka pociva u miru 😭
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: medena

I ja isto sam Bik😃

Jeee 🤗 ima nas najviseee 🤗
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: alisa112

E, a mozda je domacica namerno pomerila njeno jastuce na njegovu polovinu kreveta... 😆 😆

a on jadan nije shvatio! 🤣 🤣 🤣

Meni je bas bila slatka, kako je cekajuci ga da zavrsi posao na laptopu i dodje da spava zaspala maltene na njegovom jastuku😳, a on umesto da se ususka kraj nje😉 otisao na sofu koja se niotkuda stvorila u njihovoj sobi😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: loveansh

Evo da probam da odbranim moju Anandi😊, mada vidim da ste se sve nakostresile na nju.

Ako se secas CVs su u jednoj od prethodnih epizoda objasnili da je ono sto sprecava Anandi da bude sa Shivom intimna, iracionalni strah koji ona oseca, a da ni sama ne zna od cega.

CVs jos uvek to nisu razjasnili, pa ni sama Anandi jos uvek ne zna zasto se plasi, i cega se plasi. Jeste se uplasila kada se setila svog prvog puta sa J, ali to je samo bio okidac koji je pokrenuo taj strah u njoj.😕

Videli smo u danasnjoj epizodi da je Anandi bila ljuta na Shiva sto se sali na racun njihovih problema sa intimnoscu.Sve sto je Shiv zeleo je da svojom salom olaksa Anandi celu situaciju sa CM, ali za nju je to bolna tacka, jer je to tako duboki strah/nesigurnost koji ona oseca.

Ona mrzi taj osecaj, jer zbog tog svoga iracionalnog straha, koji jos uvek ne moze da razume i prebrodi,laze svojoj porodici, plus je naterala i Shiva da laze. Kada se radi o takvim strahovima koji su ukorenjeni duboko u necijem srcu, bitno je da se spozna njihov izvor,a ja se stvarno nadam da ce joj u tome pomoci na neki nacin CM.

Anandi je nakon sto je shvatila da u njoj postoji neki iracionalni strah, pokusala da uradi neke stari kako bi se osecala ugodno sa Shivom, ali ipak, sve sto je pokusala, nije mogla da zavrsi, nesto bi je zaustavilo. I sada je postala frustirana, sto se moze videti iz njenih reakcija na Shivove pokusaje da joj olaksa celu situaciju. Uznemirena je sto je on tako dobar prema njoj, jer ona oseca da to ne zasluzuje, i to joj ne pomaze u njenoj trenutnoj frustraciji/krivnji/konfliktu. Toliko je ocito da ona zeli biti sa njim, kada ga je pogledala jucer sramezljivo, i nije se odmakla, kada ju je uhvatio za ruke i rekao da jedva ceka dan kada ce se oboje potpuno poznavati.

Ona zna da je nepravedna prema njemu, i to je ono sto je boli i opterecuje. Ona pokusava da prevazidje svoj strah jer ga voli i zeli biti sa njim i zeli da ga ucini srecnim, ali sve dok ne shvati koji je to strah koji je sprecava biti ce frustrirana i ona i mi svi.😉

Izvini na predavanju i opsirnosti.😊 tako ja to u sitne nocne sate😉

Slazem se sa svim sto si napisala. Mozda nas na momente izda strpljenje pa smo po malo ljute na nju. Sve ce to biti zaboravljeno cim njihova prica krene sa mrtve tacke. Tvoja predavanja su uvek zanimljiva i dobrodosla, barem meni😛
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Mnogi ovde na forumu smatraju da AnSh snimaju neke vaznije i lepse scene a ovo su sada samo CVS skarabudjili da zamazu oci AnShistima dok ne otaljaju ovu pricu o G koja je glavna cele ove nedelje, tako u principu treba sacekati sledecu nedelju😉

Inace iscitavam sta ste pisale do 100. str. i vidim da ste maksimalno razocarane😕 Ne znam da li se secate, ali kada je pocelo ono J ludilo sa osvetom, negde na pocetku su ovi iz BV pustili promo o AnSh vencanju, i iako su se grozne stvari desavale i gubili smo zivce, sama ta spoznaja da smo znali da ce ipak biti vencanje je sve to ucinila podnosljivim. Isto tako i sada, procurio je sinopsis gde pise da ce A izjaviti ljubav Shivu, pa dok to ne bude treba da istrpimo sve ove gluposti koje nam serviraju CVs, i gledamo na sve pozitivno.😊

Hvala ti sto si ovopodelila sa nama, znaci da se nadamo
nn027 thumbnail

Ja sam Rak – Devica. A u kineskom sam zmija.

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Loveansh...ja nisam bila nakostresena na moju anandi(lavicu)...ja sam samo na scenariste...
kako su bili rekli..da ce An.udajom menjati nacin odevanja u pozitivnijem...smislu...a danas kad sam videla ono sarenilo od sarija...morala sam na kraju pobeci...
A sto se tice svega sto si ti napisala ,ja se slazem jer sam i ja isto pisala o tome...da ona ni sama ne zna sta je koci,da zeli,hoce..da je strah od necega da ga voli...,itd...ali tu scenaristi odugovlace iz sebi poznatog razloga,a i mi cemo znati na kraju taj razlog ako uopste i postoji..Tako Love ja te mnogo vole...😳
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: kaliopa

😭 😭 😭