EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 77

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: adjuric

Pridruzujem se cestitkama.

Hvala i pozuri da mi se pridruzis skoro ce biti taj dan D, odnosno noc, nemoj da te zatekne nespremnu,bez postova.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Mama, opusti se, kaznicemo CV, nemoj sebe da kaznjavas..Evo jedne i za tebe:

http://youtu.be/yMmscN86rmM

Voli tebe tvoja Mama👏
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: alisa112

A: Lagala sam, jer drugi ne samo da bi bili uznemireni, nego bi bili i sokirani.

Pa, lezi zeno vec jednom s njim, pregledaj mu sve oziljke ...
Pa onda vise neces morati da lazes! Ni ti ni on!
Eto resenja! Pa da nam se svima svane...

Pa valjda bi bili sokirani! Ma kako da legne s njim, on ujeda, mozda je i ubije 🤢 😡 ma ovo vise nema veze ni sa kulturom, tradicijom niti vaspitanjem, ni tezak kompleks nije odgovarajuca rec... ona kao da nije ljudsko bice!
smeker thumbnail

A: Lagala sam, jer drugi ne samo da bi bili uznemireni, nego bi bili i sokirani.

Pa, lezi zeno vec jednom s njim, pregledaj mu sve oziljke ...
Pa onda vise neces morati da lazes! Ni ti ni on!
Eto resenja! Pa da nam se svima svane...

Morala sam da odem i da malo iskuliram bas,su mi digli pritisak🤢 sa ovakvim stanjem stvari ko zna da li ce uopste biti nesto medju njima🤢 danas sam definitivno prestala da se nadam.Zaboga ona se opet oseca krivom,dobro kazes alisa legni vec jednom i nema krivice.Da malo misli o njegovim osecanjima ne bi se tako ponasala,dokle vise😡😡 bas sam ljuta,a garderoba umesto da bude bolja ona sve gora😡😡.Sutra nam serviraju Gangino plakanje i spasavanje deteta,i nasa domacica ce sigurno da roni suze zbog krivice,strina ce da istrazuje, Pt ce da bocka,svinja ce da izigrava heroja,a ja cu da POLUDIM.😡😡.Ma kakva bracna noc za dan zaljubljenih nema od toga nista,ako treba Sh da bude povredjen da bi ona shvatila da ga voli eto nek se i to desi😡 i cuj molim te da ganga dodje kod nje 😡😡 uh najbolje nek je dovede kod Sh u krevet pa bar da gledamo to😡😡 necu vise da pisem svasta mi pada na pamet.Posle cu😭
Cica thumbnail

Originally posted by: kristinavasic

njima je na umu, izgleda, jedino da stignu do 2000 ep, kako znaju i umeju unishtavajuci svaki lik usput i odugovlacheci prichu do beskonachnosti...sad mi i shiv deluje ko shmokljan, nije mi vishe onako macho, ko shto je bio...

U pravu si Kristina, i njega su skroz izaljavili.
Zar nisu mogli ovo oko kreveta drugacije da izvedu, mogao je da je pomeri malo, da se ona probudi, da mu se nasmesi, a i bilo je mesta vise nego na onom lezaju, ali 2000 je daleko, pa sto da bude uprosceno, kad moze komplikovano. 😡
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
ja sam sva skenjana 🤢
i onaj Sh mi je postao bezvezan, nije on papucic (nemam nista protiv njih, cak sta protiv 😆)... nekako je postao bezlican, ko neki muta. Samo blene u An, ko dete kad mu obecas lizalicu ako bude dobro 🤢
Ma nemoraju da se khm khm khm ... vec je tragedija sto ga ona ne j*** 2% . Ponasa se prema njemu jos malo ko prema Makanu 🤢
Izvinjavam se sto sam prosta 😳 , stavila sam zvezdice 😳
sladjana333 thumbnail

I od mene cestitke 👏👏👏 drugaricama seniorkama Tini i Sladji!

Stici su vas ... jednom...

sladjana333 thumbnail

Stici ces ih i to ubrzo uciteljice iz zemlje cuda..

http://youtu.be/mD4HcgQ7gdo

Vidi,Alisa, i Dr Jag gostuje u tvojoj zemlji ... 🤣🤣
Sudija Sladja je macak, ja sam ludi sesirdzija, a ostali se nadjite...🤣

Svidja mi macak, samo da je Sijamac oni imaju plave oci, kao moj Sile👏
smeker thumbnail

Originally posted by: Tina013

ja sam sva skenjana 🤢

i onaj Sh mi je postao bezvezan, nije on papucic (nemam nista protiv njih, cak sta protiv 😆)... nekako je postao bezlican, ko neki muta. Samo blene u An, ko dete kad mu obecas lizalicu ako bude dobro 🤢
Ma nemoraju da se khm khm khm ... vec je tragedija sto ga ona ne j*** 2% . Ponasa se prema njemu jos malo ko prema Makanu 🤢
Izvinjavam se sto sam prosta 😳 , stavila sam zvezdice 😳

Ma bre da sam na njegovom mestu,ja bi odavno odlepila 😡 a i on ce sigurno nastavi li ona tako.Pa kao da je ona jedina prolazila kroz takvu patnju,a sta bi bilo da je stvarno na Ganginom mestu i da je starac silovao 😡😡 A ona se ponasa jos gore,ostavio te pa sta ti si sad nasla drugog boljeg i nemozes da legnes s njim posle toliko meseci kao da je svinja bio neznam kakav ljubavnik,ma ajde sto nemoze da legne nego i kad je pipne ponasa se boze sacuvaj😡😡
Izvinite sto ovoliko pisem ali moram to da izbacim iz sebe niko u mom okruzenju ne prati seriju pa mi vi drage moje dodjete kao terapeuti😃
Cica thumbnail

E sad sam stvarno otisla...🤣, cekam epizodu na pinku, bolje da gledam PT nego ovo..🤢

Epizode su i tamo i ovamo 🤢, da prosto ne znas koje da izbegavas.