EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 78

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Moji danasnji kadrovi... Caps br 1 Shiva-inspektora...kako hocete ima za sve...
sledi jos jedan...

Edited by Bikica - 12 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: sashka123

Eto,Tina i Sladjo,trcale smo ko bez duse da pobegnemo iz zone sumraka,da mozemo natenane da uzivamo i razglabamo svaki detalj nasih dragih AnSh,kad ono CV nam porucise,pa sto ste tako pozurile,nama je nestalo ideja i maste pa cemo sad malo da odugovlacimo i serviramo gluposti dok se opet ne setimo neceg pametnog. Generalno skroz su upropastili pricu,svaki lik im je bar pomalo skrenuo sa prvobitne staze,a ako misle da pridaju znacaj svinji i njegovom iskupljenju,tek tu su se zeznuli,jer kako ga prikazuju sad...pre je bio odvratan,a sad je i odvratan i debilan

Vala, jes' sve si u pravu. Preterese ga nacisto
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Nadam se da se necete naljutiti zbog ovog sto cu reci/napisati: Sto si bolji prema An,ona je gora prema tebi! 😡😡😡
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Ma nije mi vise ni do Sh, niti do nicega 🤢... i on mi se smucio 🤢... zamislite onda dokle mi je doslo 🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

stvarno sam odlepila danas🤢 videvsi ovu kombinaciju boja na sariju...znas smek ...ja sam zavrsila srednju tek.dizajn...trebala studirati modni dizajn preporuke od profesora, nego sam otisla na ekonomiju...

Biki 🤗🤗 ne da sam odlepila nego sam poblesavila,verujem ti za kombinaciju 😡 boze sacuvaj kao u cirkus da je posla,😡 sta napravise od nje😒 ukoliko ne vidim neki napredak prestajem da gledam stvarno😡😡
Bambina thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ma bre da sam na njegovom mestu,ja bi odavno odlepila 😡 a i on ce sigurno nastavi li ona tako.Pa kao da je ona jedina prolazila kroz takvu patnju,a sta bi bilo da je stvarno na Ganginom mestu i da je starac silovao 😡😡 A ona se ponasa jos gore,ostavio te pa sta ti si sad nasla drugog boljeg i nemozes da legnes s njim posle toliko meseci kao da je svinja bio neznam kakav ljubavnik,ma ajde sto nemoze da legne nego i kad je pipne ponasa se boze sacuvaj😡😡
Izvinite sto ovoliko pisem ali moram to da izbacim iz sebe niko u mom okruzenju ne prati seriju pa mi vi drage moje dodjete kao terapeuti😃

totalno se slazem sa tobom!!!!!
ma ovo vise ne lici ni na sta, nije ni razvlacenje serije, NISTA... ovo je proseravanje 🤢
ne gledaju mi se ni ove njihove romanticne scene na Pinku, vise nema smisla... totalno zamlacivanje 🤢
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
A kad je svinja bolovao od '' amnezije'',ona je bez ikakve potrebe spavala kraj njegovih nogu,tad je Bajronu dala obrazlozenje da to radi iz covecnosti prema bolesnom coveku a i duznost joj je kao sarpandj!? a sad onako rasiri se po celom krevetu,ni pet joj briga gde ce joj muz leci. Pa dragi CV ,kad Anandi postade tako neosetljiva na tudje potrebe,a svaki put je kao svesna da ga povredjuje i sita se isplace,a onda svaki put sve gore🤢
Bambina thumbnail
vidi ga molim te sto se gore iskezio na slikama... pocelo je da me nervira, blene u nju ko napaljeni pubertelija 🤢. Ne mora spavati sa njim, nije to poenta, samo da pokaze malo postovanja i ljubavi prema njemu.
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Moji danasnji kadrovi... Caps br 1 Shiva-inspektora...kako hocete ima za sve...

sledi jos jedan...

Hvala Bikice ❤️ e zao mi ga skroz majke mi 😭 😭 pacenik... i kako vise moze da se ovako blazeno smeska nije mi jasno 😡 sta li ga cini srecnim 😡
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Caps br.2
8 14
8 22