🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Saiyaaara spoof
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Jobless Poddars
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
24 years of Ajnabee
Let's Discuss Abhir
Originally posted by: sashka123
Eto,Tina i Sladjo,trcale smo ko bez duse da pobegnemo iz zone sumraka,da mozemo natenane da uzivamo i razglabamo svaki detalj nasih dragih AnSh,kad ono CV nam porucise,pa sto ste tako pozurile,nama je nestalo ideja i maste pa cemo sad malo da odugovlacimo i serviramo gluposti dok se opet ne setimo neceg pametnog. Generalno skroz su upropastili pricu,svaki lik im je bar pomalo skrenuo sa prvobitne staze,a ako misle da pridaju znacaj svinji i njegovom iskupljenju,tek tu su se zeznuli,jer kako ga prikazuju sad...pre je bio odvratan,a sad je i odvratan i debilan
stvarno sam odlepila danas🤢 videvsi ovu kombinaciju boja na sariju...znas smek ...ja sam zavrsila srednju tek.dizajn...trebala studirati modni dizajn preporuke od profesora, nego sam otisla na ekonomiju...
Ma bre da sam na njegovom mestu,ja bi odavno odlepila 😡 a i on ce sigurno nastavi li ona tako.Pa kao da je ona jedina prolazila kroz takvu patnju,a sta bi bilo da je stvarno na Ganginom mestu i da je starac silovao 😡😡 A ona se ponasa jos gore,ostavio te pa sta ti si sad nasla drugog boljeg i nemozes da legnes s njim posle toliko meseci kao da je svinja bio neznam kakav ljubavnik,ma ajde sto nemoze da legne nego i kad je pipne ponasa se boze sacuvaj😡😡Izvinite sto ovoliko pisem ali moram to da izbacim iz sebe niko u mom okruzenju ne prati seriju pa mi vi drage moje dodjete kao terapeuti😃
Moji danasnji kadrovi... Caps br 1 Shiva-inspektora...kako hocete ima za sve...
sledi jos jedan...