EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 79

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago
a mogu da se kladim da cemo za koji dan da ovde gorimo od euforije 🤢. Garant ce opet da ga pogleda, nasmesimu se... pa cemo da popodamo u trans 😕
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Olla...cini ga srecnim...samo da je ona tu...samo da je gleda...dusa jedna draga..."napacena" na svoj nacin...
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sashka123

A kad je svinja bolovao od '' amnezije'',ona je bez ikakve potrebe spavala kraj njegovih nogu,tad je Bajronu dala obrazlozenje da to radi iz covecnosti prema bolesnom coveku a i duznost joj je kao sarpandj!? a sad onako rasiri se po celom krevetu,ni pet joj briga gde ce joj muz leci. Pa dragi CV ,kad Anandi postade tako neosetljiva na tudje potrebe,a svaki put je kao svesna da ga povredjuje i sita se isplace,a onda svaki put sve gore🤢

Ona od kada se udala,samo spava 🤢
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: medena

Cestitam i ja, Sladjo 👏👏👏

Hvala i jer te cekaLove Sick 2
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Olla...cini ga srecnim...samo da je ona tu...samo da je gleda...dusa jedna draga..."napacena" na svoj nacin...

Istina, nazalost 😭 ali nemoguce je toliko dugo izdrzati, toliko nekog voleti a ne dobijati zauzvrat ni mrvicu ljubavi, i jos se zadovoljno osmehivati 😭
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Tina013

a mogu da se kladim da cemo za koji dan da ovde gorimo od euforije 🤢. Garant ce opet da ga pogleda, nasmesimu se... pa cemo da popodamo u trans 😕

Da znas da nas treba "ubiti" 😡
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
E ovako:
Ja danas...
Vise ne znam odakle sam dosla ni kuda sam posla...
Sad idem da se malo sredim....i da
Jer..ovo je za mene...kao i ovo...
A sad...saljem vam.....veceras cu da...provirim...

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

E to je biki ljubav👏 kad ti je potrebna samo sitnica da bi bio srecan😳 a njoj izgleda zvezdu s neba da skine ne vredi😡 opet sam ljuta na nju,znam da drugacije razmisljamo ali priznaj da je preterala😡
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Tina013

Pa jedno iznenadjenje nam ne gine,samo je pitanje da li ce biti prijatno ili neprijatno,prijatno ako nam vrate staru Anandi a neprijatno ako scenarista odluci da je njegova mama ipak zena za samo jednog coveka pa...brrr,ne smem ni da pomislim
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Uh umorila sam se dok sam iscitala sve 😆,a komentara na epizodu nemam 🤢