EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 76

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sashka123

Znas sta,ako on pored svega sto je uradio za nju,pored svog razumevanja,podrske,ljubavi treba jos i da nastrada da bi ona shvatila,onda stvarno...i sta ona njemu rece,zasto se ne ljutis na mene,znaci njoj treba takva vrsta odnosa da bi vise dala sebe,mislim stavljam ja ruzicaste naocari ali shvatam i dalje ovako kako shvatam

Mama, opusti se, kaznicemo CV, nemoj sebe da kaznjavas..Evo jedne i za tebe:

http://youtu.be/yMmscN86rmM

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
E sad sam stvarno otisla...🤣, cekam epizodu na pinku, bolje da gledam PT nego ovo..🤢
kristinavasic thumbnail
Explorer Thumbnail
Sid (Shiv), i was happy to see you busy. At least like that you wont get hurt by anandi.
shta vishe reci...tuga...odoh, nzm koliko postova smem u danu da ispucam. mozda malo romantike oko pola devet na pinku, popravi danasnji prosek. i htedoh reci, hvala bikici na slikama, divne su :) i jeci na epizodama, taman sl ned necu moci da gledam direkt na pinku, a ovako opet mogu bar na youtube-u dok josh ima romantike. i dobrodoshlica novajlijama (mada sam tehnichki i ja josh uvek medju njima) i onima koje su ispucale 200 postova, valjda cu i ja doci do tog broja :) cokic za pionirke :* ps. odgledajte film kabhi khushi kabhie gham, divan film, kao i vecina sa shahrukh khanom, gledala ga 5 puta, i sad cu opet, da sebi popravim raspolozenje u ovom hladnom danu 😊
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

😊 Dobar dan pionirke😊

Sladjo cestitke 👏👏👏

Hvala!!!!
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: medena

Mislis li da CV tako da An shvati svoja osecanja prema Sh? Nije im valjda to na umu.

Izgleda da i oni ne znaju sta im je na umu, zapetljali su ga, pa i oni vise ne vide gde je izlaz.🤢
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
A: Lagala sam, jer drugi ne samo da bi bili uznemireni, nego bi bili i sokirani.

Pa, lezi zeno vec jednom s njim, pregledaj mu sve oziljke ...
Pa onda vise neces morati da lazes! Ni ti ni on!
Eto resenja! Pa da nam se svima svane...
olla thumbnail
Bestraga vise, i krokodilske suze, i uvrnute face, i pokusaji da razumes ono sto se razumeti ne moze... pocinje mozak da me boli od previse analize i trazenja logike koja ne postoji! Nikad se u zivotu posle gledanja neke serije nisam osecala ovako UMORNO 😵
sladjana333 thumbnail
Thank you !!!
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: nn027

Cestitam Sladjo !!!

Hvala i ti brzih dana kao ja.
Cica thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Kakav kais😆😆😆

Vidim ja Sladjana da ti ides Kopicinim stazama, imate isti predmet interesovanja. 😉