EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 75

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kristinavasic

njima je na umu, izgleda, jedino da stignu do 2000 ep, kako znaju i umeju unishtavajuci svaki lik usput i odugovlacheci prichu do beskonachnosti...sad mi i shiv deluje ko shmokljan, nije mi vishe onako macho, ko shto je bio...

Znas slazem se sa tobm oko ovga sto si napisal.Mozda im je to i namera.😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Sad ce Sh da strada 100% 🤢🤢🤢

Znas sta,ako on pored svega sto je uradio za nju,pored svog razumevanja,podrske,ljubavi treba jos i da nastrada da bi ona shvatila,onda stvarno...i sta ona njemu rece,zasto se ne ljutis na mene,znaci njoj treba takva vrsta odnosa da bi vise dala sebe,mislim stavljam ja ruzicaste naocari ali shvatam i dalje ovako kako shvatam
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Cestitam! 👏
[/QUOTE

Hvala!!!!

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Evo i mene,procitala sam WU,🤢,vidim po vasim komentarima,ocajno i depresivno stanje😭,a kako i nece biti s ovim smecem sto nam serviraju da gledamo!!!😡🤢 Epizodu nisam gledala i necu. Samo da vam napomenem,da scenarijo od BV,pisu 4 muskarca i jedna zena!! Po ovoj podjeli 4: 1,treba da nam bude jasno,zasto dobijamo romantike na kasicicu,a zasto svinju ribaju ribacom cetkom i parfemima,nebili gledaoci zaboravili njegove svinjarije.😡 Muski sovinizam!!!😡🤢🤢
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Tina013

Bravo drugarice Sladjana, bili ste dobra pionirka 👏 🥳

Hvala, trudila sam se udarnicki.
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Cestitam sudija, eto uspela si !!! 👏

Hvala Dal, preko trnja do zvezda.
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Evo i mene,procitala sam WU,🤢,vidim po vasim komentarima,ocajno i depresivno stanje😭,a kako i nece biti s ovim smecem sto nam serviraju da gledamo!!!😡🤢 Epizodu nisam gledala i necu. Samo da vam napomenem,da scenarijo od BV,pisu 4 muskarca i jedna zena!! Po ovoj podjeli 4: 1,treba da nam bude jasno,zasto dobijamo romantike na kasicicu,a zasto svinju ribaju ribacom cetkom i parfemima,nebili gledaoci zaboravili njegove svinjarije.😡 Muski sovinizam!!!😡🤢🤢

Boze kako imaju pokvareni um.🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kakvi su scenaristi🤢..samo fali jos to da smisle...to bi bila najveca grubost...a ne shvatanje njene ljubavi...🤢...za izjavu ljubavi potrebno je nesto lepse...sta znaci ljubav...oni to izgleda ne znaju..ili se prave l... ljubav je veoma siroki pojam...citav spektar...ma isfrustrirana sam nacisto danas...nemam snage ni da pisem,kao sto rekla draga Dal...
Izbacicu par slicica ⭐️..i povlacim se i ja u ilegalu...ruzicaste naocare su i dalje na meni...samo ispod njih pao je neki cudni mrak...😳

KOP:

MESSAGE FOR CVs FROM EX YU:

http://youtu.be/qrrz54UtkCc

😡 😡
😡
😡
Edited by Daltoni - 12 years ago
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Draga Saldjo...od mene ..
.
I koliko se secam trazili ste cuvene..."nanogice"

Hvala na cestitkama, a posebno na poklonu !!! Al, ce da zveckajuuu, valjda brih dana.😉

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Hvala Dal, preko trnja do zvezda.

Samo napred :

http://youtu.be/SBM82Ju2kJU