EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 112

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sashka123

Sladjo u svemu se savrseno razumemo,samo da znas,divno je za zensku decu kad imaju brata,a isto tako i obrnuto,budi sigurna da ce tvoj sin jednog dana biti dobar muz jer je rastao uz dve sestre i naucio je da postuje zene,ja to znam iz licnog iskustva,imam starijeg brata,uvek je bio divan prema meni,nezan,zastitnik,takav je prema svojoj zeni,zato kazem,ima Shivova u stvarnom zivotu,za one neverne Tome koje kazu da je lik iz bajke,postoje itekako i za Dal poruka,trazi,cero,trazi,nemoj se zadovoljiti necim manjim,sigurna sam da ces pronaci svog Shiva pa makar potrosila vazda vezbanki😉

👏👏👏
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

👏👏👏 Super ti je ovo.👏 Obozavam macke👏 Posto se ja nista ne razumem u ovo cudo tehnike, nisam uspela ni da razumem, a da pokusam da sledim malo pre data uputstva, to nema pojma, jer ne znam opet da uradim, pokusacu da postavim sliku mog macka Sila, sa takmicenja za najlepseg kucnog ljubimca, na moj nacin.

Jao, prelep jee! I ja obozavam macke 😊
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: loveansh

Bravo Nado, cestitam👏👏👏 Ja sam ocito teski duduk, nesto ocito radim pogresno, tako nista od mojih slika (ipak nisam slupalaPC, ovisnost je to prevelika😉) Ostavljam slike za veceras, idem sada da skuvam nesto na brzinu pa na LU.
Fotografija je prekrasna.👏👏👏

Nemoj odustati. Ja sam probala pre par dana i nisam uspela. Danas sam pokusala ponovo i evo ga. 😉
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

👏👏👏 Super ti je ovo.👏 Obozavam macke👏 Posto se ja nista ne razumem u ovo cudo tehnike, nisam uspela ni da razumem, a da pokusam da sledim malo pre data uputstva, to nema pojma, jer ne znam opet da uradim, pokusacu da postavim sliku mog macka Sila, sa takmicenja za najlepseg kucnog ljubimca, na moj nacin.

Ja isto obozavam macke. Mi ih imamo 2 ,samo nisu rasne. Za tebe jos Sladjo jos malo macica

kaliopa thumbnail
Opa, nasa BV dobija rivala...

"A new tv serial directed by Sanjay Leela bansaali will be airing at 8 pm on another channel will be serious competition to BV. The promos are grand and the leads r very good looking. Sanjay Leela bansali is a good director and can make anything look beautiful. Cv should buck up and make ansh and jaga2 couple story interesting and keep viewers from switching the channel at 8 pm slot."

Mozda ih ovo malo trgne.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Draga mama, ne verujem da cu naci to sto trazim ali cu radije umreti pokusavajuci nego da se zarobim sa nekim ko me ne zasluzuje..Meni muskarac nije potreban u zivotu, imam svoje parce hleba i krov nad glavom, a za ostale potrebe jos uvek mogu da biram..drustva je doduse sve manje jer ih nesto uhvatilo pa se samo udaju i zene,kao da hvataju zadnji voz..😆
kaliopa thumbnail
Opa, nasa BV dobija rivala...

"A new tv serial directed by Sanjay Leela bansaali will be airing at 8 pm on another channel will be serious competition to BV. The promos are grand and the leads r very good looking. Sanjay Leela bansali is a good director and can make anything look beautiful. Cv should buck up and make ansh and jaga2 couple story interesting and keep viewers from switching the channel at 8 pm slot."

Mozda ih ovo malo trgne.

Gledam sad i komentare, kazu da ipak ta druga serija ne pocinje u 8h vec u 8:30h, ne bi kao rizikovali da stave u isto vreme kad ide i BV...
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: sashka123

Sladjo u svemu se savrseno razumemo,samo da znas,divno je za zensku decu kad imaju brata,a isto tako i obrnuto,budi sigurna da ce tvoj sin jednog dana biti dobar muz jer je rastao uz dve sestre i naucio je da postuje zene,ja to znam iz licnog iskustva,imam starijeg brata,uvek je bio divan prema meni,nezan,zastitnik,takav je prema svojoj zeni,zato kazem,ima Shivova u stvarnom zivotu,za one neverne Tome koje kazu da je lik iz bajke,postoje itekako i za Dal poruka,trazi,cero,trazi,nemoj se zadovoljiti necim manjim,sigurna sam da ces pronaci svog Shiva pa makar potrosila vazda vezbanki😉

Potpuno se slazem sa tobom, tim pre sto ni ja, ni moj muz nemamo ni rodjenog brata ni sestru, pa ti sada moja deca nemaju rodjenog ni strica, ni ujaka, ni tetke, ni bracu i seste od istih, kao sto imaju druga deca, ali zato imaju jedni druge i njihova deca ce jednoga dana imati napred pobrojanu rodbinu.
Uvek sam patila sto nemam rodjenog brata ni sestru i to je bio, verovatno jedan od razloga sto sam ih rodila troje i to u po prilicno kasnim godinama. Moja trudnoca sa trecim detetom izazvala je opste cudjenje kod svih, rodbine, prijatelja, svih, a i danas se to desi da mi kazu, jer sam imala vec kcerku i sina. Svi misle da sam imala dve kcerke, pa da sam zbog toga rodila trece, a kad im kazem da nije tako, ostaju u cudu.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

A nasa domacica u kaficu. Lepo bogami A rucak,pranje, peglanje...?
kaliopa thumbnail
Iii evo ga, CM je rekla Anandi da hoce da poprica sa njom...