Originally posted by: sashka123
Sladjo u svemu se savrseno razumemo,samo da znas,divno je za zensku decu kad imaju brata,a isto tako i obrnuto,budi sigurna da ce tvoj sin jednog dana biti dobar muz jer je rastao uz dve sestre i naucio je da postuje zene,ja to znam iz licnog iskustva,imam starijeg brata,uvek je bio divan prema meni,nezan,zastitnik,takav je prema svojoj zeni,zato kazem,ima Shivova u stvarnom zivotu,za one neverne Tome koje kazu da je lik iz bajke,postoje itekako i za Dal poruka,trazi,cero,trazi,nemoj se zadovoljiti necim manjim,sigurna sam da ces pronaci svog Shiva pa makar potrosila vazda vezbanki😉
Potpuno se slazem sa tobom, tim pre sto ni ja, ni moj muz nemamo ni rodjenog brata ni sestru, pa ti sada moja deca nemaju rodjenog ni strica, ni ujaka, ni tetke, ni bracu i seste od istih, kao sto imaju druga deca, ali zato imaju jedni druge i njihova deca ce jednoga dana imati napred pobrojanu rodbinu.
Uvek sam patila sto nemam rodjenog brata ni sestru i to je bio, verovatno jedan od razloga sto sam ih rodila troje i to u po prilicno kasnim godinama. Moja trudnoca sa trecim detetom izazvala je opste cudjenje kod svih, rodbine, prijatelja, svih, a i danas se to desi da mi kazu, jer sam imala vec kcerku i sina. Svi misle da sam imala dve kcerke, pa da sam zbog toga rodila trece, a kad im kazem da nije tako, ostaju u cudu.