EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 113

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Kopice,vidim presvukla si se..Bas si sada slatka..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Ormax Media ?@OrmaxMedia

Top 5 fiction characters: Anandi (Balika Vadhu), Ram (BALH), Jethalal (Taarak Mehta), Mahadev (Mahadev), Priya (BALH) #CIL#Jan2013

Slucajno naleteh na ovo.

mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

mima, poceci svih nas su bili kao tvoji sada👍🏼 a na greskama se uci👍🏼 Savladaj tjeskobu i sve je OK👍🏼 Pisi slova bez kvakica😊 a mi ti nismo komisija na ispitu😊🤗

Pozdrav svim pionirkama i mladim seniorkama evo ja tek usla u kucu po da provirim sta se ovdje desava . dadisa hvala ti na podrrsci al ja ti se sad osjecma kao slon u staklari pa se plasim da vam sta ne pobrkam
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Ormax Media ?@OrmaxMedia

Top 5 fiction characters: Anandi (Balika Vadhu), Ram (BALH), Jethalal (Taarak Mehta), Mahadev (Mahadev), Priya (BALH) #CIL#Jan2013

Danasnja epizoda😕

Haveli

Baba je pitala Basanta i Genu da li je sve OK.

Basant; Sve je Ok ,G treba da uzima neku terapiju za slabokrvnost. Treba da se odmara.

A je klimnula prema Geni koja joj je klimnula nazad.

DS: Onda Gena ne treba da radi po kuci.

Gena: Tko ce pomoci Sumitri.

DS: Naci cemo nekoga za pomoc u kuci.

Bajron: Sumi kaze da ona moze sama sve postici.

J kaze da je G bolje i da ce je dovesti kuci da se odmara. Svi su srecni.

Scena sa J koji vodi racuna o G. G spava.

Shiv dobija izvestaj od policije.

CH

Anandi rasprema krevet i stavlja dva prekrivaca. CM vidi da je sofa prazne (nije namestena za spavanje). Razmislja.

Ponovo scena J&G G mrmlja o svom sinu. Policija istrazuje. Bolnicar se prekrio nekom maramom i ulazi u bus. Inspektor mu prilazi i skida maramu. Obavestava S da su uhvatili bolnicara. Shiv je srecan, i odlazi kod J . G se budi i seda u krevetu.

G: Doktore moras da dovedes mog sina.

J&S pricaju.

J: Povedi me kod bolnicara, isamaracu ga.

S: Nije priznao za R

G je to cula i pala ponovo u nesvest. J ju je poseo.

J: koliko sam ti puta rekao da ne smes da ustajes i hodas. Zasto places i govoris da tamo nema nista za tebe???

Ganga nesto objasnjava

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Morala sam 😆,hvala Dal 🤗❤️!!! Evo jos jedna narudzba za Sh i An!!😆😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
👏👏👏 Super ti je ovo.👏 Obozavam macke👏 Posto se ja nista ne razumem u ovo cudo tehnike, nisam uspela ni da razumem, a da pokusam da sledim malo pre data uputstva, to nema pojma, jer ne znam opet da uradim, pokusacu da postavim sliku mog macka Sila, sa takmicenja za najlepseg kucnog ljubimca, na moj nacin.

Ja isto obozavam macke. Mi ih imamo 2 ,samo nisu rasne. Za tebe jos Sladjo jos malo macica

🤗 Hvala lepo, super ti je ovo i moj macak je veliki nemirko, Sijamke su inace po prirodi zivahne. Svasta od ovog ovde prikazanog je vec bilo i kod nas,.Kuca nam je kao da imamo malu decu, njegove igracke po podu, iznad viseceg dela kuhinje drzala sam neke ukrase, ono klasika ukrasni tanjiri, kad se on preko frizidera popeo tu da spava, morala sam da sve sklonim, skoci i otvara sva vrata, a posto zivim u kuci sa dvoristem, preko dana nismo zakljucavali vrata, sad je sve pod kljucem da on ne izadje, a moram da ga cuvam od toga, jer on ne zna da se plasi od ljudi, automobila.Kad pocnem da pricam o njemu ne znam da stanem, a na poslu, kad dodjemo posle vikeda, pitaju me i za njega sta je rado. On nam je ravnopravni clan porodice.
Al' sam dosadna
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

I tajanstvena😉 Nesto priprema😊
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

na APNI TV nema jos nista.Ima li i danas serije😕
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Nastavak:

G: Ja sam ljudsko bice. Zasto su me zeleli ubiti?

S: Nemoj da razmisljas o ovome. Treba sto pre da ozdravis. Mi cemo uloziti prituzbu policiji. Dobit cemo dete.

J: Ja cu poci jer znam to mesto

G: Ja cu poci takodjer.

S: Biti ce riskantno

J: TI nisi jos zdrava.

G: Ja sam majka. Zelim da idem. Umret cu bez mog sina...

J: Zasto zelis da umres?

G: Ja moram da idem, nitko me ne moze zaustaviti. U suprotnom, ici cu sama.

S: OK, podji sa nama. J potvrdno klima glavom.

CH

Anandi zvoni telefon. Shiv joj kaze da ide sa J&G u Laxmigani selo kod R

A: Idete po dete, doci cu i ja

S: Nece biti potrebno. Ovo je pitanje prava i zakona. G ide jer je licno umesana. Ja bih se brinuo za tvoju sigurnost, ne zelim da se licno upletem u to.

A: U redu, ali pazi na sebe.

S: Morat cu, kao tvoj muzic J je zamisljen

U autu, J tesi G.

G: Ja sam dobro, jaka sam sada. Zove baba: Idete u Gangino selo? Cuvajte se i posle dodji ravno kuci.

CH

A i CM rade nesto za trpezarijskim stolom

CM: Nadam se da je G dobro.

A: Da i ja se nadam. Jednom kad se vrati ici ce u Haveli.

PT: Zasto? S i tvoj bivsi muz puno pomazu, mogla bi da postane gale padu?

A: Nisu svi ljudi losi, treba da pomazemo jedni drugima. Ne verujem da ce G iskoristit tudju dobrotu. U pravu si da jojt voj brat pomaze, ali dok G ne bude neovisna potrebna joj je podrska.

PT: Na vrh glave mi je tvoj socijalni rad. Odlazi.

A zavrsava sa punjenjem karelas? I kaze da ide u kuhinju. CM je zaustavi.

CM: Zelim da popricam sa tobom.

A: Izvoli, kazi.

CM: Zaboravila sam ...idi ti. A odlazi CM je zamisljena.

Kola hitne pomoci prolaze pored hrama.

G: Tu je bila neka ceremonija za mog sina. Seca se kuda prolaze. J je pazljivo posmatra. G place.

S je takodjer zabrinut.

G: Mannu je gladan. (njen sin)

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Draga mama, ne verujem da cu naci to sto trazim ali cu radije umreti pokusavajuci nego da se zarobim sa nekim ko me ne zasluzuje..Meni muskarac nije potreban u zivotu, imam svoje parce hleba i krov nad glavom, a za ostale potrebe jos uvek mogu da biram..drustva je doduse sve manje jer ih nesto uhvatilo pa se samo udaju i zene,kao da hvataju zadnji voz..😆

Podrzavam te u potpunosti ali moj dobonamerni savet ti je ne lisavaj sebe jednog uz jedan dodatak jos, pazi da bude kao ⭐️, jer sve je nasledno, ne samo fizicki izgled, vec sve, karakter, osobine, inteligencija, sve.(provereno tacno na moja ).