EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 111

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sashka123

Au Sladjo,kod mene je obrnuta situacija,ja imam dve cerke,pa ne bih volela bas nesto ni da daju,sala mala,ali ne bih zadirala u njihov privatan zivot sem kad mi se prve obrate za pomoc ili savet,Eto,taman sam htela da ti kazem da moja mladja ima 20 god.pa da nesto poradimo,da se oprijateljamo,kad ono,ti zvaces sve sa farmerkama,sad cu razmisliti malo😆😆

Sto se mene tice moze.👏 Ako se naravno njih dvoje sloze, ❤️ I ja imam jos dve kcerke, jednu stariju i jednu mladju od njega Mogu ti reci da sam dovoljno svesna po pitanju svih troje da je sada drugo vreme, razumes na sta mislim, mada mi nije svejedno kada su njih dve u pitanju, ali samo nam ostaje da se nadamo da ce sve biti u redu u njihovim zivotima, pa sta nam bude bice, jer oni, bar ovi moji, ne dozvoljavaju nikakvo mesanje po tom pitanju, a ni ja ne zelim bilo sta da kazem, jer ne znam sta ce sutra biti, cutim, meni su svi lepi, odnosno lepe, dobri, odnosno dobre.
Rajfeslus na usta jos sada, a kada budem svekrva zatvoren nacisto i mirna Backa.
smeker thumbnail
A da, draga Shmeks😊 nadam se da se magla rascistila, da ti je Lisica podigla raspolozenje, i sada jos gricni koju kockicu cokoladice na ovaj cokoladni dan (danas je Chocholate Day u ovoj nedelji pred valentinovo) da ti proradi hormon srece, i onda si spremna za danasnju dozu CVs ludila. Kiss❤️

Magla se jos nije digla😕 hvala na cokoladi uzivacu ,hvala ti sto mi uvek popravis raspolozenje😛
A za danasnju epizodu uopste nisam spremna jer je bolje da ovaj hormon srece iskoristim drugacije😉
smeker thumbnail
Joj desio mi se peh😕 nemogu da postavljam slike na postimage mi traze da se ulogujem a ja sam zaboravila lozinku😡😡 kad me sludese ovi cCV 😡 sad cu njih da okrivim zato sto sam glupa😆😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Sladjo u svemu se savrseno razumemo,samo da znas,divno je za zensku decu kad imaju brata,a isto tako i obrnuto,budi sigurna da ce tvoj sin jednog dana biti dobar muz jer je rastao uz dve sestre i naucio je da postuje zene,ja to znam iz licnog iskustva,imam starijeg brata,uvek je bio divan prema meni,nezan,zastitnik,takav je prema svojoj zeni,zato kazem,ima Shivova u stvarnom zivotu,za one neverne Tome koje kazu da je lik iz bajke,postoje itekako i za Dal poruka,trazi,cero,trazi,nemoj se zadovoljiti necim manjim,sigurna sam da ces pronaci svog Shiva pa makar potrosila vazda vezbanki😉
sladjana333 thumbnail
👏👏👏 Super ti je ovo.👏 Obozavam macke👏 Posto se ja nista ne razumem u ovo cudo tehnike, nisam uspela ni da razumem, a da pokusam da sledim malo pre data uputstva, to nema pojma, jer ne znam opet da uradim, pokusacu da postavim sliku mog macka Sila, sa takmicenja za najlepseg kucnog ljubimca, na moj nacin.

sladjana333 thumbnail

Originally posted by: alisa112

'Ajd kad se svi vezbamo u postavljanju slicica... Da vezbam i ja!

Svu zahvalnost za ovo umece ja dugujem Srbiji i njenom preciznom objasnjenju
na str.2 EX YU #5!

Mi se tebi zahvaljujemo na dobrom kaisu😆
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: loveansh

Biki, mila, nisam na tebe mislila, sorry😊 Svi smo mi nakostreseni na scenariste koji su za sve ovo krivi😡 sram ih bilo🤢

Slazem se za sarije, no sta da se radi. Ljubim te, ne sekiraj se❤️

Jos nismo ubile ovaj topic...c.c.c.c. evo stigla spamerka da pripomogne..

btw...ja sam uvek branila Anandi, ali ovo sto scenaristi rade od njenog lika je ludorija, ja mislim da ni oni ne znaju sta se s njom desava a mislim da ni Pratz nije bas sve najjasnije jer joj je gluma zadnjih dana losa.

A posto ja Anandi toliko volem smatram da imam prava da je kritikujem. Ali ako je neko drugi napadne odmah cu da je branim kako znam i umem!
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A Shiv nam dodje ko vezbanka..😆 😆 😆

Dal, predlog se jednoglasno usvaja, uslo u zapisnik😆 😆 😆.
smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Jos nismo ubile ovaj topic...c.c.c.c. evo stigla spamerka da pripomogne..

btw...ja sam uvek branila Anandi, ali ovo sto scenaristi rade od njenog lika je ludorija, ja mislim da ni oni ne znaju sta se s njom desava a mislim da ni Pratz nije bas sve najjasnije jer joj je gluma zadnjih dana losa.

A posto ja Anandi toliko volem smatram da imam prava da je kritikujem. Ali ako je neko drugi napadne odmah cu da je branim kako znam i umem!

I ja je Jasna volim,i primetila sam da i njoj nesto nije po volji poslednjih epizoda,mozda je smorilo to sto prica tako ide i sto se ljudi bukvalno ljute na nju kao da je ona nesto kriva a ne ovi iz CV😡😡
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Moj brat je strelac , a snaja lav...i ljudi necete mi verovati,ali on je 10 godina stariji od nje..na prvi pogled razliciti svetovi, slazu se ko rogovi u vreci,samo se nesto poklapaju i prigovarju, a ovamo..nigde jedno bez drugog ne idu i ne mogu..😆 😆 😆

Dal 😳 ti znas