EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago
posle danasnje epizode sam sigurna da ce se Shivu nesto desiti 😕
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Ne svidja mi se sto je Shiv zamolio Anandi da se moli za njega. Nadam se da to nije opet neki los znak ili najave za neku nesrecu. Ako bas mora da bude povredjen , neka bude samo malo ali da ona pomisli da je puno pa da se malo trgne .
Sta li planiraju sa Sanchi? Ne da me ona preterano interesuje, ali je besmisleno da ona jos sedi
tamo🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Podrzavam te u potpunosti ali moj dobonamerni savet ti je ne lisavaj sebe jednog uz jedan dodatak jos, pazi da bude kao ⭐️, jer sve je nasledno, ne samo fizicki izgled, vec sve, karakter, osobine, inteligencija, sve.(provereno tacno na moja ).

Potpuno se slazem, a i nameravam, trazim nekoga ko ce biti kombinacija pameti i lepote za donora s.. , na zalost obicno ispadnu komplikacije, tipa : njegova porodicna istorija naslednih bolesti i slicno..na kraju cu da se opredelim za kombinaciju zdravlje i izgled (sportista) a pamet neka nasledi od mene,ovo malo sto je imam, nadomestice je lepotom 😆😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

AAA😡 Opet magla😡

Izvini, ali ne mogu da izdrzim..🤣🤣🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: dadisabih

na APNI TV nema jos nista.Ima li i danas serije😕

Idi na desitvbox
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Kraj:😕 Epizoda ubi boze😕

Beba place u R krilu. R zove slugu i kaze kako je njegova zena trudna i ne moze da brine za G dete. Sluga uzima dete da ga smiri i izvodi ga napolje. Policijska i bolnicka kola prilaze kuci.

S: Razdvojite se u timove. Pustite me da prvo ja razgovaram.

G je potrcala prema kuci jer je ugledala svoje dete u sluginim rukama. G je srecna. Trci i zove svoje dete. Sluga: Snaha ti? R to cuje i izlazi. Vidi o cemu se radi. G i dalje trci. Svi trce za njom. R uvlaci slugu sa detetom u kucu i zatvara vrata. S&J zaprepasceni. G vristi.

R: Hajde da pobegnemo na zadnja vrata. G vristi, S razmislja sta da radi, J je napet. S&J izmene poglede. G vristi.

Precap:

J razvaljuje vrata, G utrcava unutra. R i porodica beze u dzipu. S,J,G, i policija trce za autom G kolapsira na pod.

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Opa, nasa BV dobija rivala...

"A new tv serial directed by Sanjay Leela bansaali will be airing at 8 pm on another channel will be serious competition to BV. The promos are grand and the leads r very good looking. Sanjay Leela bansali is a good director and can make anything look beautiful. Cv should buck up and make ansh and jaga2 couple story interesting and keep viewers from switching the channel at 8 pm slot."

Mozda ih ovo malo trgne.

E ako,bas mi je drago!
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Sad sam ubedjena da ce nesto zestoko da se desi Shivu 😭😭😭
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: shmeker

A da, draga Shmeks😊 nadam se da se magla rascistila, da ti je Lisica podigla raspolozenje, i sada jos gricni koju kockicu cokoladice na ovaj cokoladni dan (danas je Chocholate Day u ovoj nedelji pred valentinovo) da ti proradi hormon srece, i onda si spremna za danasnju dozu CVs ludila. Kiss❤️

Magla se jos nije digla😕 hvala na cokoladi uzivacu ,hvala ti sto mi uvek popravis raspolozenje😛
A za danasnju epizodu uopste nisam spremna jer je bolje da ovaj hormon srece iskoristim drugacije😉

Pametna si ti glavica🤗 nisam ni sumnjala da ces ga bolje iskoristiti😊, a na ove CVs i njihove trenutne bedastoce😡 ne treba koristiti ni reci, a kamo li hormone srecice.😊
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Tina013

posle danasnje epizode sam sigurna da ce se Shivu nesto desiti 😕

Uhhh i ja mislim