🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Armaan has always been the victim
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Anupamaa 20 -24 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Singer Zubeen Garg Passes Away
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Fav contestant this year?
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Related new fanfics
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
These were Deepika's demands for Kalki
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
“Why aren’t Bollywood actresses supporting Deepika? - Upala KBR
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
Originally posted by: sladjana333
Podrzavam te u potpunosti ali moj dobonamerni savet ti je ne lisavaj sebe jednog uz jedan dodatak jos, pazi da bude kao ⭐️, jer sve je nasledno, ne samo fizicki izgled, vec sve, karakter, osobine, inteligencija, sve.(provereno tacno na moja ).
AAA😡 Opet magla😡
Kraj:😕 Epizoda ubi boze😕
Beba place u R krilu. R zove slugu i kaze kako je njegova zena trudna i ne moze da brine za G dete. Sluga uzima dete da ga smiri i izvodi ga napolje. Policijska i bolnicka kola prilaze kuci.
S: Razdvojite se u timove. Pustite me da prvo ja razgovaram.
G je potrcala prema kuci jer je ugledala svoje dete u sluginim rukama. G je srecna. Trci i zove svoje dete. Sluga: Snaha ti? R to cuje i izlazi. Vidi o cemu se radi. G i dalje trci. Svi trce za njom. R uvlaci slugu sa detetom u kucu i zatvara vrata. S&J zaprepasceni. G vristi.
R: Hajde da pobegnemo na zadnja vrata. G vristi, S razmislja sta da radi, J je napet. S&J izmene poglede. G vristi.
Precap:
J razvaljuje vrata, G utrcava unutra. R i porodica beze u dzipu. S,J,G, i policija trce za autom G kolapsira na pod.
Opa, nasa BV dobija rivala...
"A new tv serial directed by Sanjay Leela bansaali will be airing at 8 pm on another channel will be serious competition to BV. The promos are grand and the leads r very good looking. Sanjay Leela bansali is a good director and can make anything look beautiful. Cv should buck up and make ansh and jaga2 couple story interesting and keep viewers from switching the channel at 8 pm slot."Mozda ih ovo malo trgne.
A da, draga Shmeks😊 nadam se da se magla rascistila, da ti je Lisica podigla raspolozenje, i sada jos gricni koju kockicu cokoladice na ovaj cokoladni dan (danas je Chocholate Day u ovoj nedelji pred valentinovo) da ti proradi hormon srece, i onda si spremna za danasnju dozu CVs ludila. Kiss❤️
Magla se jos nije digla😕 hvala na cokoladi uzivacu ,hvala ti sto mi uvek popravis raspolozenje😛A za danasnju epizodu uopste nisam spremna jer je bolje da ovaj hormon srece iskoristim drugacije😉
posle danasnje epizode sam sigurna da ce se Shivu nesto desiti 😕