EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 71

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kabakaba4

NoTE Due 2 Rains 2nd Nov 2012 Eng sub will Delay ...

Taman smo se navadili na engsubs...ne znam kakav im je ovo razlog!

Ja sam i do sada, dok smo zeljno cekali da nam stigne engsubs, citala IF, osobito postove posle izlaska WU, pa cu nastaviti.
Tu se cesto nalazila po neka recenica, koju je neko od onih koji znaju Hindi preveo i naveo, i koja je pojasnila po nesto sto nije bilo u WU.
Anita prevodi gledajuci video, a oni koji zive u Indiji, izgleda odmah sa TV, pa je zato cesto zbrkano, jer rade na brzinu i skrate.

Ako vise nece davati subs, bio bi red da nam kazu neki razlog. Ovako... kisa...
Ne znam da li bi vredelo pisati im?
Mozda nisu imali dovoljno zaineresovanih na toj stranici?? Bas cu pogledati da li prevode druge serije na eng.

Iznenadila bi se..neke serije imaju takav WU da imaju i slike,kao i dijaloge na engleskom..naravno ,postoje i titlovane epizode na vise sajtova,ne samo na tom..Ko zna,mozda i mi otkrijemo jos neki sajt koji prevodi BV ???
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Neko na IF misli da je Jag stvarno poceo da se kaje i popravlja. Spominju ono jutro pre Shivove izjave o prekidu veridbe. Setio se da treba Shivu da kaze o tenderu.
Medjutim, to nije uspeo, ali su nas tako podsetili da to imamo u vidu.

Oni misle da ce Sh da upadne u nevolju zbog tendera, posle svadbe, ali ce J da ga spase svojim priznanjem.
Samim tim sto je to priznao, iskupice se u ocima porodice, a sto je najvaznije, mozda i Bajrona, bice primljen za stalno natrag u porodicu i radice u svojoj bolnici.

Ima naravno raznih misljenja...

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Neko na IF misli da je Jag stvarno poceo da se kaje i popravlja. Spominju ono jutro pre Shivove izjave o prekidu veridbe. Setio se da treba Shivu da kaze o tenderu.

Oni misle da ce Sh da upadne u nevolju zbog tendera, posle svadbe, ali ce J da ga spase svojim priznanjem.
Samim tim sto je to priznao, iskupice se u ocima porodice, a sto je najvaznije, mozda i Bajrona, bice primljen za stalno natrag u porodicu i radice u svojoj bolnici.

Mozda je stvarno tako,jer bi to objasnilo zasto je J na AnSh svadbi 😊
Edited by Jeca1997 - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Iznenadila bi se..neke serije imaju takav WU da imaju i slike,kao i dijaloge na engleskom..naravno ,postoje i titlovane epizode na vise sajtova,ne samo na tom..Ko zna,mozda i mi otkrijemo jos neki sajt koji prevodi BV ???

Bas tako je Dal!!! Prevod za BV citam na Desitv F,mada nekad ga znaju prepisati s ovoga F. Tamo mi je puno bolji i opsirniji.Mada sam primetila da ovisi ko ga pise,neki bas skrate WU a neki napisu od-do.Seriju drugu sto gledam imaju prevod puuunoo bolji i dijalog skoro sav.Ovi na IF su malo poteski za opsirniji prevod!!
kaliopa thumbnail

Evo i mene, again posle duze pauze 🤗

Zanimljiva razmisljanja... I ja smatram da je doticni stvarno poceo da se kaje. Ali nekako se plasim da ne uniste vencanje tako sto ce na sam taj dan uhapsiti Shiva 😭 😭
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Evo i mene, again posle duze pauze 🤗

Zanimljiva razmisljanja... I ja smatram da je doticni stvarno poceo da se kaje. Ali nekako se plasim da ne uniste vencanje tako sto ce na sam taj dan uhapsiti Shiva 😭 😭

Ma nesto negativno ce se sigurno desiti. Nekako, kao da ne mogu bez toga. Neko opet misli da ce J nesto da napravi, ali mu nece uspeti. Naravno, samo da nas nerviraju i pokvare nam raspolozenje.
Cini mi se da je bio neki intervju sa Shashankom, i da je nesto rekao o pokusaju sabotaze vencanja, ali sudbina nije dala...
kaliopa thumbnail

Ma nesto negativno ce se sigurno desiti. Nekako, kao da ne mogu bez toga. Neko opet misli da ce J nesto da napravi, ali mu nece uspeti. Naravno, samo da nas nerviraju i pokvare nam raspolozenje.
Cini mi se da je bio neki intervju sa Shashankom, i da je nesto rekao o pokusaju sabotaze vencanja, ali sudbina nije dala...

Pa da, nikako da prodju bez te negativnosti... Ni veridbi nismo mogli da se obradujemo kako treba, pa ne sumnjam da ce i svadba biti zacinjena gorkim trenucima 😡 😡
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Pa da, nikako da prodju bez te negativnosti... Ni veridbi nismo mogli da se obradujemo kako treba, pa ne sumnjam da ce i svadba biti zacinjena gorkim trenucima 😡 😡

Lepo sam ja rekla...samo da docekamo i prezivimo tu svadbu...Ako ce se snimati sredinom novembra,mozda ce se emitovati krajem nov i pocetkom decembra.Po najavi,trebalo bi da u snimanju iste ucestvuju razni slavni glumci sa njihove televizije,kao i razni glumci koji su igrali prolazne uloge u BV..Sve to uliva puno nade, samo jos da to realizuju, odnosno ,da vidimo neki promo segment sa snimanja koji to i dokazuje...e onda cu da smirim malo zivce...ovako , sve i dalje visi na koncu..😕
Edited by Daltoni - 12 years ago
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Lepo sam ja rekla...samo da docekamo i prezivimo tu svadbu...Ako ce se snimati sredinom novembra,mozda ce se emitovati krajem nov i pocetkom decembra.Po najavi,trebalo bi da u snimanju iste ucestvuju razni slavni glumci sa njihove televizije,kao i razni glumci koji su igrali prolazne uloge u BV..Sve to uliva puno nade, samo jos da to realizuju, odnosno ,da vidimo neki promo segment sa snimanja koji to i dokazuje...e onda cu da smirim malo zivce...ovako , sve i dalje visi na koncu..😕

Evo uskoro ce i danasnja epi, 15.05 je, ali sta nam vredi kada cemo samo da "zevamo " i necemo razumeti sta govore.
Nadajmo se brzom WU, sto je do sada bilo uvek brzo.
Daltoni thumbnail

Evo uskoro ce i danasnja epi, 15.05 je, ali sta nam vredi kada cemo samo da "zevamo " i necemo razumeti sta govore.
Nadajmo se brzom WU, sto je do sada bilo uvek brzo.

Jeste, dugo ocekivana epi od strane svih..opklade su da ce An da prizna da voli Sh..ili ...An ce da odrzi uverljiv govor...ili...An ce bez puno teksta da izbaci sve u reku...ili...An ce da odrzi svima lekciju kako ne zeli Jag i zeli da nastavi svoj zivot bez njega i onda da bi to demonstrirala izbaci sve...
Sve jedno kako ce scenario da se odigra,vazno je da cemo videti Jag kako odlazi iz haveli i An koja je odlucna u tome da ga ne zeli u zivotu...a sta ce biti sa Sh...to nas takodje kopka...Dakle..jos manje od sat vremena ...i videcemo,a WU pisu u toku emitovanja,dakle, i procitacemo...