EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Na pravom ste mestu,

nastavljamo gde smo stali...🤡 😎
😃

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

I ja sam veceras gledala na Pinku.
An je rekla i to da ona ne moze da zaboravi proslost i da je ta proslost napravila od nje ono sto je danas.
Da li tu spada i to da ne moze da zaboravi Jag, sto i strina misli.

PS primetila sam i to na Pinku, kako se An u to vreme slobodno izdirala na Ds i Bh, jer nije htela da je udaju, vec se osecala sigurno kod njih. Bas je vikala na njih i ljuta otisla gore, a sada?

Kao sluskinja spava pored 🐷 i samo cuti ili gleda kao tele, a place kod Sh na ramenu. Ne pita ga kako se on oseca.

Edited by kabakaba4 - 12 years ago
kabakaba4 thumbnail

Do sada nisam mogla da dobijem titlovane epi 😭
kabakaba4 thumbnail

Ovo je ostalo na prethodnoj str. EX YU # 1

Ponovo sam napisala da je tamo
zavrseno. Javljala se Goca i jos po neko
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Meni zvuci smesno to za Jagdisa,ali daj boze da je tacno 😊
Bebana0403 thumbnail
Iskreno se nadam da ce konacno malo povoljniji razvoj situacije da se desi.Sto se tice komentara da ce Anandi da nadrlja od Shivove familije kad se uda, licno mislim da je to em malo klise em nije joj prvi put da se familija muza izivljava nad snajom.Samo se nadam da ce Shiv da bude bolji muz nego 🐷 i da ce brzo shvatiti sta Anandi trpi u njegovoj kuci.Mada sumnjam s obzirom da onda BV izgubila zaplet,ipak se u seriji radi bas o odnosima i polozaju zena u porodici.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bebana0403

Iskreno se nadam da ce konacno malo povoljniji razvoj situacije da se desi.Sto se tice komentara da ce Anandi da nadrlja od Shivove familije kad se uda, licno mislim da je to em malo klise em nije joj prvi put da se familija muza izivljava nad snajom.Samo se nadam da ce Shiv da bude bolji muz nego 🐷 i da ce brzo shvatiti sta Anandi trpi u njegovoj kuci.Mada sumnjam s obzirom da onda BV izgubila zaplet,ipak se u seriji radi bas o odnosima i polozaju zena u porodici.

Bebana salazem s tobom u svemu . Jos bih dodala,valjda ce se ova "snaja" vec jednom probudit,a ne samo da zijeva ko riba na suvom!! U zadnje vrijeme se ponasa kao bezkicmenjak.🤢