💔 Veceras, kad sam ja resila da se malo ukljucim u diskusiju, vi ovde strajkujete !! Jel' to zbog Shiva ? 💔 SLOMIO VAM SRCE - Zato sto nije odalamio onu 🐷 pesnicom I nokautirao ga dus-dibidus, nego je dozvolio da ga izradi kao mladog majmuna !🥳 i sad mu se jos smeje iza ledja ( kao ono kad je kao klinac krao lovu iz babinog novcanika, i mislio da ga niko nece uhvatiti na delu !). Ali, Anandi ga je provalila - ona ga ipak najbolje poznaje, i hvala Bogu da je konacno sve izgovorila, da je izbacila sve to iz sebe... Sad mogu da rade sta god hoce, ONA je ipak izasla kao POBEDNIK !! Zameram joj samo sto se nije malo vise potrudila oko Shiva, sto mu nije ranije pokazala svoja osecanja ili bar sta misli o njemu... ovako, kasno Marko stize na Kosovo !! Ali, ovo je ipak serija - sve je moguce, osim drvenog sporeta, ali i on meze da se nalozi jednaput!
Pozdravljam vas dame moje - do sutrasnje epizode !🤗
Hmmm, mozda gledate Djokovica pa vas zato nema !🤓 Nema veze, evo jednog vica, kad sam vec pominjala nokautiranje...
ODBROJAVA SUDIJA NOKAUTIRANOM BOKSERU, KOJI LEZI NA PODU... 1,2,3,4,5,... KAD SE JAVLJA JEDNA BABA IZ PUBLIKE... AMA, NECE TI TAJ USTATI - ZNAM GA JA IZ AUTOBUSA, TAJ NIKOME NE USTAJE...🤣🤣😉