EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 73

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago
😭 Sta je ovo devojke - pa gde ste ? ❓
💔 Veceras, kad sam ja resila da se malo ukljucim u diskusiju, vi ovde strajkujete !! Jel' to zbog Shiva ? 💔 SLOMIO VAM SRCE - Zato sto nije odalamio onu 🐷 pesnicom I nokautirao ga dus-dibidus, nego je dozvolio da ga izradi kao mladog majmuna !🥳 i sad mu se jos smeje iza ledja ( kao ono kad je kao klinac krao lovu iz babinog novcanika, i mislio da ga niko nece uhvatiti na delu !). Ali, Anandi ga je provalila - ona ga ipak najbolje poznaje, i hvala Bogu da je konacno sve izgovorila, da je izbacila sve to iz sebe... Sad mogu da rade sta god hoce, ONA je ipak izasla kao POBEDNIK !! Zameram joj samo sto se nije malo vise potrudila oko Shiva, sto mu nije ranije pokazala svoja osecanja ili bar sta misli o njemu... ovako, kasno Marko stize na Kosovo !! Ali, ovo je ipak serija - sve je moguce, osim drvenog sporeta, ali i on meze da se nalozi jednaput!

Pozdravljam vas dame moje - do sutrasnje epizode !🤗

Hmmm, mozda gledate Djokovica pa vas zato nema !🤓 Nema veze, evo jednog vica, kad sam vec pominjala nokautiranje...

ODBROJAVA SUDIJA NOKAUTIRANOM BOKSERU, KOJI LEZI NA PODU... 1,2,3,4,5,... KAD SE JAVLJA JEDNA BABA IZ PUBLIKE... AMA, NECE TI TAJ USTATI - ZNAM GA JA IZ AUTOBUSA, TAJ NIKOME NE USTAJE...🤣🤣😉

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da kazem nekoliko reci o danasnjoj epi na pinku..
Baba i Bajron su kod Bago i Kaljana u Bilariji..Baba je pokazala An roditeljima Sh fotografiju i objasnila da Sh zna sve o An,da je dobar,jos u drzavnoj sluzbi a sa slike je videla koliko je i lep..Bago je opet srecna i puna nade.Epi se zavrsila kada je rekla babi da An nju ne moze da odbije i da ce se je naterati da se uda za Sh...
Eto,niko ne zeli da An ostane sama pod stare dane..Ali sta ce An da odluci sada kada je uzela uzde u svoje ruke? Jeste li primetili Sh izraz lica kada je An rekla Bajronu:"Pusti kolektora sada da ide,sada znas svoj razlog.Nemoj ga vise zadrzavati"..Sh se tada ,cini mi se,rastajao sa dusom...Verovatno je pomislio:Kako da idem od tebe..i molio u sebi da skupi snagu da je zadrzi...
Stvarno su An i Sh lepo odglumili celu scenu, jako emotivna gluma...

Ja gledala na Pinku, ali nisam bila tu poslepodne pa videla samo WU od 5.11 a video cu sutra natenane.
Bago je bila srecna sto je videla nasmejanu cerku, ali ta slika je sa rodjendana, i bila je tu radosna, ali sad je posle razvoda druga prica... pocela je sa plakanjem.
Baba je utesila Bago da je Anandi sad njihova cerka, od kada je Jag napustio.
Medjutim, SADA kada se vratio, ona je htela da udaje cerku za unuka??😆

PS Posto sam ovo najnovije videla na brzinu, nije mi jasno da li je Sh ponovo postedeo Singove i nije rekao da je Jag sa njime razgovarao?
Neki kazu da je Jag sklopio ruke tamo gore, da moli Sh da ne kaze?
Jeli tako bilo?
anastasija thumbnail
JA SAM BILA LJUTA NA SHIVA ZBOG REAKCIJE, JEDAN DAN VOLIM TE A SUTRA TE OSTAVLJAM , ALI KAD SAM SE POSTAVILA NA NJEGOVO MESTO DA MI NEKO SAOPŠTI DA HOCE DA ME OŽENI ZBOG ŽELJE NJEGOVIH RODITELJA... NA MOJU IZJAVU LJUBAVI DA SE SMEŠKA I KAŽE DA JE POKLON SUPER A DA POVRATNO NE KAŽE- I JA TEBE..PRITOM DA MU SE BIVŠA ŽENA RAZBOLI I DA JE ON NEGUJE, ZARAD ŽELJE OPET RODITELJA...VERUJEM DA BI VECINA NAS U PRAVOM ŽIVOTU ISTO DIGLA RUKE OD SVEGA I REKLA DA SE NOSI..NARAVNO DA JE NESIGURAN JER NIJEDNIM GESTOM ONA NIJE DOKAZALA SUPROTNO..OPET DRAGO MI JE ŠTO JE NAJZAD PROGOVORILA...
Edited by anastasija - 12 years ago
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: anastasija

JA SAM BILA LJUTA NA SHIVA ZBOG REAKCIJE, JEDAN DAN VOLIM TE A SUTRA TE OSTAVLJAM , ALI KAD SAM SE POSTAVILA NA NJEGOVO MESTO DA MI NEKO SAOP'TI DA HOCE DA ME O'ENI ZBOG 'ELJE NJEGOVIH RODITELJA... NA MOJU IZJAVU LJUBAVI DA SE SME'KA I KA'E DA JE POKLON SUPER A DA POVRATNO NE KA'E- I JA TEBE..PRITOM DA MU SE BIV'A 'ENA RAZBOLI I DA JE ON NEGUJE, ZARAD 'ELJE OPET RODITELJA...VERUJEM DA BI VECINA NAS U PRAVOM 'IVOTU ISTO DIGLA RUKE OD SVEGA I REKLA DA SE NOSI..NARAVNO DA JE NESIGURAN JER NIJEDNIM GESTOM ONA NIJE DOKAZALA SUPROTNO..OPET DRAGO MI JE 'TO JE NAJZAD PROGOVORILA...

Znam da si ljuta, ali po pravilima foruma ne smemo da pisemo SVE velikim slovima...samo po nesto je ok 😊

6. All Caps and bigger fonts: It is considered as "shouting" on the internet and can be viewed as offensive. In order to stress a point one word or two words can be written in CAPITALS or Bold. Please DO NOT write the whole post in Capitals or Bold or use large size font.
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ja gledala na Pinku, ali nisam bila tu poslepodne pa videla samo WU od 5.11 a video cu sutra natenane.
Bago je bila srecna sto je videla nasmejanu cerku, ali ta slika je sa rodjendana, i bila je tu radosna, ali sad je posle razvoda druga prica... pocela je sa plakanjem.
Baba je utesila Bago da je Anandi sad njihova cerka, od kada je Jag napustio.
Medjutim, SADA kada se vratio, ona je htela da udaje cerku za unuka??😆

PS Posto sam ovo najnovije videla na brzinu, nije mi jasno da li je Sh ponovo postedeo Singove i nije rekao da je Jag sa njime razgovarao?
Neki kazu da je Jag sklopio ruke tamo gore, da moli Sh da ne kaze?
Jeli tako bilo?

Jeste, tako je bilo ! 🐷 se kao kurva se sakrio iza stuba i onako na kvarnjaka sklopio ruke, moli Sh da ga ne ofira - ali An je tom momentu pogledala ka 🐷 i ukapirala sve (bar se nadam !) Ipak je Shiv trebao da sve kaze - kad je vac An konacno skupila hrabrosti da sve prizna i svima kaze sta misli o SVOM ZIVOTU ... trebao je i Sh da odreaguje... Brzo bi se sve rascistilo...ovako, ima jos da nas dave... videcemo sutra, valjda ce konacno An da izbaci one cuvene kofere na ulicu - mozda ce da ode kod oca... ko zna ? Baba nece dati unuka ni pod tackom razno...!! Neznam ko rece, babu treba zatvoriti u podrum - i drazati je samo na pirincu i vodi... a dedi dati kljuc da je nocu obilazi i da je plasi... BAAA !!🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Jeste, tako je bilo ! 🐷 se kao kurva se sakrio iza stuba i onako na kvarnjaka sklopio ruke, moli Sh da ga ne ofira - ali An je tom momentu pogledala ka 🐷 i ukapirala sve (bar se nadam !) Ipak je Shiv trebao da sve kaze - kad je vac An konacno skupila hrabrosti da sve prizna i svima kaze sta misli o SVOM ZIVOTU ... trebao je i Sh da odreaguje... Brzo bi se sve rascistilo...ovako, ima jos da nas dave... videcemo sutra, valjda ce konacno An da izbaci one cuvene kofere na ulicu - mozda ce da ode kod oca... ko zna ? Baba nece dati unuka ni pod tackom razno...!! Neznam ko rece, babu treba zatvoriti u podrum - i drazati je samo na pirincu i vodi... a dedi dati kljuc da je nocu obilazi i da je plasi... BAAA !!🤢

Shiv nije nista rekao.Ispao je castan i dosledan kao i uvek, ali nakon sto je An otisla u velikom stilu,uzimajuci svoj zivot u svoje ruke, mislim da se tu vec zamislio...Shvatio je koji je glupan i kako ce zena njegovog zivota da mu isklizne iz ruku zbog njegove nepromisljenosti..E onda je otrcao da je trazi...navodno ne moze da izdrzi da je vidi kako pati...a u stvari,usrao se u gace (da me izvinete na izrazu) da je ne izgubi..ala mi je i on neka mustra..😆
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail
Izasao je novi romanticni promo za divali...Neznam puno o njihovim obicajima ,ali bih rekla da ide ovako: Prvo prikazuju babu kako se izvinjava Shivu,zatim An i Genu kako obavljaju rituale u mandiru, An u svojoj sobi gleda u nanogice sva rumena, Sh je na ulazu u haveli,zove je telefonom..kaze: Neko kao ti mi je usao u zivot i on je postao blistav i ruzicast ,zato ti poklanjam ovo,valjda boji nesto u dvoristu ispisujuci An srecan divali..An na terasi posmatra ga sramezljivo..
Nisam videla link,ali postavicu ga cim bude..

Evo nekog privremenog:

http://www.youtube.com/watch?v=WGkWudbQdig&feature=youtu.be
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Izasao je novi romanticni promo za divali...Neznam puno o njihovim obicajima ,ali bih rekla da ide ovako: Prvo prikazuju babu kako se izvinjava Shivu,zatim An i Genu kako obavljaju rituale u mandiru, An u svojoj sobi gleda u nanogice sva rumena, Sh je na ulazu u haveli,zove je telefonom..kaze: Neko kao ti mi je usao u zivot i on je postao blistav i ruzicast ,zato ti poklanjam ovo,valjda boji nesto u dvoristu ispisujuci An srecan divali..An na terasi posmatra ga sramezljivo..
Nisam videla link,ali postavicu ga cim bude..

Evo nekog privremenog:

http://www.youtube.com/watch?v=WGkWudbQdig&feature=youtu.be

Hvala Dal za ovaj promo, super. Vidim da su se svi na IF raznezili i "over the moon".
Primetila sam da je clanak ispravljen i da je dodat voice over, pa da i ja dodam ovome sto si vec napisala..." sada ce pripreme za svadbu da teku u radosti, jer su svi konflikti prevazidjeni"...

Uf, jel mozemo da im verujemo??😊
Daltoni thumbnail
Jos jedan promo ..Shiv u intervijuu kaze da je An skinula svoje nanogice ali da joj ih je on opet stavio...srecan je jer mu je An priznala da joj se puno dopada i da mu je sklona...
Dakle,nece da ga pusti tako lako..mogu da zamislim Sh izraz lica kada mu ih bude vracala..ouch😭
Oni koji su videli promo ,kazu da An ima neverovatan osmeh na licu dok joj Sh ponovo stavlja payal, i oboje blistaju..takodje kazu da Sh nije mogao da sedne blize,bukvalno se zalepio uz njene noge..Videcemo...
Postavicu link cim bude...

Evo: 11-ti minut

http://hostv.in/vid/dm.php?url=xuvn30
milica_pjc thumbnail
Ja mislila da vi slavite, ocekivala sam mnogo smajlija sto skakucu i vesele se, a ovde svi nesto ljuti 😕
Konacno Anandi im ocita svima bukvicu, cak je Menu uspela da rasplace👏

Evo jedan novi promo http://youtu.be/WGkWudbQdig

A vec je i postavljen, al ste brze 😆

Edited by milica_pjc - 12 years ago