EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 72

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

mammia thumbnail
Posted: 12 years ago
Prvi deo epizode je bilo uglavnom ponaljanje od prosli put, jedino sto je Anandi sisla sa stepenica.
Ivanaa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Narode, htela bih da podelim ovo sa vama za slucaj da je jos neko kao ja ocajnicki trazio ovu pesmu, koja je prelepa... 😊
ide u pozadini kad se Jagi priseca svega...

http://www.youtube.com/watch?v=_VyE7LR7c2Y&feature=related

Inace pesma je iz predivnog filma Barfi, odgledala sam ga juce, moze preko trorenta da se skine, a zanimljvio da vam prevod prakticno nece biti potreban jer se radi o o gluvonemom momku. Jako emotivan film ❤️

A sto se tice BV, ja vise stvarno ne mogu da gledam da povredjuju Anandi, preskocicu par epizoda do svadbe... 😕
Edited by Ivanaa - 12 years ago
Bebana0403 thumbnail
U danasnjoj epizodi svi placu samo se baba cereka kao blesava.Rekao bi covek da je neko veselje gledajuci je.Cak je i strina plakala.Nadam se samo da ce ⭐️ od sad pa nadalje da se stvarno bori za An.Za nekog ko je navodno snazan i pravedan,⭐️ se bas ponasa kao mlakonja.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Epa,An mu je stvarno odrzala govor..verujem da se osecao kao najveci glupan u prostoriji..Ne bih volela da mu tako lako oprosti..neka se krcka malo..zasluzio je..
Drago mi je sto je rekla da ce od sada donositi svoje odluke i nece dozvoliti da drugi uticu na to..Napokon !!! E sada samo jos da to sprovede u delo..
Jedva cekam sutrasnju epi ,samo da bi videla Sh kako se krcka dok se izvinjava i pravda...😉

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Lijepo ih An otkaci al i postidi sve,napokon!! Svinju nije bendala ni 0 posto,s pravom. Sh je tek sada vidjeo koliko je uprsko stvar,klecat ce on pred njom i moliti za oprostaj!! Baba se ponasala ko macka kad proguta kanarinca 😡.Svojim govorom u strinoj je dobila definitivno obozavateljicu,cak ju je uspijela i rasplakati.Sutra nam slijedi nastavak,s nestrpljenjem cekam!! 🐷 ce da dobije svoju porciju od An,ima da mu prisjedne!!
Bebana0403 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Epa,An mu je stvarno odrzala govor..verujem da se osecao kao najveci glupan u prostoriji..Ne bih volela da mu tako lako oprosti..neka se krcka malo..zasluzio je..
Drago mi je sto je rekla da ce od sada donositi svoje odluke i nece dozvoliti da drugi uticu na to..Napokon !!! E sada samo jos da to sprovede u delo..
Jedva cekam sutrasnju epi ,samo da bi videla Sh kako se krcka dok se izvinjava i pravda...😉

Da se za mene tako slabo bori neko musko,nebih ga vise ni pogledala.A i taming mu je strasan.Juce volim te a danas dajem te drugom(nema veze sto ti neces drugog).Strasno.😔
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Sh i An su isti,odreci ce se svoje srece da bi bilo drugima dobro!! Samo sto An pomalo dolazi sebi i shvata da to nije dobro,a Sh ce odrzati lekciju da shvati i on!!
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Nema tu velike filozofije ! Ovo sve je smislio pisac scenarija, mi se primili i uziveli u ulogu - a u realnom zivotu to ne biva tako, kako rece Bebana. Juce joj izjavljuje ljubav, a danas joj kaze kako nisu jedno za drugo, kako im se razlikuju pogledi na svet i bog ce ga znati sta se sve nalupetao !! Stvarno je ispao kompletan idiot kad je naseo na 🐷 pricu, na njegove kvazi suze !! Pa ispade Shiv gori od same babe - samo BABA moze da se primi na njegove suze i prenemaganja, mislila sam da je Shiv inteligentniji, da je skapiro kakava je ovo svinja od coveka i da nista ne treba da mu veruje. Eee, neka ga sad, neka ih An otkaci obojicu - u krajnjem slucaju neka ga bar stavi na tantalove muke, da vidi da ona zaista nije nicija lutka i monete za potkusurivanje. Babetina cuti kao zalivena, ni jednu rec ne rece - gde je sad ona An dusebriznica !!😈😈😡

Bas sam besna na sve osim na Bajrona, on je jedini procitao svoga rodjenog sina i borio se za An - ali sta vredi, u kuci se babetina pita - ona vedri i oblaci ! Pa eto joj unuka, treba zaista svi da je napuste, da je ostave samu sa unukom, pa neka ga dvori,pazi i mazi, neka mu umoscuje do mile volje... Bas je ispala SKOT 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Edited by Gocilija - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Da kazem nekoliko reci o danasnjoj epi na pinku..
Baba i Bajron su kod Bago i Kaljana u Bilariji..Baba je pokazala An roditeljima Sh fotografiju i objasnila da Sh zna sve o An,da je dobar,jos u drzavnoj sluzbi a sa slike je videla koliko je i lep..Bago je opet srecna i puna nade.Epi se zavrsila kada je rekla babi da An nju ne moze da odbije i da ce se je naterati da se uda za Sh...
Eto,niko ne zeli da An ostane sama pod stare dane..Ali sta ce An da odluci sada kada je uzela uzde u svoje ruke? Jeste li primetili Sh izraz lica kada je An rekla Bajronu:"Pusti kolektora sada da ide,sada znas svoj razlog.Nemoj ga vise zadrzavati"..Sh se tada ,cini mi se,rastajao sa dusom...Verovatno je pomislio:Kako da idem od tebe..i molio u sebi da skupi snagu da je zadrzi...
Stvarno su An i Sh lepo odglumili celu scenu, jako emotivna gluma...
Edited by Daltoni - 12 years ago
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Dadisa vec ima plan, iako je svaku cula od An J 🐷 ljigavac🤢, Sh😡,
Mislim da ce Deda,rijesiti situaciju.😊 Zasto strina place😲 jeli na pomolu razotkrivanje njene tajne❓ili joj krivo sto se An ne vraca J🐷 proradila griznja savjest, jer je i ona trovala Sh⭐️ kojekakvim glupostima😡
Dadisu treba zatvoriti u mracnjak u podrumu😆😆😆,Kod starog oficira ostaviti kljuc da je obilazi ali samo nocu😆😆😆J🐷 kupiti kartu za Ameriku, udaljiti Sh⭐️makar na nedelju dana, a ne dati mu nista za smirenje😉 i neka gleda u one nanognice sto ih nataknu An, jer ih An treba vratiti, kao i ostale dzidje midje sto joj je dao😉. An,vrati mi moje krpice necu s tobom vise da se igram🤣 Tako ispade😲