Sh⭐️ kao i ostali, cim zena pokaze izgradjene stavove i samostalnost, iz straha bjeze od nje.😕I inace u zivotu je teko.Pametno zensko veoma tesko nadje odgovarajuceg partnera😕
ROOM SERVICE 25.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
DANDIYA NIGHT 26.9
Important Questions
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Quiz for BB19 Members.
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
How Salman Khan Would Address You in Weekend Ka Vaar? Quiz
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Daayra shooting begins - Kareena and Prithviraj
Deepika shot for 20 days for Kalki 2, thought she was irreplaceable!
Official Trailer - Thamma - Ayushmann Rashmika
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Ne znam, ali ja nemam osecaj da se Shiv ponasao detinjasto.
Prvo da je on pitao Anandi za sve ono sto je Jagdis rekao onda ne bi mogao da zna sa apsolutnom sigirnoscu da zna sta Anandi misli, ma sta mu ona rekla. A ona mu do sada nista nije rekla o svojim osecanjima. Cal=k mu je rekla da se udaje zbog obecanja majci. I jedino sto su postigli do sada je da su postali prijatelji. Sta bi mogao drugo da pomisli? (Ne postoji apsolutno poverenje sem ukoliko covek nije malo sasav..)
On je na ovaj nacin oslobadja svih obaveza prema njemu i obecanja koje je dala svojoj majci. I sad ona moze slobodno da bira i kaze sta misli. I upravo ovo sto cemo videti u sledecoj epizodi je ono sto su hteli pisci da ostvare; da najzad obelodane Anandine misli. Jer setimo se, ona se do skora (do veridbe ako se ne varam) secala stalno Jagdisa.
Uzgred meni se uvek cinilo da se Anandi dopada Shiv.
Ona se uvek ponasala sa njim drugacije nego sa ostalima, srljala sa zakljuccima o njemu iako to obicno nije radila sa drugim ljudima. I skoro uvek bi zapocinjala raspravu i imala je uvek nekakav odbrmbeni stav prema njemu. Tako da sam zakljucila da je to neka podsvesna privlacnos koja se kod nje manifestovala kao kod dece (ko se bije taj se voli). 😆
Originally posted by: dadisabih
UPS ...nemojte se ljutiti, pokazalo da sam uspjesno zalijepila Sh sliku😕