EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 69

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Siv kaze da oni ne zasluzuju jedno drugo,i da imaju razlicita razmisljanja,pa se nece moci sl*gati sa njom u daljem zivotu😭😭( Sadrzaj serija online)
Sh⭐️ kao i ostali, cim zena pokaze izgradjene stavove i samostalnost, iz straha bjeze od nje.😕I inace u zivotu je teko.Pametno zensko veoma tesko nadje odgovarajuceg partnera😕
kabakaba4 thumbnail

Jeste Ka,potpuno se slazem sa tobom...CV su napravili Sh lik tako da bude isti kao An samo sa bradom, a to ne bi mogao da bude ako se raskalasno ponasao u proslosti...Gledacemo ih i posle vencanja,mozda tada saznamo i da je imao neke avanture u Evropi,ko zna..😉

Ja drzim Mahija za rec! 😆 Dobacio je Shivu da ce reci Anandi neke tajne iz Sh zivota. 😉
Sivu nije bilo bas milo da to cuje...😆
kabakaba4 thumbnail

"Siv kaze da oni ne zasluzuju jedno drugo,i da imaju razlicita razmisljanja,pa se nece moci sl*gati sa njom u daljem zivotu😭😭( Sadrzaj serija online)"

Shiv samo ponavlja ono sto mu je 🐷 rekao. Ne misli on to stvarno. To su reci koje je 🐷 uputio An u svoje vreme, kada se zaljubio u Gori.
Vec se pokazalo da AnSh imaju slicna misljenja i citaju jedan drugom misli.

Dok se ne procita od reci do reci sta su rekli, tesko je nekad razumeti sadrzaj.
Zato mi i nije pravo sto nemamo prevod vec dva dana. 😭

mammia thumbnail
Ne znam, ali ja nemam osecaj da se Shiv ponasao detinjasto.
Prvo da je on pitao Anandi za sve ono sto je Jagdis rekao onda ne bi mogao da zna sa apsolutnom sigirnoscu da zna sta Anandi misli, ma sta mu ona rekla. A ona mu do sada nista nije rekla o svojim osecanjima. Cak mu je rekla da se udaje zbog obecanja majci. I jedino sto su postigli do sada je da su postali prijatelji. Sta bi mogao drugo da pomisli? (Ne postoji apsolutno poverenje sem ukoliko covek nije malo sasav..)
On je na ovaj nacin oslobadja svih obaveza prema njemu i obecanja koje je dala svojoj majci. I sad ona moze slobodno da bira i kaze sta misli. I upravo ovo sto cemo videti u sledecoj epizodi je ono sto su hteli pisci da ostvare; da najzad obelodane Anandine misli. Jer setimo se, ona se do skora (do veridbe ako se ne varam) secala stalno Jagdisa.

Uzgred meni se uvek cinilo da se Anandi dopada Shiv.
Ona se uvek ponasala sa njim drugacije nego sa ostalima, srljala sa zakljuccima o njemu iako to obicno nije radila sa drugim ljudima. I skoro uvek bi zapocinjala raspravu i imala je uvek nekakav odbrmbeni stav prema njemu. Tako da sam zakljucila da je to neka podsvesna privlacnos koja se kod nje manifestovala kao kod dece (ko se bije taj se voli). 😆
Edited by mammia - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: mammia

Ne znam, ali ja nemam osecaj da se Shiv ponasao detinjasto.
Prvo da je on pitao Anandi za sve ono sto je Jagdis rekao onda ne bi mogao da zna sa apsolutnom sigirnoscu da zna sta Anandi misli, ma sta mu ona rekla. A ona mu do sada nista nije rekla o svojim osecanjima. Cal=k mu je rekla da se udaje zbog obecanja majci. I jedino sto su postigli do sada je da su postali prijatelji. Sta bi mogao drugo da pomisli? (Ne postoji apsolutno poverenje sem ukoliko covek nije malo sasav..)
On je na ovaj nacin oslobadja svih obaveza prema njemu i obecanja koje je dala svojoj majci. I sad ona moze slobodno da bira i kaze sta misli. I upravo ovo sto cemo videti u sledecoj epizodi je ono sto su hteli pisci da ostvare; da najzad obelodane Anandine misli. Jer setimo se, ona se do skora (do veridbe ako se ne varam) secala stalno Jagdisa.

Uzgred meni se uvek cinilo da se Anandi dopada Shiv.
Ona se uvek ponasala sa njim drugacije nego sa ostalima, srljala sa zakljuccima o njemu iako to obicno nije radila sa drugim ljudima. I skoro uvek bi zapocinjala raspravu i imala je uvek nekakav odbrmbeni stav prema njemu. Tako da sam zakljucila da je to neka podsvesna privlacnos koja se kod nje manifestovala kao kod dece (ko se bije taj se voli). 😆

Potpuno se slazem..👏
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Znate na koga vec mislim...🤣
dadisabih thumbnail

demant za depilaciju😆😆😆
dadisabih thumbnail