Returning of the written off #18*invited only* - Page 105

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.6k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Drya

Kushal attempts to cross the boundary of the Bigg Boss house

Will Kushal's behavior end his stay in the Bigg Boss house?? Read to know more the entire story...

A brand new twist in the Bigg Boss house has left all the inmates tongue-tied. During the luxury budget task Bigg Box', select housemates were made to survive in a small box while other housemates had to instigate them to come out of the box. When Tanisha Mukherjee was sitting inside the box, Kushal Tandon took it upon himself to try to irritate her as she performed the task. As a result of the constant pokes and jibes, Tanisha got infuriated and came out of the box while slightly pushing him. Kushal did not appreciate Tanisha's attitude and got upset with her act.

But she repeatedly kept edging him on and mocking him. Soon, Kushal lost his cool and called Tanisha Mukherjee a flop actress and a black mark on her family considering she never succeeded in her career. Choosing to ignore Kushal's comments, Tanisha chose walk off.

But Kushal was appalled by Tanisha's arrogance and behavior and demanded for some action to be taken against her. He told Bigg Boss that on failing to do so he will not care about the rules of the show and jump over the wall of the house and walk off. Later, at mid-night, when Kushal still doesn't get his answer, he decided to pack his bags and climb up on the wall of the house with the aid of a few chairs by placing them one above the other. Gauhar Khan and other housemates tried to stop him but in his anger, Kushal chose to ignore them. Gauahar even burst into tears and pleaded Kushal to come down, but to no avail. Even Bigg Boss tried to give him a warning but by this time, he had already crossed the boundary and jumped on to the other side and into the outside world.

Ukratko: Tanisa je bila u kutiji ,a Kusal je pokusavao da je natera da izadje iz kutije...Medjutim zavrsilo se tako sto je ona iznervirana izletela iz kutije i gurnula ga,a potom se on iznervirao zbog toga ,zahtevao je od BB -a da reaguje,a posto nije bilo nikakve reakcije odlucio je da ode,spakovao stvari i preskoco ogradu...Naravno nije propustio priliku da je nazove propalom glumicom, i crnom ovcom u svojoj porodici...

"Fini" neki decko ovaj Kusal. 😕 Cini mi se da su ga vratili nazad. Jesam li u pravu?
nn027 thumbnail

@Daltoni

Odgledala sam danas Oluju posle ko zna koliko...Ono sto sam videla je ljubakanje kroz celu epizodu i tu i tamo drugih likova iz serije 😆 A ono sto sam zakljucila je da je frajeru dovoljno da devojci da prsten i ona ce odma da legne sa njim iako do pre sat vremena nije bila spremna na to 😉

🤣 Isto sam pomislila Badi. A prsten od malo korova napravljen. Sta bi bilo da je pravi?
nn027 thumbnail
Ukratko da krace ne moze, sta ce se desavati u BV 😃

23rd : Anandi testifies in favour of Jagdish and everyone is shocked...
24th: Payal reveals d real indentity of saachi and saachi withdraws her case
25th: Sumitra accepts ganga n shekhar's apologise jagdish and irs and shiv also apologises to Anandi

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

@Daltoni

Odgledala sam danas Oluju posle ko zna koliko...Ono sto sam videla je ljubakanje kroz celu epizodu i tu i tamo drugih likova iz serije 😆 A ono sto sam zakljucila je da je frajeru dovoljno da devojci da prsten i ona ce odma da legne sa njim iako do pre sat vremena nije bila spremna na to 😉

Iju..ali propustila si izjave ljubavi 🤢..ja nisam ni gledala..nesto malo samo na kraju,taman da vidim ono glavno sto spominjes..CCC ove danasnje nevine devojke,mozda zato sto je postena,prvo cekala prsten..kakav takav, kapetan je covek od reci,ako je rekao da ce da je zeni, odrzace rec,u to se vec uverila..🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ukratko da krace ne moze, sta ce se desavati u BV 😃

23rd : Anandi testifies in favour of Jagdish and everyone is shocked...

24th: Payal reveals d real indentity of saachi and saachi withdraws her case
25th: Sumitra accepts ganga n shekhar's apologise jagdish and irs and shiv also apologises to Anandi

THE END..kakav kraj serije, a? 😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

THE END..kakav kraj serije, a? 😉

Savrsen. Ako mene pitas. Mada, ruku na srce , za mene bi i svaki drugi bio dobar samo da je kraj. 😉
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
Simparican film. 😃 Iako sam ga gledala nekoliko puta i veceras sam uzivala 😉

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
da se razumemo ovo je samo zato sto Biki nije tu😉
nn027 thumbnail
Posto si Smeki ubila topik, meni je ostalo samo da kazem 😃

tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
I ja sam pomislila da ce ovo biti kraj ili bar neka naznaka da se kraj ove Tanandi torture nazire, i to me jako raduje, pogotovo ako ce ispostovati zelju gledalaca i poceti novu seriju sa Sidom i Prats. Mada od njih me nista ne iznenadjuje, mogu oni sad da pokazu kako se Sanci sveti snajki, pa se snajka pokupi i ode u suzama, pa onda drama sa bebom, pa nece da kaze da je trudna, pa je svi traze i tako🤢🤢🤢 Iskreno se nadam da nece tako biti. A zna li neko zasto se Tanandi pojavila na dodeli nagrada, kad nikakvu nagradu nije dobila i nikad i nece?