Za ovoliku kolicinu mog bola zadnje 3 god ,je veoma tesko,prosla sam operacije par prijatelja,gubitak prijatelja,zeta,i dragih ljudi,prosla sam razna ispitivanja zdravstvenog stanja moga muza,moga sina,prosla sam ja sama ispitivanja i lezanje u bolnici,boreci se da budem bolje, prosla sam za ove 3 god mnoge probleme ,a sad ih imam najvise ...znaci borim se ...na razne nacine ,sa svim i svacim,onako kako znam i umem,a kako se osecam svih ovih 3 god sama najbolje znam.Inace znate i sami od malih nogu ja se borim,jer moj zivot je Moja tuzna prica-a da bi bila ovde na ovom svetu sada i ovakva kakva jesam,trebalo je puno puno toga proci,dok sam imala 24 god u vreme rata pred kraj rekli su mi tada mnogi poznanici i ljudi koji su znali moj dotadasnji put i borbe -da sam prozivela do tada necija dva zivota-da jeste tako-i onda sledi ovaj drugi deo -prozivela sam jos dva tri svoja zivota -posto sam dva tri puta bila van ovog sveta-ali dragi BOG me ostavio jos da pozivim i da naucim po neku jos lekciju o btisanju na ovoj zemlji u ovom zivotu-neke lekcije koje mozda nisam bila dobro naucila,pa da utvrdim,a neke i nove naslove lekcija koje su ostale ne dovrsene.Znam ,bice jos nekih lekcija-iskusenja su uvek tu-a kad prodjes i naucis toliko toga onda biva mnogo lakse pronaci izlaz iz nekog stanja i uvek se skoro nadje neko resenje.BOG nam je ostavio sve i resenja postoje,na nama je kako ce mo odigrati svoje zivotne scene i uloge.To zavisi od stanja naseg duha,uma,srca itd..znaci od nas samih.
S' toga ja u jos jednom velikom bolu sada povodom ovog sto se desilo sa nasom najlepsom princezom,mojim najlepsim cvetom kako sam je cesto puta nazivala, jedini nacin da prihvatim njen odazak jeste ovo sto sam napisala na novom siggiee.
Uvek sam volela da je vidim nasmejanu i srecnu,kako u seriji u svojim ulogama tako i u privatnom zivotu,samo da je ziva zdrava,srecna i vesela ,sa bezbroj prelepih osmeha ,njeno srecno ozareno prelepo lice ...a sada...zbog svega sto se dogodilo i zbog onog sto sam uvek trazila kod nje,osmehe i srecu, i videvsi je u bolnici i prilikom izlaska kada su je nosili-a ostali to snimali- gledala sam kao da je to u nekom filmu...jer ja sam kao mala uzivo videla mrtvaca-tada sam imala stres,i od tada ja ne mogu videti nekoga ko je vecno zaspao,naravno uzivo,a i preko TV,jer o jako jako boli🥺...-a znam i sta sam prosla i u kom sam stanju bivala radi ogromnih stresova,borila sam se od kada sam cula ovu vest pa narednih 24h koje vreme sam provela uz sve vesti koje su dolazile na twiter,tamo amo,svasta videla,procitala,onako sokirana neznajuci niti sta radim,niti gde idem,niti sam znala kud cu sa sobom,pocela sam se tresti,neki znakovi predjasnih mojih stresova koji su dovodili mene u razna stanja,bez svesti,pa kocenja ruku,usta, pa do najgoreg stanja i malog putovanja sa ove planete -i da ne bi dozivela ponovo po ko zna koji put to isto-i ko zna kako bi ovaj put prosla onda sam nasla jedino ovo resenje -napisavsi na siggie ovu svoju poruku koja glasi:
------
Jedini nacin da prihvatim vas odlazak je da je ovo samo film u kome vi igrate glavnu ulogu "Uspavana Lepotica" koja sanja svoje najlepse snove!
-------
Edited by Bikica_Biki - 9 years ago