Returning of the written off # 87 Invited only

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.7k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: nn027

Kad sam je videla na bini pomislila sam da salom prekriva stomak. I sad na ovoj slici, kad ga vidim vezanog oko struka, pmislila sam isto. Na predjasnjim holijima nije bila ovako obucena. Valjda sam zato iznenadjena njenim izgledom. Da je alergicna nisam znala. Meni i na ovoj slici izgleda kao da jedva ceka da se sve to zavrsi. 😕

Ovdje izgleda mrsavije a mozda se zbog debljine osjeca nesigurno Znas kako to zna nervirati,pa mozda zato i izbjegava da se pojavljuje u javnosti
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Presisasmo 150-tu 😆
Ne pamtim kad nam se to poslednji put desilo 😆
Edited by nn027 - 9 years ago
Kety76 thumbnail

Na zalost, eto, ni njima nije sudjeno ...

Sve velike ljubavi imaju tuzan kraj
ps.prebacila sam na 151 str
Edited by Kety76 - 9 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Ovdje izgleda mrsavije a mozda se zbog debljine osjeca nesigurno Znas kako to zna nervirati,pa mozda zato i izbjegava da se pojavljuje u javnosti

Razumem da se ne oseca prijatno ali ona je sitna i samo par kilograma da izgubi to bi se kod nje itekako videlo. A sa druge strane, pravom garderobom lako moze da se prikrije taj visak, koji i nije toliko velik. Kako Dsenina zena, koja se sa njom ne moze ni porediti, nema problema da se prikazuje u javnosti. Cak i kad se obuce totalno bez veze, ona se ponasa kao da je mis univerzum. 😆
nn027 thumbnail

Sve velike ljubavi imaju tuzan kraj
ps.prebacila sam na 151 str

Vecina, a i one koje nemaju su samo izuzetci koji potvrdjuju pravilo
Videla sam. Sta ima veze 😉 😃
Kety76 thumbnail

Razumem da se ne oseca prijatno ali ona je sitna i samo par kilograma da izgubi to bi se kod nje itekako videlo. A sa druge strane, pravom garderobom lako moze da se prikrije taj visak, koji i nije toliko velik. Kako Dsenina zena, koja se sa njom ne moze ni porediti, nema problema da se prikazuje u javnosti. Cak i kad se obuce totalno bez veze, ona se ponasa kao da je mis univerzum. 😆

pa neki ljudi jednostavno znaju nositi kg 😃 a Prats vjerovatno smeta sto joj se taj visak vuce vec godinu dana
Kety76 thumbnail

Presisasmo 150-tu 😆
Ne pamtim kad nam se to poslednji put desilo 😆

e da bilo je u turbo brzini
nn027 thumbnail

Fontana je prelepa. I inace, rekla sam ti, meni je Zenica, jako lep grad. 😃
nn027 thumbnail

i dalje se druzi sa Alanom i njegovom djevojkom 😊 samo bjezi od kamere,ne znam sta se desava sa njom 😕 hvala za caps Nado
Zanimljivo mi je bilo i njeno ponasanje na bini. Imala sam utisak da je jedva cekala da se skloni. I sve u svemu, ne deluje mi nesto previse raspolozena. Ne znam da li se to samo meni cini, Kako tebi izgleda?

pa isto tako,bjezi od kamera A i kad je vidjela da je snimaju sa Alanom,trznula se i odmakla 😕

I jos nesto. ovo sto je obukla me je totalno iznenadilo. Navikla sam da je vidim obucenu drugacije. Ovako, prekrivena od glave do pete, stvarno mi je bez veze. 😕

Ona ima alergiju na ove boje,pa pretpostavljam da je zbog toga ovako obucena Ali svejedno izgleda kao da zeli nesto da sakrije 😕
Kad sam je videla na bini pomislila sam da salom prekriva stomak. I sad na ovoj slici, kad ga vidim vezanog oko struka, pmislila sam isto. Na predjasnjim holijima nije bila ovako obucena. Valjda sam zato iznenadjena njenim izgledom. Da je alergicna nisam znala. Meni i na ovoj slici izgleda kao da jedva ceka da se sve to zavrsi. 😕

pa neki ljudi jednostavno znaju nositi kg 😃 a Prats vjerovatno smeta sto joj se taj visak vuce vec godinu dana

Kako stvari stoje i moje ce kile slaviti godisnjicu 😆