Returning of the written off # 87 Invited only - Page 19

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.8k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Tamo su velike vreucine pa sve to ide brzo kod njih, mada imaju i oni one hladnjake za pokojnike..Ne znam..sva sam u bunilu..Ne verujem..😭

Vest je objavljena juce u ovo doba. Znaci kremirana je a nije proslo ni 24 sata od tad 😭
nn027 thumbnail

http://www.youtube.com/watch?v=FJLCJaE0N6w

Kazu da je onaj njen osamario i da je ona plakala cesto zbog njega..Da je oko 9 sati osamario i izasao iz kuce, ostavio je uplakanu, oko 12 sati se vratio i zatekao je kako visi, oko pola jedan je prevezena u bolnicu ...Mozda sam pogresno razumela..a ostatak kaze da nije zelela da radi, da snima, stalno je plakala i bila nezadovoljna...Kazu da mnogi sumnjaju da je ona bila u stanju da se ubije,uprkos svemu tome. Da je jednoj koleginici poverila da misli da je Rahul vara , da je ona isplanirala njihovo vencanje ali da on vise ne zeli da se ozeni sa njom vec ima drugu koju zeli da ozeni. Opet kazem, sve ovo uzmite sa rezervom..hindi mi je malo zardjao u poslednje vreme..
Da i da je kod njega pronadjen njen mobilni telefon...

Narucila je i vencanicu 😭
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Narucila je i vencanicu 😭

I to sam cula...mozda je ovaj otkazao vencanje pa se zato ubila..
Daltoni thumbnail

Obrnuto je ali nema veze. Ja sam radila caps i sve, pocevsi od njene odece, mi je bilo neobicno. Posebno mi je upalo u oci da nije vesela, u zadnjem delu videa. 😭

A meni je upalo u oci to sto se ovaj njen kad ih snimaju samo namesta za kameru, nju i ne pogleda ili retko kad da je pogleda..
nn027 thumbnail

I to sam cula...mozda je ovaj otkazao vencanje pa se zato ubila..

Ko zna Boze, stalno mi se mota po glavi, sta god da je uradio, trebala je ostaviti ga, uraditi bilo sta, samo ne ovo, samo ne ovo 😭😭😭
Daltoni thumbnail

Ko zna Boze, stalno mi se mota po glavi, sta god da je uradio, trebala je ostaviti ga, uraditi bilo sta, samo ne ovo, samo ne ovo 😭😭😭

Indijci su poznati po tom preterizmu u ljubavi..pa pogledaj im filmove...😕 Oni zive tako, u iluziji da postoji neko ko je jedini na svetu za njih..i da se posle smrti ponovo rode..Pratsina poslednja poruka je bila recenica iz filma " Ni posle smrti necu ti okrenuti ledja" ..
Ali ona je bila savremena devojka, uprkos javnosti i osudjivanja , ona je nevencana bila sa Rahulom u onom hotelu. Pritisak da se uzmu je bio ogroman za nju, verujem da je mozda i ostala trudna, mozda je abortirala ili nesto takvo u tajnosti..ko zna..sve ce se to polako otkriti ovih dana..

Edited by Daltoni - 9 years ago