Returning of the written off # 87 Invited only - Page 18

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.8k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Revealed: Pratyusha Bannerjee's postmortem report!

Postmortem reports are out and it has been video recorded...

Saturday, April 02, 2016 | 6:41:11 PM IST (+05:30 GMT)
6 Comments | Copyright: India-forums.com/Tellybuzz

As promised, our vigilant scribes at Tellybuzz once again bring to you exclusive and latest developments on Pratyusha Banerjee's suicide mystery.

As per the latest developments, the actress's Postmortem reports are out.

The medical investigation took place for around 3 hours wherein a team of 2 doctors was conducted an investigation. The procedure has been video recorded.

After the Postmortem, Viscera (Stomach Wash) has been sent to forensic lab & HP Samples have been sent to JJ Hospital. Basis to this, an important information has been revealed:

Pratyusha had got her boyfriend - Rahul Raj Singh's name tattooed on Pratyusha's upper back.

The Primary postmortem information states the cause of the death is due to hanging from a fan as the police found marks on Pratyusha Banerjee's neck.

However, the main report is out and it states:

It is clear case of suicide, no foul play. Parents have no complaints for any one. And have recorded few statements - Senior PI Bhandare (Bhangurnagar).

Her body is now been taken for the last rites at the Oshiwara Cremation Ground.

Tellybuzz prays for the departed soul to rest in peace and may God grant enough courage to the family to bear the loss.

Aakruti Damani
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica_Biki

I nemam sta za reci sem ovo

Cudno je to, kad budan pozelis sanjati...
Kada pomislis da imas pravo ,da se poneki san ostvari...
A onda se probudis...
Onako odjednom..
Shvatas da si na dnu...

Prepusten sebi..
Da trebas ustati...
Nastaviti da hodas...
A nemas gde zgaziti...
Svuda su oko tebe nedosanjani sni..
Prosuti...😭

Sta je sa suzama koje nikada ne krenu...
Koliko duboke tragove na dusi ostave..
Da li ih covek obrise?..
Unisti?..
Ili one uniste coveka ?...🥺

nase vesti o ...😭🥺

Biki 😭 💔
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

http://www.abplive.in/videos/here-are-some-childhood-pictures-of-late-pratyusha-banerjee-315478

Kremirat ce je u vjencanici 😭 Boze ne mogu vjerovati kako su ljudi bezosjecajni 😭 onoj glupaci nije dovoljno sto joj je snimila majku nego je dala novinarima sliku njenog mrtvog tijela 😭 pa kako neko moze biti tako bezdusan 😭

I video sto je snimljen 😭 Pa ja ne znam gde ce im dusa. Kakvi su to ljudi 😭
nn027 thumbnail
Tako brzo su je kremirali . Iznenadjena sam 😭😭😭
Daltoni thumbnail
http://www.youtube.com/watch?v=RtcLj9AYTig

Lepo si ti Keti rekla da deluje tuzno na snimku a Nada je mislim rekla da misli kako namerno izbegava kamere..😕😭
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Tako brzo su je kremirali . Iznenadjena sam 😭😭😭

Tamo su velike vreucine pa sve to ide brzo kod njih, mada imaju i oni one hladnjake za pokojnike..Ne znam..sva sam u bunilu..Ne verujem..😭
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://www.abplive.in/videos/here-are-some-childhood-pictures-of-late-pratyusha-banerjee-315478

Kremirat ce je u vjencanici 😭 Boze ne mogu vjerovati kako su ljudi bezosjecajni 😭 onoj glupaci nije dovoljno sto joj je snimila majku nego je dala novinarima sliku njenog mrtvog tijela 😭 pa kako neko moze biti tako bezdusan 😭

O cemu pricas? Nisam u toku, ko je snimio?

Kako su mogli to da objave..😭 😭 😭 Covece, ko u bunilu sam od kako sam saznala..Kako je njenoj porodici ne mogu ni da zamislim😭 😭 😭

I ja se pitam kako. 😭😭😭 Nekim ljudima nije nista sveto 😭
Ja ne mogu doci sebi od juce. Nikako 😭😭😭
Daltoni thumbnail
http://www.youtube.com/watch?v=FJLCJaE0N6w

Kazu da je onaj njen osamario i da je ona plakala cesto zbog njega..Da je oko 9 sati osamario i izasao iz kuce, ostavio je uplakanu, oko 12 sati se vratio i zatekao je kako visi, oko pola jedan je prevezena u bolnicu ...Mozda sam pogresno razumela..a ostatak kaze da nije zelela da radi, da snima, stalno je plakala i bila nezadovoljna...Kazu da mnogi sumnjaju da je ona bila u stanju da se ubije,uprkos svemu tome. Da je jednoj koleginici poverila da misli da je Rahul vara , da je ona isplanirala njihovo vencanje ali da on vise ne zeli da se ozeni sa njom vec ima drugu koju zeli da ozeni. Opet kazem, sve ovo uzmite sa rezervom..hindi mi je malo zardjao u poslednje vreme..
Da, i da je kod njega pronadjen njen mobilni telefon...

Edited by Daltoni - 9 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://www.youtube.com/watch?v=RtcLj9AYTig

Lepo si ti Keti rekla da deluje tuzno na snimku a Nada je mislim rekla da misli kako namerno izbegava kamere..😕😭

Obrnuto je ali nema veze. Ja sam radila caps i sve, pocevsi od njene odece, mi je bilo neobicno. Posebno mi je upalo u oci da nije vesela, u zadnjem delu videa. 😭