Divno je Kety. 😳
Ovo su momenti koji vrede u seriji. Steta sto ih je tako malo. A njih su dvoje bas "kliknuli" i pred kamerama i iza njih.
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 31st Aug 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
CASE IN COURT 31.8
Why Sidharth Malhotra films flop! Guess with the hint written in this
UMAR KHAYID 1.9
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
CID episode 73 - 30th August
BALH Naya Season EDT Week #12: Sept 1 - Sept 5
24 years of Lajja
Why she gets bollywood movies
The Curry-ous Readers 🍛 Book Talk Reading Challenge September 2025
Happy Birthday wat_up 🎂
The Naan -Stop Readers 🫓📚| BT Reading Challenge || September 2025
Divno je Kety. 😳
Ovo su momenti koji vrede u seriji. Steta sto ih je tako malo. A njih su dvoje bas "kliknuli" i pred kamerama i iza njih.
😳]
Divno je Kety. 😳
Ovo su momenti koji vrede u seriji. Steta sto ih je tako malo. A njih su dvoje bas "kliknuli" i pred kamerama i iza njih.znaci nije very nice 😭😭
Htela sam da editujem post i da napisem very nice ali sam zakasnila. Vec si procitala sta sam napisala pa nije imalo smisla. Ali ne sekiraj se. Nije very nice nego very nice na kvadrat 👍🏼 😃
😳
Divno je Kety. 😳
Ovo su momenti koji vrede u seriji. Steta sto ih je tako malo. A njih su dvoje bas "kliknuli" i pred kamerama i iza njih.znaci nije very nice 😭😭
Htela sam da editujem post i da napisem very nice ali sam zakasnila. Vec si procitala sta sam napisala pa nije imalo smisla. Ali ne sekiraj se. Nije very nice nego very nice na kvadrat 👍🏼 😃😆😆bas si ❤️ hvala 🤗
Zasto? Da nije mozda u pitanju odlazak u Bec? Ako je to u pitanju ja bih ti rekla da ides. 😊priblizava se 24-i a i N.godina i ponovo sam u dilemi 😕
Zasto? Da nije mozda u pitanju odlazak u Bec? Ako je to u pitanju ja bih ti rekla da ides. 😊
ma ne,nema nista od odlaska,sad je gotovo 🤢nego 24-og je rodjendan a u dilemi sam da li ga cestitati kao i NG 😃