BHAGODI MAIRA 8.9
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Happy Birthday Akshay Kumar
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
HRISTOS SE RODI!
Zdravo moje devojcice🤗Nadam se da ste mi sve dobro i zdravo😊Ja sam u opstoj guzvi,ne stizem nista,a kao zapocela svasta nestoU pripremi imam jos 4-5 sigieesa,mislim imam dovrsiti,pa idem caps raditi od ovih dana,propustila sam za galeriju,mada necu detaljicati od nekih dana samo ukratko-bar se nadam.😆Jedino sto od epizode-ispunjenja tu cu zaglaviti.Potom koliko sutra krecu pripreme za VMs-koji cu raditi -i izbaciti najdalje do nedelje uvece.Ne stizem nigde da citam,a kad cu ne znam.
Da Kety bice SR,ovaj deo iz onog videa ,plus iz epizode deo sto nema u videu i plus kisss☺️ Znaci VMs -SR😉 nista drugo. druge prilike cu praviti kombinacije iz scena od pocetka.Sta cu kada ne stizem a htela bi sve-lepo bi bilo da jedna Biki radi caps i sigiees a druga avise i VMs😆
HRISTOS SE RODI!
Zdravo moje devojcice🤗Nadam se da ste mi sve dobro i zdravo😊Ja sam u opstoj guzvi,ne stizem nista,a kao zapocela svasta nestoU pripremi imam jos 4-5 sigieesa,mislim imam dovrsiti,pa idem caps raditi od ovih dana,propustila sam za galeriju,mada necu detaljicati od nekih dana samo ukratko-bar se nadam.😆Jedino sto od epizode-ispunjenja tu cu zaglaviti.Potom koliko sutra krecu pripreme za VMs-koji cu raditi -i izbaciti najdalje do nedelje uvece.Ne stizem nigde da citam,a kad cu ne znam.ooo pa to ce biti uzivanje 😛 hoce li biti i SR 😳
Da Kety bice SR,ovaj deo iz onog videa ,plus iz epizode deo sto nema u videu i plus kisss☺️ Znaci VMs -SR😉 nista drugo. druge prilike cu praviti kombinacije iz scena od pocetka.Sta cu kada ne stizem a htela bi sve-lepo bi bilo da jedna Biki radi caps i sigiees a druga avise i VMs😆UH bre,ubit ces nas 😆 🤗super,SR je sad aktuelna 😛 a ima jos puno lijepih scena,umal poljubaca pa i ono zavodjenje 😃 polako 😉a vidis koliko je toga a mi se kao zalimo hocemo vise romantike 😆😆