Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 3rd Oct 2025
BAAT KARO NA 3.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 3, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 4, 2025 Episode Discussion Thread
SAB KUCH HOGAYA 4.10
Bingo Blitz - The Ultimate Showdown (Sign-up)
How saiyara became hit
Is 2025 Jahnvi Kapoor's make or break year?
Karan's one sided love for Tulsi
Slap!! Once again?!
Janhvi -Tiger in Lag Jaa Gale
HRISTOS SE RODI!
Zdravo moje devojcice🤗Nadam se da ste mi sve dobro i zdravo😊Ja sam u opstoj guzvi,ne stizem nista,a kao zapocela svasta nestoU pripremi imam jos 4-5 sigieesa,mislim imam dovrsiti,pa idem caps raditi od ovih dana,propustila sam za galeriju,mada necu detaljicati od nekih dana samo ukratko-bar se nadam.😆Jedino sto od epizode-ispunjenja tu cu zaglaviti.Potom koliko sutra krecu pripreme za VMs-koji cu raditi -i izbaciti najdalje do nedelje uvece.Ne stizem nigde da citam,a kad cu ne znam.
Da Kety bice SR,ovaj deo iz onog videa ,plus iz epizode deo sto nema u videu i plus kisss☺️ Znaci VMs -SR😉 nista drugo. druge prilike cu praviti kombinacije iz scena od pocetka.Sta cu kada ne stizem a htela bi sve-lepo bi bilo da jedna Biki radi caps i sigiees a druga avise i VMs😆
HRISTOS SE RODI!
Zdravo moje devojcice🤗Nadam se da ste mi sve dobro i zdravo😊Ja sam u opstoj guzvi,ne stizem nista,a kao zapocela svasta nestoU pripremi imam jos 4-5 sigieesa,mislim imam dovrsiti,pa idem caps raditi od ovih dana,propustila sam za galeriju,mada necu detaljicati od nekih dana samo ukratko-bar se nadam.😆Jedino sto od epizode-ispunjenja tu cu zaglaviti.Potom koliko sutra krecu pripreme za VMs-koji cu raditi -i izbaciti najdalje do nedelje uvece.Ne stizem nigde da citam,a kad cu ne znam.ooo pa to ce biti uzivanje 😛 hoce li biti i SR 😳
Da Kety bice SR,ovaj deo iz onog videa ,plus iz epizode deo sto nema u videu i plus kisss☺️ Znaci VMs -SR😉 nista drugo. druge prilike cu praviti kombinacije iz scena od pocetka.Sta cu kada ne stizem a htela bi sve-lepo bi bilo da jedna Biki radi caps i sigiees a druga avise i VMs😆UH bre,ubit ces nas 😆 🤗super,SR je sad aktuelna 😛 a ima jos puno lijepih scena,umal poljubaca pa i ono zavodjenje 😃 polako 😉a vidis koliko je toga a mi se kao zalimo hocemo vise romantike 😆😆