Jesi li pogledala epizodu od petka?
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
CASE IN COURT 31.8
UMAR KHAYID 1.9
Why she gets bollywood movies
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Happy Birthday wat_up 🎂
Celebs pictures during Ganesh Festival
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Jee Le Zaraa Is Happening
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Ja nisam. Ne da mi se bas eto zato sto je Bunty takav. Nista mi nije jasno. On bi dao sve za nju, borio bi se za nju i cini mo se da ga nista ne bi moglo spreciti da je se odrekne i ne ozeni je. A sad. To kao da nije taj covek. Jedva da se i vidi ispod mamine suknje
e sad osim mame brani i Satyu izgleda svima vise vjeruje nego zeni 🤢sincic smatra da mu mamica i Satya ne bi mogle nauditi,sto automatski znaci da mislida Sagz laze i preuvelicava stvari
Znas sad mi se vise dopada Pappu. On je zaljubljeni papucar ali mi je to sad simpaticnije od Buntyevog ponasanja. Pappu je uz svoju suprugu uvek pa ako treba da je i protiv celog sveta on ce to biti. Bunty ne veruje Sag a jos manje je uz nju. Nikad nije ni bio. Kakva je to ljubav?
jesam,vise me razocarao Bunty nego Amma i Satya zajedno
Ja nisam. Ne da mi se bas eto zato sto je Bunty takav. Nista mi nije jasno. On bi dao sve za nju, borio bi se za nju i cini mo se da ga nista ne bi moglo spreciti da je se odrekne i ne ozeni je. A sad. To kao da nije taj covek. Jedva da se i vidi ispod mamine suknjee sad osim mame brani i Satyu izgleda svima vise vjeruje nego zeni 🤢sincic smatra da mu mamica i Satya ne bi mogle nauditi,sto automatski znaci da mislida Sagz laze i preuvelicava stvari
Znas sad mi se vise dopada Pappu. On je zaljubljeni papucar ali mi je to sad simpaticnije od Buntyevog ponasanja. Pappu je uz svoju suprugu uvek pa ako treba da je i protiv celog sveta on ce to biti. Bunty ne veruje Sag a jos manje je uz nju. Nikad nije ni bio. Kakva je to ljubav?ne znam sta bi rekla na sve ovo pretjerao je i sa mamom,ali ovo sa Satyom je bas,bas 🤢kog vraga je i ozenio Sagz ali kad malo bolje razmislim,on je zbog mamice odustao bio i od nje da nije bilo tate koji je nagovorio Ammu da popusti,on vjerovatno ne bi ni ozenio Sagariku