Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Sep 2025
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
GEETU vs MAIRA 5.9
Akshara’s karma
Mihir - The d*uchebag
Maira Armaan Poddar
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
My Box Office Predictions for Baaghi 4
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Agree or not?
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
The Soul Remembers - PraShiv SS
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
The most successful jodi in history of BW!
Alia recent clicks
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
hvala Nado 😃
very nice od tebe 😃😆za tri sata moram biti na poslu 🤔laku noc 🤗
Cestitam na novom topicu #71🥳-------------@Dal 🤗Hvala sto mislis na nas ☺️ pored svojih z.problema😕Zelim ti brzi oporavak❤️-----------Eto tako stigla i ja😊 kao i konacno zima,kao da ni do sad nije bila ,samo sto je sad na kalendaru zvanicno pocela jos pre 1 dan.Pa tako i ja u tom duhu dolazim...---------------------------------------------------Kazu da je ljubav lutrija, nikada ne znas sta ces dobiti. Ali ako mislis da je pored tebe glavna premija koju si srecno dobio - to je ljubav.-------------------''Nikad nemoj dozvoliti da problem koji treba resiti postane bitniji od osobe koju treba voleti. ''--------------
--------------- Barbara Donson-----------------Dobra glava i dobro srce su uvek impresivna kombinacija.-------------Nelson Mendela------------
@Nadice❤️ A kod mene hladno- gore nego da sneg pada.
Sad idem videti ima li sta jos novo i u krevet,da ne docekam ranu zoruako vec nije doslaLepe i ugodne snove zelim ,ma kad god isli na spavanje🤗----------------"Imas li jastuk prepun snova
Onda imas za sto ziveti
Znas li sanjati
I od snova
Kad pozelis stvoriti ljubavnu kisu
Koja ce padati
Onda mozes dalje
Onda se imas cemu u zivotu nadati"--------------
Pratite li kriket ligu slavnih? Ja navijam za tim gde su Ajay i ovi iz Odbacene😊😊😊 Ne znam da li Sid ucestvuje, Prats igra