Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 18th Oct 2025 - WKV
KUJILI STARTED 18.10
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 19th Oct 2025 - WKV
Gloves Off! Smriti vs Rajan Shahi, Anupamaa crew war intensifies.
BADMINTONN🏸 19.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Welcome Parth Virani
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 19, 2025 EDT
Why couldn't Aamir and Salman have successful marriage like Shahrukh?
Are they Ram Sita ? I am a Christian so ? tell
Does Alia Bhatt pay off Filmfare for her awards?
Is Ayushmann Khurrana overrated?
🎬 Khan-tastic Stories β A 90s Bollywood Writing & Graphics Contest
Alia and Deepika meet for Pickleball.
🪔🎆Glow Forth and Prosper: Happy Diwali🎆🪔 + Game Sign-up
SRK talking about Deepika
Parineeti and Raghav blessed with a baby boy!
Thamma - Reviews And Box Office
It's A Boy To Parineeti Chopra Raghav
13 years Student of the year
Mima - 21.02.
Jeca - 24.04.
Sladja - 12.05.
Medena - 16.05.
Love - 19.06.
Kopica - 31.08.
Bua pita Abhaya sta se desilo? Abhay kaze da je video Jyoti sa Anjali u hramu. Bua je sokirana. On kaze: Da i ja sam bio sokiran kada sam je video sa Anjali, ali, video sam ih zajedno, svojim ocima. Anjali je zadrzala svoju kcerku ovde i vratit ce nam je kada Jyoti rodi kcerku, hajde da idemo kod njih kuci i sprecimo ih da to urade. Doslo je vreme da Jyoti odgovara za sve nevolje koje nam je ucinila.
Sid zove Jyoti i ona je napeta kada vidi da telefon zvoni. Sid: Unapredjen sam na poslu i moj je sef pohvalio Kheer koji si ti napravila. Ona cuje kako se Varad smeje i pita Sida tko je to? Sid: To je moj sef, ja sam vrlo srecan. Doci cu kuci i pricat cemo o tome. Jyoti pomisli kako je to netko koga ona poznaje. Astha pita Anjali zasto ona nije nista kupila? Anjali: Niranjan se brine o svim mojim potrebama. Ja ne zelim sarije. Sluzavka kaze Asthi da je Shlok dosao i trazio je. Astha pita Shloka kako to da je dosao tako rano? Vidi da je on neraspolozen i pita ga sta se desilo? On kaze da nije nista.
On je zaustavi i ona mu kaze: Isla sam u hram, stavit cu ti tika. On kaze da nema potrebe. Astha: Dobro, dodji ovamo. Ona ga povuce blizu ka sebi i uhvati mu lice medju dlanove. Priblizi mu se jako i stavi svoju tiku na njegovo celo. Nasmesi se i kaze: Gotovo! On je uhvati za ruku...muzika svira...On se smesi...ona se postidela...Sluzavka je zove i ona joj kaze da dolazi, i neka je ostavi na miru...Shlok je povuce i sakrije se sa njom.Sluzavka vidi kafu i kaze: Podgrejat cu ovo. Odlazi. Shlok i Astha dele romanticni trenutak. Astha ga sramezljivo odgurne i pobeze smeseci se. Muzika svira...Shlok se smesi...
Kalindi dolazi kuci i prekriva prozore. Kalindi joj kaze da vise nece dozvoliti Jyoti da ide bilo gde napolje, sve dok se ne porodi. Jyoti joj kaze da se ne brine i da nece ici nigde, jer se oseca sigurno tu kod nje. Kalindi je grli. Sid dolazi kod Varada i donosi mu fasciklu. Kaze mu da je napisao clanak. Varad proveri i pita ga o cemu se tu radi? Varad mu kaze da procita i da mu objasni. Sid cita sta je napisao. Napisao je Rhosnino ime u clanku. Sid se izvinjava i kaze da je pogresio. Varad mu kaze da je zbunjen, jer mu Roshni nije devojka, pa ne razume o cemu se radi? Sid: Ja ne znam sta je ona meni. Meni se ona svidja ali ne znam kakve osecaje ona ima prema meni. Varad: Ljubavna prica sa samo jedne strane, zelim ti sve najbolje moj prijatelju, i da uskoro to bude prava dvosmerna ljubavna prica. Varad odlazi. Sid se smesi.
Ulaze u kucu. Anjali im zeli dobrodoslicu. Pita ih kada su se vratili iz Kolhapura? Abhay: Mi smo ljuti na vas. Jyoti je rekla da zeli da dodje ovde i dosla je ovde. Zvao sam je mnogo puta ali ona nije odgovorila na moj poziv. Anjali mu kaze da Jyoti nije tu. Abhay: Nemoj da lazes. Video sam te sa njom u hramu. Prekini ovu dramu i pozovi je. Abhay vice i zove:Jyoti!! Anjali: Ali ona stvarno nije ovde. Niranjan i svi ostali dolaze kod njih. Abhay: Ja necu da trpim vase uvrede. Shlok ga pita zasto se dere, kada Jyoti nije tu. Abhay: Jyoti je bila sa tobom, ne glumi, kazi mi gde je ona! Zvao sam sve njene prijatelje i nigde je nema.
On se podmeva Abjali i Niranjan gleda besno u Anjali. Abhay: Kako se ona usudila da pobegne iz moje kuce u njenom stanju.Niranjan: Dosta! Smiri se Abhay, nemoj da vices. Abhay: Ja hocu moju zenu, vec dva dana je nema kod kuce. Shlok: Ne zaboravi da pricas sa mojim ocem. Varad: ako je Jyoti to uradila, sigurno je morala da ima dobar razlog za to. Shlok: Pronaci cemo je. Niranjan: Obecajem da ukoliko saznamo bilo sto o njoj, poslat cemo je tebi. Abhay: Ja je vise ne poznajem, samo se molim bogu da su ona i moje dete dobro. Jyoti prica sa Kalindi o Anjali. Avdhoot dolazi i donosi kolevku za dete. Jyoti je srecna.
Kalindi mu isprica sta se danas dogodilo, i da su videli Anjali, Sojal i Asthu u hramu, i kako je dobro sto one nisu videle Jyoti. Kaze kako moraju da budu oprezni. Avdhoot kaze Jyoti: Ti nemoj nista da se brines. Ti si kao nasa kcerka i mi cemo se dobro brinuti o tebi. Svi smo uz tebe. Shlok pita Abhaya da li je ucinio nesto nazao Jyoti, da je ona morala da napusti kucu? I kaze mu da ukoliko je to njegova greska da ga nikada nece ostaviti na miru i da ce platiti za to. Abhay i Bua su napeti. Abhaj: Ne, zasto bih ja nju maltretirao? Pitaj Anjali gde je Jyoti, ona zna o njoj, video sam je sa Jyoti na stepenistu hrama. Niranjan gleda u Anjali.
Precap:
Niranjan: Bilo bi dobro da je Jyoti izvrsila samoubistvo umestpo sto je pobegla, tada bih makar plakao za njom. Anjali i Astha su sokirane.
Koji je ovaj Niranjan idiot!!!!π‘π‘π‘Niranjan: Bilo bi dobro da je Jyoti izvrsila samoubistvo umestpo sto je pobegla, tada bih makar plakao za njom. Anjali i Astha su sokirane.
Koji je ovaj Niranjan idiot!!!!π‘π‘π‘