Favourite soaps (invited only) #15 - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

50.6k

Users

6

4k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago
Cestitam na novom topiku 👏🥳

Jeco postavila si pravu sliku od Asthe i Slocka,tu je on izjavio ljubav njoj

Love hvala puno za prevod🤗i za tvoj trud.

Precap:

Niranjan: Bilo bi dobro da je Jyoti izvrsila samoubistvo umestpo sto je pobegla, tada bih makar plakao za njom. Anjali i Astha su sokirane.

Koji je ovaj Niranjan idiot!!!!😡😡😡

Slazem se Love,totalni je idiot,😡svaki put sve vise dokazuje da je covjek bez srca i osjecaja ,koji zivi samo za okolinu, sta ce oni reci,da mu ne propade ugled🤢
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Abhay: Ja hocu moju zenu, vec dva dana je nema kod kuce.

Kako laze!!!😡

kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Abhay: Ja hocu moju zenu, vec dva dana je nema kod kuce.

Kako laze!!!😡

Da,napad je najbolja odbrana,ali mislim da sa Slockom to nece ici 😈,vec mu je zaprijetio,a kako se ustrepo kad mu je rekao.😃
kop93 thumbnail
Sid dolazi kod Varada i donosi mu fasciklu. Kaze mu da je napisao clanak. Varad proveri i pita ga o cemu se tu radi? Varad mu kaze da procita i da mu objasni. Sid cita sta je napisao. Napisao je Rhosnino ime u clanku. Sid se izvinjava i kaze da je pogresio. Varad mu kaze da je zbunjen, jer mu Roshni nije devojka, pa ne razume o cemu se radi? Sid: Ja ne znam sta je ona meni. Meni se ona svidja ali ne znam kakve osecaje ona ima prema meni. Varad: Ljubavna prica sa samo jedne strane, zelim ti sve najbolje moj prijatelju, i da uskoro to bude prava dvosmerna ljubavna prica. Varad odlazi. Sid se smesi.

Sid se zaljubio skroz u Jyoti,cak njeno lazno ime napisao u clanku,stalno mu je u mislima 😆 a Varad izigrava Amora opet 😃

Kaze jedna na IF Varad ima sa svima kemiju samo sa svojom zenom nema 😆
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Da,napad je najbolja odbrana,ali mislim da sa Slockom to nece ici 😈,vec mu je zaprijetio,a kako se ustrepo kad mu je rekao.😃

Na if smatraju da je Astha videla Jyoti u hramu...ja ne bih rekla da je bilo tako...😕
sladjana333 thumbnail

Sid dolazi kod Varada i donosi mu fasciklu. Kaze mu da je napisao clanak. Varad proveri i pita ga o cemu se tu radi? Varad mu kaze da procita i da mu objasni. Sid cita sta je napisao. Napisao je Rhosnino ime u clanku. Sid se izvinjava i kaze da je pogresio. Varad mu kaze da je zbunjen, jer mu Roshni nije devojka, pa ne razume o cemu se radi? Sid: Ja ne znam sta je ona meni. Meni se ona svidja ali ne znam kakve osecaje ona ima prema meni. Varad: Ljubavna prica sa samo jedne strane, zelim ti sve najbolje moj prijatelju, i da uskoro to bude prava dvosmerna ljubavna prica. Varad odlazi. Sid se smesi.

Sid se zaljubio skroz u Jyoti,cak njeno lazno ime napisao u clanku,stalno mu je u mislima 😆 a Varad izigrava Amora opet 😃

Kaze jedna na IF Varad ima sa svima kemiju samo sa svojom zenom nema 😆

Varad je bas simpatican...nije problem u njemu, nego u Sojal
kop93 thumbnail
Anjali: Niranjan se brine o svim mojim potrebama. Ja ne zelim sarije

Sama sebe laze,gledala je kataloge sa sarijem,a o potrebama njenim nema sta pricam,drzi je kao roba...
kop93 thumbnail
Abhay nema para da plati taxi. Kaze cuvaru da plati vozaca.

Nije njemu potrebna zena,vec koka koja nosi zlatna jaja,da bi on😡 i njegova zlo-majka😡 zivjeli na visokoj nozi.🤢
Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Jadna Anjali sad
sladjana333 thumbnail

Anjali: Niranjan se brine o svim mojim potrebama. Ja ne zelim sarije

Sama sebe laze,gledala je kataloge sa sarijem,a o potrebama njenim nema sta pricam,drzi je kao roba...

Ne kupuje joj valjda on sarije😲...mada nisu losi😃...jednom je imala jedan fantastican, crni sa sarom samo na onoj esarpi sto je nose...