Precap:
Niranjan: Bilo bi dobro da je Jyoti izvrsila samoubistvo umestpo sto je pobegla, tada bih makar plakao za njom. Anjali i Astha su sokirane.
Koji je ovaj Niranjan idiot!!!!😡😡😡FAMILY vs BHAI 8.12
SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
Jitesh Pillai openly disses the ‘sore loser’ Ranveer on Instagram
Still not recovered from MC Stan Trauma now another undeserving winner
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
🎉Happy 22nd Birthday India Forums🎊🎈Born of Stardust, Grown by Us🌟
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
Honest Opinion on the Finalist Rankings
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
Deepika in Mahavatar
negative reviews being pulled down 😭
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
Precap:
Niranjan: Bilo bi dobro da je Jyoti izvrsila samoubistvo umestpo sto je pobegla, tada bih makar plakao za njom. Anjali i Astha su sokirane.
Koji je ovaj Niranjan idiot!!!!😡😡😡Originally posted by: sladjana333
Abhay: Ja hocu moju zenu, vec dva dana je nema kod kuce.Kako laze!!!😡
Da,napad je najbolja odbrana,ali mislim da sa Slockom to nece ici 😈,vec mu je zaprijetio,a kako se ustrepo kad mu je rekao.😃
Sid dolazi kod Varada i donosi mu fasciklu. Kaze mu da je napisao clanak. Varad proveri i pita ga o cemu se tu radi? Varad mu kaze da procita i da mu objasni. Sid cita sta je napisao. Napisao je Rhosnino ime u clanku. Sid se izvinjava i kaze da je pogresio. Varad mu kaze da je zbunjen, jer mu Roshni nije devojka, pa ne razume o cemu se radi? Sid: Ja ne znam sta je ona meni. Meni se ona svidja ali ne znam kakve osecaje ona ima prema meni. Varad: Ljubavna prica sa samo jedne strane, zelim ti sve najbolje moj prijatelju, i da uskoro to bude prava dvosmerna ljubavna prica. Varad odlazi. Sid se smesi.
Sid se zaljubio skroz u Jyoti,cak njeno lazno ime napisao u clanku,stalno mu je u mislima 😆 a Varad izigrava Amora opet 😃Kaze jedna na IF Varad ima sa svima kemiju samo sa svojom zenom nema 😆
Anjali: Niranjan se brine o svim mojim potrebama. Ja ne zelim sarije
Sama sebe laze,gledala je kataloge sa sarijem,a o potrebama njenim nema sta pricam,drzi je kao roba...