DASHI FUTTT 21.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Aug 2025 EDT
THAKELA LOVE 22.8
Bluffmaster IF Season 1 (Sign-up Open)
Chal jhooti; Shaadi ka Har nhi Fansi ka zehrila Fanda (pics only)
August disaster. Will Param Sundari save BW this month?
Mann main koi aur, shaadi se kisi aur
Geetmaan finally got married 😍
Vivek Agnihotri - Nobody Should Name Their Child Taimur
Danger - Param Sundari | Sidharth M, Janhvi K | SONG OUT
When you’re in love with ddp
27 years of Dil Se
Ranbir is accused of secretly following Deepika in social media 😆
🚨 Scheduled Downtime Notice 🚨
Govinda Sunita Ahuja Divorce Case Update
Important Notification regarding IF
Pick one Emraan Hashmi song
Mima - 21.02.
Jeca - 24.04.
Sladja - 12.05.
Medena - 16.05.
Love - 19.06.
Kopica - 31.08.
Bua pita Abhaya sta se desilo? Abhay kaze da je video Jyoti sa Anjali u hramu. Bua je sokirana. On kaze: Da i ja sam bio sokiran kada sam je video sa Anjali, ali, video sam ih zajedno, svojim ocima. Anjali je zadrzala svoju kcerku ovde i vratit ce nam je kada Jyoti rodi kcerku, hajde da idemo kod njih kuci i sprecimo ih da to urade. Doslo je vreme da Jyoti odgovara za sve nevolje koje nam je ucinila.
Sid zove Jyoti i ona je napeta kada vidi da telefon zvoni. Sid: Unapredjen sam na poslu i moj je sef pohvalio Kheer koji si ti napravila. Ona cuje kako se Varad smeje i pita Sida tko je to? Sid: To je moj sef, ja sam vrlo srecan. Doci cu kuci i pricat cemo o tome. Jyoti pomisli kako je to netko koga ona poznaje. Astha pita Anjali zasto ona nije nista kupila? Anjali: Niranjan se brine o svim mojim potrebama. Ja ne zelim sarije. Sluzavka kaze Asthi da je Shlok dosao i trazio je. Astha pita Shloka kako to da je dosao tako rano? Vidi da je on neraspolozen i pita ga sta se desilo? On kaze da nije nista.
On je zaustavi i ona mu kaze: Isla sam u hram, stavit cu ti tika. On kaze da nema potrebe. Astha: Dobro, dodji ovamo. Ona ga povuce blizu ka sebi i uhvati mu lice medju dlanove. Priblizi mu se jako i stavi svoju tiku na njegovo celo. Nasmesi se i kaze: Gotovo! On je uhvati za ruku...muzika svira...On se smesi...ona se postidela...Sluzavka je zove i ona joj kaze da dolazi, i neka je ostavi na miru...Shlok je povuce i sakrije se sa njom.Sluzavka vidi kafu i kaze: Podgrejat cu ovo. Odlazi. Shlok i Astha dele romanticni trenutak. Astha ga sramezljivo odgurne i pobeze smeseci se. Muzika svira...Shlok se smesi...
Kalindi dolazi kuci i prekriva prozore. Kalindi joj kaze da vise nece dozvoliti Jyoti da ide bilo gde napolje, sve dok se ne porodi. Jyoti joj kaze da se ne brine i da nece ici nigde, jer se oseca sigurno tu kod nje. Kalindi je grli. Sid dolazi kod Varada i donosi mu fasciklu. Kaze mu da je napisao clanak. Varad proveri i pita ga o cemu se tu radi? Varad mu kaze da procita i da mu objasni. Sid cita sta je napisao. Napisao je Rhosnino ime u clanku. Sid se izvinjava i kaze da je pogresio. Varad mu kaze da je zbunjen, jer mu Roshni nije devojka, pa ne razume o cemu se radi? Sid: Ja ne znam sta je ona meni. Meni se ona svidja ali ne znam kakve osecaje ona ima prema meni. Varad: Ljubavna prica sa samo jedne strane, zelim ti sve najbolje moj prijatelju, i da uskoro to bude prava dvosmerna ljubavna prica. Varad odlazi. Sid se smesi.
Ulaze u kucu. Anjali im zeli dobrodoslicu. Pita ih kada su se vratili iz Kolhapura? Abhay: Mi smo ljuti na vas. Jyoti je rekla da zeli da dodje ovde i dosla je ovde. Zvao sam je mnogo puta ali ona nije odgovorila na moj poziv. Anjali mu kaze da Jyoti nije tu. Abhay: Nemoj da lazes. Video sam te sa njom u hramu. Prekini ovu dramu i pozovi je. Abhay vice i zove:Jyoti!! Anjali: Ali ona stvarno nije ovde. Niranjan i svi ostali dolaze kod njih. Abhay: Ja necu da trpim vase uvrede. Shlok ga pita zasto se dere, kada Jyoti nije tu. Abhay: Jyoti je bila sa tobom, ne glumi, kazi mi gde je ona! Zvao sam sve njene prijatelje i nigde je nema.
On se podmeva Abjali i Niranjan gleda besno u Anjali. Abhay: Kako se ona usudila da pobegne iz moje kuce u njenom stanju.Niranjan: Dosta! Smiri se Abhay, nemoj da vices. Abhay: Ja hocu moju zenu, vec dva dana je nema kod kuce. Shlok: Ne zaboravi da pricas sa mojim ocem. Varad: ako je Jyoti to uradila, sigurno je morala da ima dobar razlog za to. Shlok: Pronaci cemo je. Niranjan: Obecajem da ukoliko saznamo bilo sto o njoj, poslat cemo je tebi. Abhay: Ja je vise ne poznajem, samo se molim bogu da su ona i moje dete dobro. Jyoti prica sa Kalindi o Anjali. Avdhoot dolazi i donosi kolevku za dete. Jyoti je srecna.
Kalindi mu isprica sta se danas dogodilo, i da su videli Anjali, Sojal i Asthu u hramu, i kako je dobro sto one nisu videle Jyoti. Kaze kako moraju da budu oprezni. Avdhoot kaze Jyoti: Ti nemoj nista da se brines. Ti si kao nasa kcerka i mi cemo se dobro brinuti o tebi. Svi smo uz tebe. Shlok pita Abhaya da li je ucinio nesto nazao Jyoti, da je ona morala da napusti kucu? I kaze mu da ukoliko je to njegova greska da ga nikada nece ostaviti na miru i da ce platiti za to. Abhay i Bua su napeti. Abhaj: Ne, zasto bih ja nju maltretirao? Pitaj Anjali gde je Jyoti, ona zna o njoj, video sam je sa Jyoti na stepenistu hrama. Niranjan gleda u Anjali.
Precap:
Niranjan: Bilo bi dobro da je Jyoti izvrsila samoubistvo umestpo sto je pobegla, tada bih makar plakao za njom. Anjali i Astha su sokirane.
Koji je ovaj Niranjan idiot!!!!😡😡😡Niranjan: Bilo bi dobro da je Jyoti izvrsila samoubistvo umestpo sto je pobegla, tada bih makar plakao za njom. Anjali i Astha su sokirane.
Koji je ovaj Niranjan idiot!!!!😡😡😡