Favourite soaps (invited only) #15

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Note #1: This is invited-members-only thread.
Note #2: We have mods permission to open it. Thanks Radha!

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

50.4k

Users

6

4k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
Evo gde mozete da gledate IPKKND...EBP sa prevodom 😃 :

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_ek_baar_phir_2013/72-10-2

Balika Vadhu (Mala nevesta)

Uzivajte!! Teddybears mini graphics
Jeca thumbnail

Hearts mini graphicsalisa112

Hearts mini graphicsBambina

Hearts mini graphicsLiliWorld
Hearts mini graphicscherrybaby

Hearts mini graphicsCica

Hearts mini graphicsdada68

Hearts mini graphicsdoka1709

Hearts mini graphicsKalimera

Hearts mini graphicsKaliopa

Hearts mini graphicskop93

Hearts mini graphicsloveansh

Hearts mini graphicsJeca

Hearts mini graphicsMaja86

Hearts mini graphicsMarijaDj

Hearts mini graphicsmedena

Hearts mini graphicsMimaN

Hearts mini graphicsMINA1971

Hearts mini graphicsmina92

Hearts mini graphicsolla

Hearts mini graphicssaaska

Hearts mini graphicsServiana

Hearts mini graphicssladjana333

Hearts mini graphicsSOFFI007
Jeca thumbnail
Smajlici/emotikoni:

krsti :
photo 20409_11.gifphoto 20409_26.gif photo 20409_411.gifphoto 20409_34.gif
photo 01070931.gif photo 0177EB19.gifphoto 01045013.gifBesna sam!!!! photo 01A79A12.gif

photo 36_11_11.gif

crazy Embarrassed Shocked Cry Undecided Lips Sealed
shout blink
kiss3 sreca
friends krsti heat mrgreen girl_hospital
Roll Eyes Angry good dance1 balavi girl_in_love girl_haha

Rules/Pravila:

Nemojte postavljati poruke koje su povezane sa po*nografskim ili seksualno uvredljivim materijalom . Nemojte postavljati poruke koje imaju svrhu da vredjaju I izazivaju svadju. Nemojte koristiti izraze u postovima koji se smatraju vulgaranim, punim mrnje , netrpeljivim i uvredljivi u tipu diskriminacije. Nemoj postavljati postove u kojima se neko licno napada, vredja, preti, I koji ne postuju poglede ostalih clanova .
Nemojte postavljati poruke pisane sve velikim slovima. Nemojte citirati vie od tri poruke u svoj post . Nemojte prelaziti preko 150 stranica i u slucaju da ne mozete naci sledeci link, posaljite PM osobi koja otvorila link. Nova pravila dodata 23. Marta 2013

Strogo su zabranjene glasine i neosnovane pretpostavke u smislu nepostojeih odnosa oko dva glumca Preterano ismejavanje I ponizavanje drugih clanova ili drugih fanova Nazivanje glumaca I karaktera imenima. Sto se tice prijavljivanja drugih postova, prijavljivanje postova koji ne krse pravila nece biti tolerirani!

URL Not Available

CC Dev Team

Earlier topics:

https://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3959624
Jeca thumbnail

Rodjendani nasih clanova topika 😃

Mima - 21.02.

Jeca - 24.04.

Sladja - 12.05.

Medena - 16.05.

Love - 19.06.

Kopica - 31.08.

birthday animated GIF

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Cestitam na novom topicu!!!👏
sladjana333 thumbnail

Slock u velikom ocekivanju 😆

i mi smo mnogo ocekivali...😃😆
sladjana333 thumbnail

I odmah je u akciji 😆

Nikako da zatvore vrata...😕😆
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Cestitke na novom Topiku 👏👏👏

Sva sreca pa aterirah na 150. stranu starog topika sa ovim prevodom. 😛
Evo, prenesoh vam ga u novi topik 😃

01.05.

Sid ruca sa Varadom i ostalim sluzbenicima. Varad ih pita zasto svi jedu u tisini, imamo dobre vesti, netko je danas napredovao u poslu, on je stvarno uradio odlican posao u vrlo kratko vreme i time me impresionirao. Kaze da je ta osoba koja je dobila unapredjenje Siddharth. Sid je sokiran i smesi se. Sid: Hvala gospodine. Uzmite ovo slatko za tako dobru vest. Varad uzima ponudjeni slatkis proba ga i pomisli: Zasto mi je ovaj ukus tako poznat? Zham, i seka Jyoti je radila takav slatkis. Sid ga pita kako mu se svidja slatkis. Varad: jako je dobar. Tko je to napravio? Sid: Rosni, moja prijateljica. Ona kuva jako dobro. Varad ga pita da li mu je ona samo prijateljica? Sid: Da, za sada je samo prijateljica, ali od kada je usla u moj zivot, moj se zivot promenio. Ona mi donosi srecu. Ako vam ne smeta, mogu li da idem i da je zovem. Varad: Naravno, samo idi.

Bua pita Abhaya sta se desilo? Abhay kaze da je video Jyoti sa Anjali u hramu. Bua je sokirana. On kaze: Da i ja sam bio sokiran kada sam je video sa Anjali, ali, video sam ih zajedno, svojim ocima. Anjali je zadrzala svoju kcerku ovde i vratit ce nam je kada Jyoti rodi kcerku, hajde da idemo kod njih kuci i sprecimo ih da to urade. Doslo je vreme da Jyoti odgovara za sve nevolje koje nam je ucinila.

Sid zove Jyoti i ona je napeta kada vidi da telefon zvoni. Sid: Unapredjen sam na poslu i moj je sef pohvalio Kheer koji si ti napravila. Ona cuje kako se Varad smeje i pita Sida tko je to? Sid: To je moj sef, ja sam vrlo srecan. Doci cu kuci i pricat cemo o tome. Jyoti pomisli kako je to netko koga ona poznaje. Astha pita Anjali zasto ona nije nista kupila? Anjali: Niranjan se brine o svim mojim potrebama. Ja ne zelim sarije. Sluzavka kaze Asthi da je Shlok dosao i trazio je. Astha pita Shloka kako to da je dosao tako rano? Vidi da je on neraspolozen i pita ga sta se desilo? On kaze da nije nista.

On je zaustavi i ona mu kaze: Isla sam u hram, stavit cu ti tika. On kaze da nema potrebe. Astha: Dobro, dodji ovamo. Ona ga povuce blizu ka sebi i uhvati mu lice medju dlanove. Priblizi mu se jako i stavi svoju tiku na njegovo celo. Nasmesi se i kaze: Gotovo! On je uhvati za ruku...muzika svira...On se smesi...ona se postidela...Sluzavka je zove i ona joj kaze da dolazi, i neka je ostavi na miru...Shlok je povuce i sakrije se sa njom.Sluzavka vidi kafu i kaze: Podgrejat cu ovo. Odlazi. Shlok i Astha dele romanticni trenutak. Astha ga sramezljivo odgurne i pobeze smeseci se. Muzika svira...Shlok se smesi...

Kalindi dolazi kuci i prekriva prozore. Kalindi joj kaze da vise nece dozvoliti Jyoti da ide bilo gde napolje, sve dok se ne porodi. Jyoti joj kaze da se ne brine i da nece ici nigde, jer se oseca sigurno tu kod nje. Kalindi je grli. Sid dolazi kod Varada i donosi mu fasciklu. Kaze mu da je napisao clanak. Varad proveri i pita ga o cemu se tu radi? Varad mu kaze da procita i da mu objasni. Sid cita sta je napisao. Napisao je Rhosnino ime u clanku. Sid se izvinjava i kaze da je pogresio. Varad mu kaze da je zbunjen, jer mu Roshni nije devojka, pa ne razume o cemu se radi? Sid: Ja ne znam sta je ona meni. Meni se ona svidja ali ne znam kakve osecaje ona ima prema meni. Varad: Ljubavna prica sa samo jedne strane, zelim ti sve najbolje moj prijatelju, i da uskoro to bude prava dvosmerna ljubavna prica. Varad odlazi. Sid se smesi.

Shlok odluci da igra igru i kaze: Astha, nemoj da mi smetas. No to je Varad koji ga zadirkuje i smeje se. Shlok: Kada si ti dosao? Varad: Ti dakle tako grdis Asthu. Shlok: Ne, nemam ja vremena za to. Njih dvojica razgovaraju o Jyoti. Varad kaze da ce se Jyoti poroditi za dva meseca i da ce posle toga biti kod njih jos sest meseci i kako ce zabavno da im bude. Shlok se slozio sa time. Abhay i Bua dolaze u Niranjanovu kucu. Abhay nema para da plati taxi. Kaze cuvaru da plati vozaca. Kaze Bui da mora mudro da vodi razgovore unutra. Bua se slozi sa tim i kaze mu da mora da bude hladnokrvan kada prica. Abhay: Hocu. Ali sto ako oni nas optuze? Bua: Placi pred njima i kazi da si video Anjali sa Jyoti.

Ulaze u kucu. Anjali im zeli dobrodoslicu. Pita ih kada su se vratili iz Kolhapura? Abhay: Mi smo ljuti na vas. Jyoti je rekla da zeli da dodje ovde i dosla je ovde. Zvao sam je mnogo puta ali ona nije odgovorila na moj poziv. Anjali mu kaze da Jyoti nije tu. Abhay: Nemoj da lazes. Video sam te sa njom u hramu. Prekini ovu dramu i pozovi je. Abhay vice i zove:Jyoti!! Anjali: Ali ona stvarno nije ovde. Niranjan i svi ostali dolaze kod njih. Abhay: Ja necu da trpim vase uvrede. Shlok ga pita zasto se dere, kada Jyoti nije tu. Abhay: Jyoti je bila sa tobom, ne glumi, kazi mi gde je ona! Zvao sam sve njene prijatelje i nigde je nema.

On se podmeva Abjali i Niranjan gleda besno u Anjali. Abhay: Kako se ona usudila da pobegne iz moje kuce u njenom stanju.Niranjan: Dosta! Smiri se Abhay, nemoj da vices. Abhay: Ja hocu moju zenu, vec dva dana je nema kod kuce. Shlok: Ne zaboravi da pricas sa mojim ocem. Varad: ako je Jyoti to uradila, sigurno je morala da ima dobar razlog za to. Shlok: Pronaci cemo je. Niranjan: Obecajem da ukoliko saznamo bilo sto o njoj, poslat cemo je tebi. Abhay: Ja je vise ne poznajem, samo se molim bogu da su ona i moje dete dobro. Jyoti prica sa Kalindi o Anjali. Avdhoot dolazi i donosi kolevku za dete. Jyoti je srecna.

Kalindi mu isprica sta se danas dogodilo, i da su videli Anjali, Sojal i Asthu u hramu, i kako je dobro sto one nisu videle Jyoti. Kaze kako moraju da budu oprezni. Avdhoot kaze Jyoti: Ti nemoj nista da se brines. Ti si kao nasa kcerka i mi cemo se dobro brinuti o tebi. Svi smo uz tebe. Shlok pita Abhaya da li je ucinio nesto nazao Jyoti, da je ona morala da napusti kucu? I kaze mu da ukoliko je to njegova greska da ga nikada nece ostaviti na miru i da ce platiti za to. Abhay i Bua su napeti. Abhaj: Ne, zasto bih ja nju maltretirao? Pitaj Anjali gde je Jyoti, ona zna o njoj, video sam je sa Jyoti na stepenistu hrama. Niranjan gleda u Anjali.

Precap:

Niranjan: Bilo bi dobro da je Jyoti izvrsila samoubistvo umestpo sto je pobegla, tada bih makar plakao za njom. Anjali i Astha su sokirane.

Koji je ovaj Niranjan idiot!!!!😡😡😡
sladjana333 thumbnail

Niranjan: Bilo bi dobro da je Jyoti izvrsila samoubistvo umestpo sto je pobegla, tada bih makar plakao za njom. Anjali i Astha su sokirane.

Koji je ovaj Niranjan idiot!!!!😡😡😡

Branka, hvala na prevodu!🤗

Slazem se sa tvojom konstatacijom ...ovo je strasno...😡