Favourite soaps (invited only) #6

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 11 years ago
Note #1: This is invited-members-only thread.
Note #2: We have mods permission to open it. Thanks Radha!

Hello drage moje, evo nas ovde! 😃
Uplovite u svet sapunica! Indijske, turske, spanske... Izaberite svoju omiljenu i neka igre pocnu!

Balika Vadhu (Mala nevesta)

Na Bole Tum Na Maine Kuch Kaha

Astha i Shlock

Sassural Simar Ka (Simar)

Uttaran (Odbacena)

Asi

Oyle Bir Gecer Zamanki (Kako vreme prolazi)

Muhtesem yuzyil (Sulejman Velicanstveni)

Cassandra

Pobre Diabla (Fiorela)

El Internado Laguna Negra (Internat)

Aqui No Hay Quen Viva (Moje drage komsije)

Uzivajte!! Teddybears mini graphics

Created

Last reply

Replies

114

Views

30.7k

Users

10

197

Frequent Posters

Serviana thumbnail

Hearts mini graphicsalisa112

Hearts mini graphicsBambina

Hearts mini graphicsBeograd

Hearts mini graphicsCica

Hearts mini graphicsdada68

Hearts mini graphicsdoka1709

Hearts mini graphicsKalimera

Hearts mini graphicsKaliopa

Hearts mini graphicskop93

Hearts mini graphicsloveansh

Hearts mini graphicsMaja86

Hearts mini graphicsMarijaDj

Hearts mini graphicsmedena

Hearts mini graphicsMimaN

Hearts mini graphicsMINA1971

Hearts mini graphicsmina92

Hearts mini graphicsolla

Hearts mini graphicssaaska

Hearts mini graphicsServiana

Hearts mini graphicssladjana333

Hearts mini graphicsSOFFI007

Hearts mini graphicsTenak

Serviana thumbnail

Jecin video Why do we love SidYusha?:

Smajlici/emotikoni:

krsti :

photo 20409_11.gifphoto 20409_26.gif photo 20409_411.gifphoto 20409_34.gif
photo 01070931.gif photo 0177EB19.gifphoto 01045013.gifBesna sam!!!! photo 01A79A12.gif

photo 11C2A9114.gifphoto 36_11_11.gif

Love Sick 2Bouquet
Love YouBe Mine
crazy Embarrassed Shocked Cry Undecided Lips Sealed
shout blink
kiss3 sreca
friends krsti heat mrgreen girl_hospital
Roll Eyes Angry good dance1 balavi girl_in_love girl_haha

Rules/Pravila:

*Bez reklamiranja*

Molimo vas da ne reklamirate druge sajtove, u redu je podeliti ime ili linkove, ali bez reklamiranja.

*Uzastopni odgovori, preterano citiranje i postovi od jedne reci*

Ovo se sve smatra spamovanjem, ako objavite svoje odgovore jedan ispod drugog ili cak u delovima. Molimo vas da koristite "edit" dugme ako zelite da napravite promene umesto sto objavljujete nov komentar. Izbegavajte preterana citiranja jer to povecava sirinu stranice, a onda to oduzima vise vremena za ucitavanje str. Ako morate da se obratite jednom ili vise clanova, posebno, bez citiranja, onda koristite npr. "@" ispred necijeg korisnickog imena pa zatim komentar upucen toj osobi.
Nemojte objavljivati jedan komentar samo sa "hvala", "tfs", "hej" ili samo emotikonom. Ucinite svoj komentar malo informativnijim.

*Bez upotrebe sadrzaja za odrasle i koriscenja psovki*

*Bez vredjanja/zloupotreba/ svadjanja*

*Izbegavajte caskanje*

Za to treba koristiti PM ili Chat Club deo. Mozete u komentaru eventualno s vremena na vreme dodati "PS-" ali to ne treba da postane navika.

Favourite soaps (invited only) #1

Favourite soaps (invited only) #3

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Prevodi od pocetka serije:

Iss Pyar Ko Kya Naam Doon...Ek Baar Phir

Which name do we give to this Love?...Once more

Kakvo ime da damo ovoj ljubavi?...Jos jednom...

26.08.

Epizoda pocinje sa scenom u kojoj upoznajemo heroja. On trci duz cestu. Misli na devojku i njen smeh. Njegovo ime je Shlok (S). On kaze: Ti me nikada ne mozes pobediti.

U sledecoj sceni se vidi devojka koja prisustvuje ritualu u hramu (puja). Usred rituala zazvoni joj telefon, pesmom Anarkali disco chali. Svi je sa negodovanjem pogledaju. Astha (A) se izvinula upraviteljici koja je obavljala ceremoniju. Ta joj zena kaze da joj ne moze dozvoliti da ide na put. Astha razgovara sa njom i na kraju je ubedi da pristane.Kaze da zeli da je povede na spiritualno putovanje. Upraviteljica se na kraju slozi sa njom. Shlok vozi kola i kaze svom pomocniku (PA) da mrzi lazi.

picture1

picture2

picture3

S stize negde i kaze devojci da je izbacena. Devojka place.

A se zahvaljuje svojoj tetki Ajju sto joj je spakovala stvari za put. Ona joj kaze da je njena snaha Kalindi sve to sama uradila. Kalindi je A mama. Kalindi kaze A:"Lagala si me, upraviteljica me je sada zvala. Rekla mi je da vodis sve na Yatra."Njena je mama upozori da ce imati velikih problema ako se njena narav ne promeni. Svi odlaze autobusom u Yatra.

picture4

picture5

picture6

S kaze da je danas veliki dan za njega. Njegov PA kaze mu da se ne brine i da ce sve biti u redu.S kaze da nece da dozvoli bilo kakvu gresku jer je ime njegovog oca povezano sa time. Uto ga pozove otac telefonom i on preuzme poziv. Shvati da ga zove majka sa ocevog telefona. S ne razgovara bas dobro sa majkom. Ona mu kaze da vodi racuna kako prica, i da li je zaboravio da razgovara sa svojom majkom. Kaze mu da dodje kuci jer treba da obave puja. (versku ceremoniju). S joj odgovori da se on seca svega sto je povezano sa njegovim ocem i da je otac jedini sa kim je on povezan.

picture7

S povecava brzinu i zeli da vozi brze, ali ga u tome sprecava autobus. S pretice autobus i vozi jos brze.

A ide da kupi ulaznice, ali vidi natpis da je sve popunjeno. Razmislja sta bi mogla da uradi. Pita gde se nalati salter za prodaju ulaznica. Covek zameni A sa nekim drugim. Ona se moli za cudo. Covek je pita da li ju je poslao gospodin S. Ona kaze da ne poznaje nikakvog S. On to nije cuo i daje joj karte u ruke. Ona pomisli kako cak i dragi Bog zeli da oni vide koncert. S pita gde su ulaznice.

picture8

A i ostale zene prisustvuju koncertu. S ulazi tamo i jako je ljut. Pita onog coveka iz pozorista zasto je dao njegove karte drugima. Covek laze S, i kaze mu da je A insistirala da joj ih on da.PA od S kaze da su zvali clanovi strane delegacije i da su ljuti. Svima se svidio koncert i pljescu kada se zavrsio. S izlazi na pozornicu i kaze da misli da su svi gosti ovde. On kaze da je ovaj koncert odrzan u cast njegovog oca. On kaze da ga je otac naucio dobrim vrednostima u zivotu, da ne laze i da ne tolerise lazi. Onda je rekao kako su tu neki ljudi koji su lagali i usli na koncert sa tudjim ulaznicama., i da bi bilo dobro da ti ljudi napuste koncert.A je napeta. A kaze da bi sada trebalo da krenu. S vidi kako mnoge zene ustaju i odlaze.A kaze da mora da se izvine S. Prilazi mu.S je gleda.Ona mu se izvinjava. On ju je uhvatio za ruku i poveo sa sobom. Ona mu kaze da joj pusti ruku. On se naljuti i kaze kako je ona prevarila coveka sa kartama jer mu je rekla da je ona S bliska rodjaka. On je pita u kakvoj su oni vezi? A postaje nervozna i kaze mu da ga vidi prvi puta u zivotu. Ona mu se ponovo izvine zbog lazi.

picture9

picture10

picture11

Ona mu kaze da je htela da usreci svoju tetku. S kaze da je izgubio mnoge poslovne partnere. S je pita hoce li i dalje da laze. Drzi je jako blizu i pita je da li ce mozda da kaze da mu je zena ili nesto slicno? Gleda u nju. Kaze joj da on vrlo dobro zna zene. A mu kaze da covek koji ne postuje zene ne zasluzuje nista. A kaze da je njena greska bikla sto je uopste dosla da mu se izvine. S joj kaze da se dosla izvinuti jer je bila uhvacena u lazi. A mu kaze da je djavo. S ju je povredio. Razmislja o njenim recima. Seca se neke devojke. Ostavlja A. A kaze da nikada vise ne zeli da mu vidi lice i place.

picture12

27.08.

A ide po cesti sama i misli na S reci. Sudari se sa S i napeta je. Probudi se i pomisli da je to samo san.

S trci i razmislja o devojci.A razmislja o tome kako ju je S drzao za ruku. A telefon zazvoni i njena se tetka probudi. Tetka vidi A koja stoji pored prozora i pita je sta se desilo? A je tiho. Njena tetka vidi ranu na njenoj ruci i pita je da li je to namazala sa kremom. A joj kaze da probudi sve inace ce da zakasne na voz. S se zaustavio negde i vice. Njegov PA dolazi i kaze mu da S treba da bude kod svoje kuce pre 12. S mu kaze da ga ne podseca o bilo cemu u vezi njegovog oca. Odlazi prema svom autu.

picture1

picture2

A i njeno drustvo putuje vozom. A zeli da nikada vise ne vidi S. Onda susrece S ponovo u vozu i seca se prethodne veceri. S je sokiran sto vidi A. S je ispao novcanik i on odlazi bez da je to primetio. S je seo pored neke porodice u vozu i nervira ga neko dete i buka koju pravi. Razmislja o tome kako mu se auto pokvario, pa zato mora putovati vozom, i kako je bespomocan.A kaze svojim prijateljicama da je jako ljuta sto je srela S u vozu. Kaze da ce ga danas nauciti dobru lekciju. Ajju (A tetka) kaze da S moze da sedne sa njima. A kaze da ih je S zamolio da napuste koncert iz nekih svojih razloga. Sve zene pocnu da se raspravljaju. Ajju je na strani S. S odlazi. A mu prilazi i raspravlja se sa njim

A mu kaze da samo saceka i da ce mu ona vec pokazati sta je uvreda. S joj kaze da samo pokusa najbolje sto moze.

picture3

picture5

Shlokova kuca:

S majka priprema sve za puja. Zove svoju snahu i pita je kakvo je to cvece. Kaze da im ne treba to cvece za puja. Grdi je sto nije nabavila ono cvece koje inace koriste za puju.Nada se da ce S stici na vreme kuci.

picture6

A vidi kako se S raspravlja sa kondukterom. A mu se podsmehuje sto nema kartu. Kondukter grdi S. S kaze ime svoga oca i pristaje da plati kaznu. Primeti da mu nema novcanika i kaze da ga je izgubio. A mu se podsmehuje jer nema novac. Kondukter mu kaze da mora da napusti voz ukoliko ne nadje svoj novcanik i plati kaznu. S pokusava da objasni kondukteru zasto mu je vazno da na vreme stigne kuci. A razmislja o tome sto je cula. S razmislja kako se do sada puja njegovog oca vec zavrsila.

S kuca:

Puja ceremonija je u toku.S mama kaze kako S nije dosao, i kako ona misli da nece ni doci. Njegov otac kaze kako ce S sigurno doci.

picture8

S trazi svoj novcanik. A je uzela novac od tetke da pomogne S i daje mu novac. S se naljutio i ne zeli da primi njen novac. A mu kaze da razume njegovu potrebu. S kaze da on nije toliko bespomocan da uzme od nje novac, i kaze joj :gubi se. A odlazi videvsi njegovo ponasanje. Kondukter kaze S da mora da napusti voz. S silazi iz voza. A je pronasla S novcanik i zove ga. Bacila mu je novcanik i on ga je uhvatio. Gleda u A dok voz odlazi. A kaze da mu je pomogla. S misli da je A to uradila namerno, da je sakrila novcanik kako on ne bi mogao putovati vozom.

picture10

picture11

28.08.

Asta stize kuci, mnoga je deca docekuju. A je uzbudjena sto je stigla kuci i zove roditelje da im javi da je stigla. Ne moze da ih nadje i pomisli da nikoga nema kod kuce.

S vozi taxi i taxista mu kaze da vozi polakse a ne kao ludjak. S mu kaze da mu se zuri, jer ga njegov otac ceka.

Njegov otac obavlja ceremoniju puja a majka docekuje goste.S mama ponovo grdi svoju snaju sto je nesto pogresno uradila. Gleda na sat i misli kada li ce S stici.

A je dobila iznenadjenje od svoje mame, koja joj kaze da joj je mnogo nedostajala. I mama kaze A da je ona njoj nedostajala takodjer. Tetka kaze kako ona nikome nije potrebna. One grle i tetku. A pita za svog oca.

S vozi ko lud taksi punom brzinom. Zadrzan je na kontrolnom punktu.

A trazi svog oca po kuci. Pita majku gde je on. Majka joj kaze da je morao izaci iz kuce radi posla. A pita tko je njemu vazniji, ona ili posao.

A zove svog oca ali vidi da mu je telefon ostao kod kuce. A otac dolazi u S kucu radi posla. S mama mu kaze da sedne i saceka jer njen muz radi puja. Puja ce se zavrsiti za 15 minuta. S mama je ljuta jer S jos uvek nije stigao kuci.

A misli kako ce da se raspravi sa svojim ocem kada on bude stigao kuci. A mama vidi ranu na A ruci i pita je sta se desilo. A joj da neki izgovor. Mama je pita da li laze a A kaze da ne laze. Njena mama kaze da ce joj doneti lek za to. A misli kako ne moze reci svojoj mami o S i nada se da je S stigao svojoj kuci na vreme. Puja se zavrsila i svecenik (pandit) mu kaze da sada nesto pojede. S snajka kaze svom muzu da odnese svom ocu vodu da popije. On joj odgovori da ne zeli nikoga da impresionira.

S mama mu daje vodu da prekine post. S je stigao kuci i seca se kako je jednom napustio kucu. Posvadjao se sa majkom i rekao joj da ne moze da zivi sa njom. Razmislja pre nego sto kroci u kucu. Ulazi i kaze Baba. Njegov se otac okrenuo i pogledao u njega. Njegov otac kaze da je znao da ce njegov sin doci. Majka ga je zaustavila na vratima, okrenula casu i rekla mu tada da udje u kucu. S je uzeo vodu iz njene ruke i dao je svom ocu. Njegov ga je otac s ljubavlju zagrlio. Otac od A je sve to posmatrao. S jerekao svom ocu da popije vodu. Otac je njega zamolio da i on popije vodu S kaze da je cak i on postio. Njegov je otac prekinuo post. S mama mu kaze da je dosao kasno, i da ga je zato zvala da ga podseti. Njegov je otac stao na njegovu stranu, i pitao ga sta se desilo. S mu je ispricao o svom putu i o devojci koju je sreo.

Ispricao je kako je zakasnio nakon sto je sreo A, i sve mu je ispricao. Otac mu je rekao da je dobro da je dosao. Svi su se nasmesili videvsi S. S odlazi u svoju sobu i seca se kako je napustio kucu. Otac je zahtevao od njega da ostane sa njim, ali ga S nije poslusao. Njegov je otac rekao da nje vise nema. Slok je rekao:" Ali mama je tu, kad god nju vidim..." Napustio je kucu pre godinu dana.

Otac od S se sreo sa ocem od A i zahvalio mu se sto je dosao u svoje slobodno vreme.A otac se izvinuo sto je zaboravio papire kod kuce. S otac je rekao, da ce da saceka. Otac od A je pozvao A i rekao joj da donese vazne papire u tu kucu gde je bio. A kaze da ce mu odmah doneti. A je stigla u S kucu. S takodjer seta po kuci. A su papiri ispali iz ruke i ona se sagla da ih pokupi. S je nije mogao dobro videti. A je razgovarala sa svojim ocem i dala mu papire. Pitala ga je cija je to kuca. S je trazio ta dokumenta, Njegov otac ga je upoznao sa ocem od A. A i S su sokirani kada su ugledali jedno drugo.

picture12

kop93 thumbnail

DALJI PREVODI EPIZODA:

IPKKND2 - 29.08.

Shlok i Astha su sokirani videvsi jedno drugo. On je pita sta ona radi u njegovoj kuci. Ona mu odgovori da je dosla sa svojim ocem. Shlock:"Izlazi iz moje kuce!" Shlockov otac: Da li se tako razgovara sa gostima?" Asthin otac gleda u Shloka dok on objasnjava svom ocu da je Ashta ona devojka o kojoj mu je pricao. Shlok:"Zbog nje su mi se desile sve lose stvari!" Asthin otac ga pita da li je to stvarno istina? Astha daje svoje objasnjenje i kaze da Shlok nije u pravu. Ashta:"Ja cu ti reci istinu." Asthin otac kaze A da se izvini. Shlok kaze da se sve to jos nije zavrsilo i da se ona mora izvinuti. Svi gledaju u Asthu koja kaze da to nije njena greska, i onda im isprica sve sta se desilo. Astha:"On je uspeo da stigne kuci zbog mene, ja sam mu pronasla i dala novcanik." Asthin otac i dalje insistira da se ina mora ispricati Shloku. Shlok kaze Ashtinom ocu da za greku koju je njegova kcerka pocinila on ne moze da joj oprosti. Ashtin otac je napet. Shlokov otac kaze sinu:" Sta se sa tobom desava? Atulova kcer ti se izvinula, sada je tvoj red da sve zaboravis."

picture1

Shlokov se otac izvinuo Asthinom ocu Atulu. Shlok je pokusao da zaustavi oca da se ne itvine. Shlok:"Sta radis, sve je u redu?" Astha se svima izvinula. Shlokova majka je posmatra.

Shlokov otac zamoli Asthu da uradi neki ritual ( Lords darshan) Povede i Atula sa sobom. Shlokova mama gleda u Asthu. Astha zove svoju mamu i sve joj isprica. Kaze joj da ce doci kasnije kuci nego sto su planirali, tako da ih ne ceka sa vecerom. Asthina mama je zabrinuta misleci da se nesto lose moralo desiti. Shlok vidi Asthu i kaze joj namrgodjeno da zene ili placu ili lazu. Asthu zove na telefon njena prijateljica Gauri. Shlokova mama je i dalje drzi na oku. Astha ide u Shlokovu sobu gde je bolji signal.Gauri joj kaze da treba da se vide. Astha joj kaze da je sada u Shlokovoj kuci. Ulazi Shlok i gleda je ljutito. Tada tek Astha shvati da je to Shlokova soba. Kaze: Ja sam samo..." Shlok:"Kako mozes da tek tako udjes u bilo ciju sobu? Da li si dosla ovde da nesto ukrades?"

Astha:"Ja nisam ukrala tvoj novcanik!" Shlok:"Zasto si se onda izvinula? Astha:" Zbog dobrobiti mog oca." Shlok joj se podsmeva, Astha ga grdi. Shlok:"Prestani!!" Ona pokusava da otvori vrata. On joj se priblizava. On joj je dotaknuo ruku i cuje se muzika. Shlok:"Ne zaboravi da je ovo moja kuca i moja soba." Otvorio joj je vrata.

picture2

picture3

picture4

Astha odlazi. Asthina mama je i dalje zabrinuta. Astha kaze da ne zeli vise ni trenutka da ostane u ovoj kuci. Trazila je malo vode od sluzavke koja je bila tu. Sluzavka je rekla Shlokovoj majci da Asthi treba voda. Ova joj kaze da joj da vode. Astha pomisli kako je ovo cudna kuca, cak treba da traze dozvolu da daju nekome casu vode. Astha:"Pozvat cu mog oca da sto pre odemo odavde." Ona ceka svog oca kada joj se priblizi Shlokova majka i pita je gde je krenula. Astha kaze da trazi svog oca. Shlokova majka kaze da zene ne smeju da ometaju muskarce u njihovoj kuci. Astha je uzela prashad (oni kolacici koje dobiju posle molitve), Shlokova majka joj se podsmeva. Astha kaze da ona, A reaguje u skladu sa situacijom. Shlokov otac dolazi sa Atulom. Astha odlazi. Astha pronalazi svog oca i vidi da je zabrinut. Pita ga sta se desilo. On kaze:"Nista." Pozdravlja se sa Shlokovim ocem i odlazi sa Asthom.

picture5

picture6

Astha dolazi kuci sa ocem. Shlokova mama je ljuta na Asthu. Misli da Astha nije dobra devojka i da je verovatno njeni roditelji nisu dobro vaspitali, i naucili pravim vrednostima. Shlokov otac prica sa Shlokom i pita ga da li je jos uvek ljut na njega. Prica mu o Atulu i kaze da su dobili dozvolu za otvaranje skole i da on to ne moze sve sam da postigne. Shlokov otac:"Brzo se umaram i treba mi netko da mi pomogne, netko sa novim idejama koje ti mozes da mi das." Shlok cuti. Shlokov otac:"Vrati se kuci. Potreban si mi." Shlok odlazi.

Asthin otac kaze svojoj zeni da je Shlokov otac Niranjan Agnihotri zatrazio Asthinu ruku (zaprosio je) za Shloka. Asthina mama je srecna i smesi se. Astha koja je to cula je sokirana.

picture7

Precap:

Shlok & Astha se ponovo srecu na ulici.

picture8

IPKKND2 " 30.08.

Asthin otac Atul prica svima o Shlokovoj zenidbenoj ponudi. Asthina mama je jako srecna. Astha kaze da se ona nece udati za Shloka.

Shlokov otac prica sa njim o tome da ostane kod kuce. Shlok kaze da on ne moze tu da ostane. Slokov otac kaze kako on postaje sve stariji i da ne moze da podnese da ga vidja samo dva puta godisnje kada Shlok dodje da ga poseti. On mu kaze da je Shlok njegov naslednik, i da on stalno misli o njemu. Razmisljao sam i o tvojoj zenidbi. Shlok je sokiran.

Astha kaze da se ona nece udati za Shloka.Asthina mama pita Asthu zasto ona tako reaguje, sta se desilo? Astha kaze da je upoznala Shloka kada je putovala.

Shlokov otac trazi od Shloka da se sretne sa devojkom koju je odabrao za njega. Shlok:"Oprosti mi, ali ja to ne mogu da uradim." Ulazi Shlokova majka i cuje ih sta pricaju. Shlok je pogleda ljutito.

Astha kaze da Shlok nije dobar covek, i da ga ona mrzi.

picture1

picture2

Asthina mama kaze:"Razmislit cemo o svemu ovome, potrebno nam je vreme."

Shlok dolazi u svoju radnu sobu i razmislja o svojoj ljubavi i o toj devojci. Seca se kako je bio ocajan kada ga je devojka koju je voleo ostavila zbog njegove majke. Kaze da nikada nece to da zaboravi, i pali sliku te devojke.

Asthina mama prica sa Atulom u vezi Asthe. Kaze kako se Astha ne ponasa normalno od kada se vratila sa onog puta. Kaze da Astha krije nesto od njih. Ulazi Astha i daje im prahsad. Astha:"Kaznite me sto vam se obracam sa povisenim tonom." Asthin otac:"Jesam li te ja do sada kaznjavao ikada ili tukao?" Astha:Nisi, nikada me nisi ni grdio, do sada." Asthina majka:"Ti si shvatila svoju pogresku, to je za nas dovoljno."

Atul je zagrlio kcer. Astha se izvinula majci. Astha:"Shlok ne postuje zene. Ne zelim da se udam za njega."

picture4

Atul:"Ako ne zelis da se udas za njega, to je OK, mi te necemo prisiljavati." Asthina mama pita muza:" Sta ces reci Niranjan?"

Atul:" Vec cu nesto smisliti, sreca moje kcerke mi je vrlo vazna."

Astha pita tetku Ajju da li je razgovarala o njoj sa njenim roditeljima? Ajju nista ne odgovara. Astha:"Pitala sam te nesto, treba li ponovo da im se izvinem?" Ajju:"Tvoji roditelji su ti oprostili." Astha:"Ja sam zabrinuta kada se moji roditelji brinu zbog mene."

Astha kaze da mora ici jer ima neki posao da obavi. Ajju joj kaze da se brzo vrati kuci.

Astha:" Izvini, necu da uradim nista lose." Astha odlazi.

picture5

Shlokov brat dolazi kod Shloka. Shlok mu kaze da on ide u ured, posto voli da radi. Brat mu kaze da bi trebao da se vrati kuci. Shlok se rastuzio. Brat ga pita do kada ce tako da se ponasa. Kaze mu da moze ponovo da ispravi stvari, i da odnosi ne mogu da se poprave ukoliko on ode daleko od svih njih. Pitao ga je za Asthu.

picture6

Shlokova mama, Anjali i njegov otac pricaju o Slokovom vencanju. Ona pita da li da ona porazgovara sa sinom. Otac kaze da ne treba, i da je on vec razgovarao sa Atulom o ponudi za vencanje. Ona je sokirana kada je shvatila da je on izabrao Asthu. On kaze da mu se svidja ta devojka. Ona kaze da Astha ne ume lepo da se ponasa. Shlokov otac je bio na Asthinoj strani, i kaze:"Jednom kada se budu vencali, ona ce se prilagoditi nasoj kuci i obicajima ovde." Anjali:" Ja ne mislim da ona moze... Shlokov otac:" Zar ja nisam u pravu?" Anjali:"Sve je u redu, nemam ja nikakav problem." U sebi misli kako se Astha nikada nece uklopiti u njihovu porodicu.

Shlokova majka zeli da sve bude savrseno u njenoj kuci. Svi su dosli da zajedno rucaju. Shlokov otac je rekao Anjali da dozvoli Kavya (snaha) da sedne sa njima. Anjali se ne slaze sa time i salje Kavya unutra. Shlok razgovara za stolom sa svojim bratom. Shlokov otac je dobio neki telefonski poziv i srecan je jer je cuo neke dobre vesti. Kaze Shloku da je on, Shlok izabran da primi neku veliku nagradu, i da je ceremonija dodele nagrade sutra. Svi cestitaju Shloku.

picture7

Shlokova mama grdi svoju snahu i kaze da ce morati da je vrati njenim roditeljima da je nauce kako se odrzava domacinstvo.

Astha je na cesti, i razmislja kako bi volela da nikada vise ne vidi Shlokovo lice. Uto Shlok ide prema njoj. Sokirani su sto se vide. Astha se pita u sebi da li on zna za prosidbu.

Atul dolazi da se sretne sa Shlokovim ocem. Shlokova majka ga je docekala.

Shlok drzi Asthu za ruku i pita je sta ona radi ovde? Ona mu odgovori da se naslonila na kola da popravi sandalu i da nije znala da su to njegova kola. Pokusava da mu kaze za prosidbu. Shlok: Ucuti!!"

picture8

Atul kaze da oni ne mogu da prihvate njihovu prosidbu. Shlokova majka je sokirana.

Precap

Shlok nepazljivo vozi auto. Astha ga pita da li je on lud da vozi tako.

picture9

kop93 thumbnail

DALJNJI NASTAVCI:

IPKKND2 02.09.

Astha kaze Shloku da ona nista nije uradila namerno. Shlok :"Ucuti! I skloni se od mojih kola!" Asta mu kaze da saceka dok uzme sandalu. Shlok odlazi. Astha uzima svoju sandalu koja je polomljena.

Asthin otac kaze Shlokovoj majci da on ne moze da prihvati njihovu zenidbenu ponudu. Anjali mu kaze da je doneo ispravnu odluku. Ona mu kaze kako je njen muz ponekad previse emocionalan i da su njih dvoje jako razliciti. Anjali:"Biti ce dobro ako ova zenidba ne bude dogovorena." Niranjan dolazi i pozdravlja Atula. Niranjan pita o cemu se radi. Anjali kaze da je Atul dosao da kaze Ne za Shloku. Atul kaze da Astha nije spremna za brak. Anjali: To znaci da Astha ne zeli da se uda za Shloka"

Astha dolazi u kucu kod Gauri, i isprica joj sve o problemu koji ima.

picture1

Niranjan: "Ako Astha nije spremna, mi cemo da postujemo njenu odluku. Svatko ima pravo da izabere svog zivotnog partnera. Ako ona nije spremna da se ozeni sa Shlokom, ne treba da je prisilimo na to." Atul je osetio olaksanje, i kaze da se ne radi o Shloku vec o Asthi. Ona zeli da radi i da bude nezavisna. Niranjan kaze da je to dobro, i da njihovo prijateljstvo ne treba da bude ugrozeno ovim razvojem dogadjaja. Pozvao je Atula da dodje sutra na dodelu nagrada. Atul se zahvalio i pristao. Odlazi. Anjali je cula sve i naljutila se.

Asthina mama kaze da posto se Niranjan slozio sa njim, da i oni treba da idu na tu dodelu nagrada. Atul se pita da li ce Astha pristati da ide? Astha dolazi u tom trenutku i pita ih sta zele. Otac joj kaze o cemu se radi i da sve ovisi o njoj hoce li ici ili ne. Astha kaze da ce ici. Astha kaze Ako vi ne mozete da mislite o mojoj sreci, zasto ne bih ja. Ja cu sigurno doci. Astha je ispricala Gauri o Shloku i o tome da ce ga ponovo videti na dodeli nagrada. Gauri joj kaze da je to javno mesto, i da ce Shlok primiti nagradu, i da ona treba da iskoristi priliku i prica sa njim tamo. Astha kaze da ne moze da prica sa njim pred svima. Gauri joj kaze da uvredi Shloka. Astha kaze da ne moze, i da mora da razmisli o svemu. Astha je dobila ideju da poprica sa Shlokom pre dodele nagrada.

picture2

picture3

Sledeceg jutra Atul pita gde je Astha. Astha dolazi peruci zube. Atul joj kaze da kupi lepi buket cveca da ga daju Shloku, i pita je hoce li to uraditi. Astha ga pita da li ima Shlokov broj telefona. Kaze da zeli dam u cestita. Atul je iznenadjeno pita hoce li? Astha "Da, zasto da ne?" Ponovo trazi broj. Atul kaze da Shloku ne treba mobilni, mozda imam broj njegovog PA. Novinari dolaze u Shlokovu kuciu i intervjuisu Shloka. Shlok kaze da je za sve to zasluzan njegov otac. Oni ga pitaju kakav je uticaj njegove majke u njegovom uspehu? Shlok kaze da je i ona za to odgovorna i da sve sto je postigao moze da zahvali njoj. Kaze da je bio 3 godine van kuce. Atul je dao broj Shlokovog pomocnika (PA) Asthi. Novinari pitaju Shloka zasto svi njihovi institute nose ime njegovog oca a nijedan majke.Shlok im iskljuci kamere i gleda ih. Trazi da svi iskljuce kamere. Shlok kaze da svi znaju njegovog oca, on je poznato ime, i zato svaki institute nosi to ime. Novinar ga nesto pita, on ga grdi. Niranjan sve to posmatra.

picture4

Shlok kaze da on zna svoj posao i sta treba da radi u svojim institutima. Kaze novinaru da je bolje da radi svoj posao. Shlok je ljut na novinara. Novinaru je zao. Shlokov brat je takodjer podrzao Shloka. Novinari odlaze. Gauri kaze Asthi:"Da l ice te Shlok saslusati? Astha je pozvala Shlokovog PA Suresh-a. On prica sa njom i kaze joj da Shlok nije u uredu.Astha kaze da ima nesto vazno da kaze Shloku. Suresh joj kaze da moze i njemu reci. Astha se predstavi i kaze da zeli da se izvine. Suresh ju je prepoznao i pita je moze li joj on dati bilo kakvu informaciju. Astha pomisli da je bolje da ode u njihov glavni ured. Dolazi tamo i kaze da zeli da vidi Shloka. Cuvar ju je zaustavio.Astha je srela Shloka van kancelarije, i kaze mu da zeli da razgovara sa njim. Shlok seda u kola. Astha seda takodjer i kaze mu da je saslusa samo 2 minute. Shlok joj kaze da izadje iz njegovog auta, na sta to lici da tako ulazi. Astha ne zeli da ga poslusa i kaze da nece izaci dok je ne bude saslusao. Shlok kaze Hoces da pricas samnom, OK, pricaj!" Krenuo je sa kolima i povecao brzinu. Astha se zabrinula i kaze da je uplasena. Shlok joj kaze da mu kaze sta zeli. Astha ga pita kako to vozi? Shlok jos vise poveca brzinu. Dolazi do litice i zaustavi auto. Shlok:"Ne izazivaj me sledeci puta, jer ces zazaliti." Shlok je ostavlja tamo i odlazi od nje. Asthina dupatta (marama) se zaglavila u vratima od kola.

picture5

Shlok ju je izvadio i dao ju je Asthi, dok Astha stoji stidljivo tu. Shlok ju je pogledao i prilazi joj. Shlok odlazi sa kolima sa odatle, a Astha gleda za njim.

picture7

Precap:

Astha kaze Shloku da mora da je saslusa inace ce d aide na pozornicu. Shlok joj kaze:"Sta ti mozes da ucinis? " i grdi j.e Gledaju se ljutito.

picture8

IPKKND 2 03.09.

Shlokova se porodica sprema na proslavu dodele nagrade Shloku.

Astha je u autu, ide kuci i razmislja o Shloku. Nalazi se sa Gauri i kupuju buket cveca za Shloka. Gauri je pita sta se desilo. Astha kaze da imaju jos samo jedan dan.

Shlok dolazi sa svojom porodicom na mesto gde ce se dodeliti nagrade. Atul dolazi tamo sa porodicom. Niranjan ih pozdravlja i zeli im dobrodoslicu.Shlok potpisuje autograme svojim fanovima. Atul predstavlja svoju zenu Kalindi. Kaze da ce Astha doci malo kasnije. Dodela nagrada zapocinje odajom pocasti nekolicini ljudi.Astha stize na priredbu.Shloka su pozvali da dodje na pozornicu.Otac grli Shloka. Astha kaze da mora da poprica sa njim pre nego sto ode na pozornicu. Novinar je to cuo. Astha ide da prica sa Shlokom, a novinar je sledi. Astha dolazi do Shloka a ovaj je gleda ljutito. Astha:"Shlok saslusaj me." Shlok" Sta hoces sada?" Novinar je snimio Asthu i Shloka kako razgovaraju. Shlokov otac je srecan zbog uspeha svog sina. Shlok se naljutio na Asthu.

Astha zove devojku a Shlok se seca tko je ta devojka. Novinar pokazuje njihov razgovor koji je snimio svima na TV.

Shlok pita Asthu:" Da li ti mene ucenjujes?"

Astha kaze Ti si izbacio iz instituta ovu devojku, umesto cetiri muska studenta koji su bili krivi. Nju si izbacio samo zato sto je devojka. To nije u redu. Moras da je vratis natrag u tvoj koledj."

Shlok:"Nemam nameru da je vratim" Svi su sokirani. Ljudi pocinju da govore protiv Shloka.

Astha: Zasto ne zelis da je vratis? Zato sto se zove Anjali, a ti mrzis to ime?"

Shlokov PA Suresh im je prisao i rekao Svi vas gledaju uzivo na TV-u, prestanite."

Shlok je sokiran.

Niranjan pita Shloka da li je sve to istina. Svi gledaju u Shloka. Shlok kaze da je to istina.

Niranjan:" Napravio si pogresku i sada trebas da je ispravis"

Shlok i Naranjan idu zajedno na pozornicu. Novinari postavljaju pitanja. Anjali gleda ljutito u Atula. Novinarka vredja Shloka. Ljudi kazu da Shlok ne zasluzuje nagradu i postovanje. Niranjan:"Ja razumem da vi svi imate mnoga pitanja i mi cemo vam na njih odgovoriti." Poziva Asthu da dodje na pozornicu. Niranjan kaze da je ono sto je uradila Astha ispravno. Takodjer kaze da je on ponosan na Shloka, ali da je danas tuzan kada je video sve ovo. Obraca se Shloku i kaze mu da treba da uvidi svoju gresku. Kaze da je i on takodjer odgovoran za tu gresku, i on se u to ime svima izvinjava. Kaze:"Shlok je napravio jednu pogresku, ali nitko ne treba da zaboravi njegove dosadasnje uspehe, i treba da mu oprostite tu gresku." Takodjer kaze da ce Shlok primiti natrag devojku Anjali u svoj koledj. Shlok takodjer kaze da ce je vratiti. Astha je zadovoljna i smesi se. Shlok gleda u Asthu. Niranjan kaze da ce ta devojka Anjali dobiti stipendiju. Svi mu pljescu. Osoba objavljuje da Shlok treba da primi nagradu, s obzirom na njegove dosadasnje uspehe. Shlokov brat je otisao jer ga je netko zvao na telefon. Shlok kaze da on ne moze da primi nagradu, jer je ne zasluzuje. Kaze da ce je primiti tek onda kada je bude zasluzio. Sve je pozdravio i sisao sa pozornice.

Svi govore protiv Shloka dok napustaju dogadjaj. Shlok gleda u Asthu. Anjali se zahvaljuje Asthi. Novinari slede Shloka i postavljaju mu pitanja. Shlok je ljut i ne zeli da im odgovori. Novinar se podsmeva Shloku i kaze mu da on ne postuje zene, i pita ga sta jos moze da uradi? Shlok tada shvati da je to novinar koji je prenosio uzivo njegov razgovor sa Asthom, i gleda ga ljutito.

Precap:

Pada kisa. Shlok prati Asthu i zaustavi je.

IPKKND 2 - 04.09.

Epizoda pocinje sa novinarem koji se podsmeva Shloku. Shlok se naljutio i gleda ga, prilazi mu i hvata ga za kosulju.Suresh, Shlokov pomocnik kaze Shloku da pusti novinara, jer su tu i drugi novinari koji sve to posmatraju. Shlok pita novinara kako se usudjuje da prica bilo sta o njegovom ocu. Novinar i dalje prica protiv Shloka. Astha i Gauri prilaze Shloku. Atul se izvinjava Niranjanu. Anjali, Shlokova majka je ljuta na Atula i njegovu zenu i kaze da devojke treba da znaju gde su im granice. Niranjan joj kaze da prestane. Shlok gleda u Asthu i prebije novinara. Astha gleda tucu izmedju Shloka i novinara. Shlokov brat i porodica trce da sprece tucu. Niranjan vidi Shloka kako bije novinara. Shlop prestaje kada ugleda svog oca. Medija prenosi sve o tuci. Shlok kaze ocu da je novinar govorio ruzne stvari o njemu (ocu) i da on to nije mogao da se kontrolise. Novinar trazi od policije da uhapse Shloka.

picture1

Inspektor kaze da moraju povesti Shloka u policijsku stanicu jer je pretukao novinara pred svima.
Anjali trazi od Niranjana da preduzme nesto. Niranjan kaze :"Neka bude kako treba biti." Inspektor vodi Shloka sa sobom. Astha i njena porodica sve to gledaju. Shlok pogleda u svog oca i ide sa policajcem. Asthina mama grdi Asthu, dok ona place. Kaze joj da se sve ovo desilo zbog nje. Astha kaze da je ona pokusala da razgovara sa njim pre funkcije dodele nagrada. Asthina mama Kalindi kaze da Astha nije mislila kako ce to da utice na Shloka. Kalindi kaze da je Astha sve to planirala jos od jucer a njima nije rekla nista o tome.

picture2

Shlok razmislja o Asthi i svemu sto se desilo tokom dodele nagrada. Misli kako je njegov otac bio uvredjen zbog njega. Shlokov brat mu kaze da zaboravi na sve. Doveo je Shloka kuci i zamolio ga da prestane toliko da razmislja o tome.
Atul razgovara sa Asthom i kaze joj kako je ona odbila Shloka, i kako je to Niranjan dobro primio, a onda je ona ucinila to da cela porodica bude ponizena i uvredjena. A oni i dalje ne krive Asthu. Astha place.
Anjali kaze Niranjanu da je Shlok stigao kuci. On gleda u Shloka i kaze mu da je pogresno postupio. Shlok priznaje da je to bila njegova pogreska.
Atul kaze ASthi da to sto je uradila nije bilo u redu. Kaze joj da je sve to trebala reci njemu, i onda bi on o tome popricao sa Niranjanom.
Niranjan moli Shloka da sve svoje buduce korake poduzme hladnokrvno. Kaze mu da ce svi oni napo*no raditi pa tako i on treba da svojim dobrim delima izbrise ono lose sto je uradio u proslosti.
Astha priznaje da je pogresila i da joj je zao. Izvinjava se svojim roditeljima.
Shlok se izvinjava svom ocu i kaze mu da nikada vise nece zbog njega da bude ponovo u takvoj situaciji. Ulazi novi clan porodice, Shlokov stric. On cestita Shloku dok ga Shlok posmatra.

picture3

picture4

On kaze Shloku da uzme slatkise iz njegove ruke. Anjali uzima slatkise i pita ga zar on ne zna sta se desilo ranije tog dana? On kaze da sve zna, i da je Shlok naucio svoju lekciju. Smeje se. Shlok odlazi. Niranjan kaze da se raduje da ga vidi posle toliko vremena. Anjali mu kaze da ide da se osvezi a ona ce mu poslati hranu. On kaze da mu dovole da kaze nesto.Anjali kaze Niranjanu da Shlok nece moci da radi sa njim, a da je razlog za to Astha. Niranjan kaze da su uspeli da fiksiraju svoju ponudu za Shlokovu zenidbu sa Asthom, nista se od ovoga ne bi desilo. Shlok to cuje i sokiran je.
Pada kisa i Astha ide sama po noci. Razgovara telefonom sa svojom tetkom, Ajju. Shlok je prati i zaustavlja. Njen telefon pada i razbije se. Astha je sokirana sto vidi Shloka. Astha:"Ti!!" Shlok:"Moram da te naucim lekciju! Naucit cu te takvu lekciju koju neces zaboraviti ceo zivot. Necu te postedeti." Priblizio joj se...To je u stvari Asthin san. Budi se vristeci.

picture5

picture6

picture7

Shlok seta po noci po kuci.
Astha se zahvaljuje Bogu da je to bio samo san. Kaze da bi volela da vise nikada ne vidi Shloka.
Shlok dolazi do svoje sobe i razmislja o Niranjanovim recima u vezi njegovog vencanja. Misli o Asthi i kaze:"Ti si uvredila mene i mog oca. i zato ces morati platiti!"

picture8

Precap:

Neki propalice su uhvatili Asthu i hteli su da je prebiju. Shlok dolazi i spasava je.

picture9

kop93 thumbnail

DALJI NASTAVCI:

IPKKND 2 05.09.

Shlok spava. Niranjan se moli i misli na Shloka Anjali mu prilazi sa cvecem. Anjali misli kako joj muz izgleda jako uznemireno. On je pita da li se Shlok probudio. Anjali kaze da nije jos i krivi Asthu za sve sta im se desilo.

Atul grdi Asthu kod kuce. Astha je izgubljena u mislima. Tetka, Ajju je posmatra. Astha pita oca sta to trazi. Kalindi joj kaze da trazi neki plasticni omot. Astha odlazi. Pada kisa i Astha sklanja ves sa svoga balkona. Uziva u kisi. Svi je gledaju i smese joj se. Kalindi kaze da je dobro da vise nije uznemirena. Dolaze novine i Atul vidi da je Astha u novinama. Atul cita o Shloku i Asthi. Astha je napeta.

Shlokov stric takodjer cita novine. Anjali dobija poziv od svog zeta i kaze mu da dodje. Anjali kaze Sejal da pripremi hranu po svom izboru. Niranjan je sokiran kada cuje vesti. Ceka na Shloka. Anjali kaze da Shlok jos uvek nije sisao iz svoje sobe. Niranjan kaze Vinayak da moze da procita ako zeli. Moli ga da ne kaze nista Shloku. Kaze da ne zeli da itko povredi Shloka. Niranjan grdi Vinayak-a i trazi od njega da cuti. Vinayak mu kaze da ne brine i da on nece nista da kaze. Anjali kaze muzu da ce im zet doci u posetu. Shlok se spremio i sisao u dnevnu sobu.

Anjali zeli da kaze Shloku ali se zaustavi. Odlazi. Niranjan se srece sa Shlokom.Shlok pozdravlja svog oca i kaze mu da treba da bude smireniji i da mu je zao zbog onoga jucer. Niranjan ga je zagrlio i rekao mu da dodju sada da doruckuju. Niranjan se javlja na telefon i kaze toj osobi da zove policiju. Napet je. Shlok pita sta se desilo?

Gauri kaze Asthi da su neki provalnici upali u Shlokov ured. Astha krivi sebe i kaze da mora da ih spreci. Sudari se sa Kalindi i curry padne na zemlju. Astha kaze da joj je zao i odjuri negde. Kaze Kalindi da ce se vratiti, a tetki kaze da pita Gauri u vezi toga. Astha razmislja sta se esava u Shlokovom uredu.

Shlok i Niranjan su na putu za ured. Razmisljaju o tome kako treba pazljivo da postupaju sa ljudima. Shlok misli da je sve ovo zbog Asthe i da ona mora za to da plati. Astha stize u Shlokov ured. Provalnici lome sve po uredu. Shlok i ostali stizu u ured. Shlok ulazi i vidi Asthu koja pokusava da zaustavi razbojnike, a ovi pokusavaju da je udare. Shlok ulazi i spasava je. Astha gleda u Shloka i sokirana je. Provalnici pokusavaju da pretuku Shloka. Shlok je gleda ljutito. Dolazi policija i provalnici beze. Shlok gleda u Asthu. Astha je napeta. Shlok gleda u kakvom mu je stanju ured i naljuti se kada vidi da je sve unisteno. Odlazi u svoju kancelariju i vidi da je i tamo sve unisteno. Astha se zahvaljuje Bogu sto ju je spasio. Dolazi u Shlokovu kancelariju. Shlok sakuplja fascikle.

Astha razmislja o steti koju su provalnici ucinili. Izvinula se Shloku i zahvalila se sto joj je spasio zivot. Shlok se naljutio i polomio stol. Astha ga pita sta to radi i da treba da prestane. Shlok :"Zasto da ne! Zar ti ne zelis ovo da razbijes?" Shlok razbija vrata i kaze joj da gleda i da se zabavlja. Astha ga zaustavlja i place.

Precap;

Shlok pljesce Asthi i pita je da li se lose osecala. Ime moga oca je ukaljano zbog tebe.

IPKKND 2 06.09.

Astha (A) place u Shlokovom (S) uredu. On je gleda ljutito. A mu kaze da ona nije dosla ovde da unisti njegov ured, vec da je dosla da zaustavi razbojnike. Ona mu kaze da se osecala lose zbog svega sto mu se desilo i da je zato dosla.S joj pljesce i kaze:"O stvarno, osecala si se lose? Moje ime je zbog tebe uprljano, ime moga oca je takodjer uprljano zbog tebe."

A: To se sve desilo zbog tebe a ne zbog mene. Da si me saslusao ranije, nista se od ovoga ne bi desilo.

S: Dosta!! i vice na nju

A: U tome je tvoj problem, ti ne umes da slusas sta ti ljudi govore. Nisi u stanju da spoznas svoje pogreske.

S se naljutio.

A: Sta se god desilo na dodeli nagrada, to je tvoja odgovornost. I ovaj ured je unisten zbog tebe. Pre nego sto pocnes da se deres na druge, nauci da slusas druge.

S: Odlazi!!

A odlazi placuci. Ugleda iskrivljenu sliku Boga na zidu i ispravi je. Pomoli se i odlazi.

S izlazi iz kancelarije i prica sa svojim ocem. Pita ga da idu kuci. Niranjan ga gleda. S mu kaze da se ne brine i da ce se on o svemu pobrinuti. Niranjan odlazi.

A razgovara sa svojom mamom. Kalindi je grdi i nece da je slusa. Kaze joj da vise ne sme da izadje iz kuce bez da se prvo njoj ne javi. Ajju je pita zasto je toliko ljuta? Kalindi kaze da se Asthi bilo sta desilo onda... Kaze mi smo ljudi iz srednje klase, mi nismo ravni sa njima. Kalindi kaze A da pronadje neki posao. A kaze da joj se nista lose nece desiti. Kalindi kaze A da ne sme nigde da izlazi. Pita je zasto joj nista nije rekla u jutro, zar ih vise ne ceni? Kalindi je ljuta i kaze A da treba da uci kucne poslove.

S kaze svom ociu da se ne brine. Kaze mu da zbog njega on (njegov otac) sada mora da pati.

Njegov otac kaze da je on zasluzio svo postovanje koje mu ljudi ukazuju i da to nitko ne moze da unisti, nije to mala stvar. Niranjan kaze da moraju o svemu dobro da razmisle, sta god se bude desilo. Anjali ulazi i kaze Sejal da uradi nesto. Zene odlaze.

A kaze da nece nikuda ici., radit cu po kuci. Kalindi joj kaze da je tako najbolje jer kada god izadje napolje, problemi i nevolje je slede. Kaze joj da A uvek laze za druge, za njihovu dobrobit, i zato su joj oni uvek oprastali, ali ovoga puta...stvari su drugacije. Ajju kaze da je to A greska. A zagrli Kalindi i izvine se. Kaze joj da vise nece ponoviti takvu gresku. A natera Kalindi da sedne i pitaje da li je ikada ucinila nesto sto bi povredilo njene roditelje. Kaze, nitko se nije zalio na mene do sada. Kalindi gleda u A.

Niranjan kaze S da ide iz kuce. S je sokiran. Otac mu kaze da se vratui u Mombaj. S ga gleda.

Ajju kaze Kalindi da oprosti A.

Niranjan kaze da je dobro za njih a i za njega da se vrati u Mombaj, i da ce ga on pozvati kada situacija ovde bude pod kontrolom. S ga pita da li mu on to govori da ga ne zeli ovde u kuci, da li zeli da on izgubi i napusti bitku?.

S: "Ti si me naucio da se borim za sebe i svoju porodicu. Institut je moj san! Ja zelim da zastitim taj san. Ja jesam ucinio gresku, shvatam to, ali sada ne treba da uradim bilo koju drugu gresku, i zato necu ici u Mombaj!" Niranjan je sokiran.

A kaze da ubuduce nece ici nigde bez Kalindine dozvole. Kalindi ugleda dall? na podu.

Ajju i Kalindi su sokirani.A pita da li treba da se bori? A: Htela sam danas sve da vam kazem, ali nisam imala vremena. Da nisam otisla tako brzo, provalnici bi jos jace unistili ured.

Kalindi: Bilo bi dobro da sada zavrsimo ovaj razgovor.

A: Ja necu ponovo da pricam sa S.

Kalindi se smesi. A: da li da idem sada?

Kalindi: Brinem se za tebe. A odlazi

S: Ja se brinem za tebe oce. Zelim da ti vratim postovanje koje ti zasluzujes. Ne zelim da odem odavde.

Niranjan: Zadovoljan sam. Budi blagoslovljen. Nece to biti nimalo lako. Medija i svi su protiv tebe.

S: Ja cu pridobiti ljude koji su protiv mene, na moju stranu. Moram da ispravim sve greske koje sam ucinio.

Anjali dolazi i kaze: Tvoj otac je u pravu treba da se vratis u Mombaj. Nije lako ispraviti greske.

S: I ti si takodjer u pravu, podsmeva joj se.

Niranjan: Ucini kako mislis da je ispravno. Ja cu te podrzati u svim tvojim odlukama.

S misli o A recima gde ga je ona okrivila za sve. Kaze da ce da je nauci pameti.

Precap:

A pokusava da razgovara sa S. Ona se posklizne i oni oboje padnu u blato i blizu su jedno drugome.

IPKKND 2 - 09.09.

Anjali trazi od Sejal da donese vodu. Netko dolazi i Anjali i Sejal su srecni sto ga vide. On je zet od Anjali i ona mu pozeli dobrodoslicu i pita ga kako je Jyoti? On joj kaze da je dobro i da se umorila od posecivanja mnogih mesta. Kaze da je cuo o Shloku i da se lose osecao zbog toga i pita Anjali da li on nekako moze da pomogne oko toga? Anjali mu kaze da je sve u redu. Anjali i Sejal mu nude sneks. Anjali mu kaze da porazgovara sa Niranjanom.
Ulaze Niranjan i Shlok. Svi se pozdravljaju i zet kaze Shloku da je cuo sta se desilo na dodeli nagrada. Shlok mu kaze da bolje da prica o svom poslu a ne o njemu. Zet im pokaze lokaciju za njegov novi posao i Niranjan zamoli Shloka da podje sa njima da to vide. Shlok kaze da je zauzet. Niranjan kaze da dobro gradjevinsko zemljiste lako moze da isklizne iz ruku. I kaze mu da nije daleko i da moze poci sa njima, a posle na posao.
Astha se sudarila sa Shlokom. Nazvala ga je cudovistem. Pita se zasto nije nestao. Shlok je gleda dok se ona smije. Odjednom, ona shvaca da to nije san i da Shlok stvarno stoji ispred nje. Asthin kisobran se zaglavio u Shlokovoj fascikli. On ju je zaustavio.

Astha je otpetljala svoj kisobran i produzila dalje. Stala je i upitala ga da li on to nju sledi? I dodaje da mu je vec oprostila i nema potrebe da se izvinjava. Aryaman i Shlok ulaze u zgradu. Astha se cudi i pita se zasto je on dosao ovde? Nada se da se nece ponovo sresti sa njim. Ugazila je greskom u blato i u taj ju je trenutak pozvao otac, Atul. Ona mu kaze da zuri, i da ce ga zvati kasnije. Atul joj je saopstio dobru vest da je pozvana na intervju za posao. Atul je srecan, i Astha takodjer. Kaze joj da dodje sto pre kuci. Astha vidi neku zenu kako place.Atul je pita sta se desilo. Astha kaze da joj je dosao autobus i da mora da udje. Suresh (Shlokov PA) vidi Asthu. Neka zena se raspravlja sa Aryamanom i Shlokom. Zena raspravlja nesto o njihovom hramu (ashram) Asha je sve cula. Aryaman kaze da su oni kupili tu zemlju i da imaju puno pravo na nju. Pokazuje im dokumenta. Kaze im da ce tu otvoriti Institut i daje im 20 dana da isprazne to mesto i sklone se odatle.

Zena ga pita gde oni da idu tako stari? Astha za sve krivi Shloka i kaze mu da on zna da je ona povezana sa ovim hramom, zasto on kaznjava te ljude, da li se on to njoj sveti? Kaze mu da bi trebao da misli na te ljude koji tu godinama dolaze. Shlok im daje 15 dana da se isele. Astha: Sada cemo mi... Shlok: 10 dana... Astha ga zaprepasceno gleda. Aryaman kaze zeni da isprazne mesto za 10 dana. Oni odlaze. Zena place.

Astha zaustavlja Shloka i zahteva od njega da zaustavi sve to. Shlok joj ne odgovara. Astha dovodi zenu do njega i upoznaje ih. Shlok ne pokazuje osecaje. Shlok kaze Asthi:Ne uci me kako se vodi posao! Gleda je i kaze: "Ja mogu uciniti bilo sta iz osvete. Nema potrebe da bilo sta uradim. Ne mesaj se u moj posao! " Odlazi. Ona ga zaustavlja. Shlok: Vec sam ti poklonio dovoljno svog vremena. Astha ga gleda dok odlazi. Trci za njim i pokusava da ga zaustavi. Ona padne a Shlok pokusava da spreci njen pad. Zajedno padaju u blato. Svira pesma O khuda...oni se gledaju u oci. Astha gleda u blato i pokusava da ustane, ali ponovno padne na njega. Shlok se naljutio. Konacno oboje ustaju. Astha mu kaze da zene iz hrama nece nigde da idu, i da ih on nece izbaciti, neka napravi svoj coledj negde drugde, a ne ovde.

Precap:

Astha kaze Shloku o ponudi za brak. Shlok joj zatvori usta.

Danasnji update:

Atul je ponosan na Asthu. Kaze Ajju da je Astha pozvana na razgovor za posao. Ajju takodjer hvali Asthu. Kalindi kaze da se i ona slaze da je Astha mudra i pametna. Atul trazi fasciklu da je pripremi za Asthu.
Astha kaze shloku da se zene nece nigde preseliti i da on nece da isprazni ashram. Moli ga da napravi svoju skolu negde drugde. Pocinje da mu se podsmeva i kaze mu da ne bude tuzan.
Astha: Ja sam odbila tvoju bracnu ponudu i zato je tvoj ego povredjen, zar ne?
Shlok je ljutito gleda.
Ajju i Kalindi pricaju o Asthinom novom poslu. Kalindi kaze da se nada da ce Astha uskoro da postane zrelija. Atul joj kaze da se ne brine i da ce se to uskoro desiti. Kalindi kaze da bi volila da Astha bude neovisna. Kalindi se rastuzila i kaze Atulu da bi volela da i ona radi kako bi mu umanjila teret. Atul je hvali i kaze da je on ovo sto je danas zbog nje. Kaze da mu je zao sto se njen san nije ostvario. Kalindi zeli da se Asthi ispune svi snovi. Kalindi kaze da veruje u Asthinu pamet i kaze da je zabrinuta zbog Shloka, i da bi Astha trebala da bude sto dalje od njega.

picture1

Astha: Kazi mi kako sam mogla da kazem da na tvoju prosidbu, kada mi se nista na tebi ne svidja? Shlok pokusava da nadje neku vodu da se ocisti.
Astha: Kazni mene a ne njih.
Shlok joj zatvori usta sa rukom. Slavina je pukla i njih su oboje mokri. Astha mu kaze da zatvori slavinu. Oboje krenu da je zatvore i njihove se ruke dotaknu. Gledaju se. Astha kaze da nece da dozvoli da itko preuzme ovo mesto. Shlok kaze da ne oseca potrebu da odgovara na njena pitanja, i da nema naviku da menja odluke koje je jednom vec doneo. Shlok odlazi. Astha kaze: Ti ne mozes to da uradis. Gleda u Ashram.

picture4

picture5

Anjali grdi Sejal u kuhinji i kaze joj da skuva hranu za Aryamana. Ciko ulazi u kuhinju i kaze Kajal da mu da nesto da jede. Pita je da li kuva nesto za njega. Zamoli je da mu napravi bhajiyas ako ima vremena. Pita je o cemu misli i smeje se. Kaze da on zna sta ljudi misle. On jojkaze da ona misli o Anjali i sta da radi sa njom. Odlazi.
Atul ceka na Asthu.Pita se zasto jos nije dosla.Kalindi mu kaze da ce doci uskoro. Niranjan zove Atula i kaze mu da mora sa njim da poprica o necemu vaznom.

picture6

Atul je napet i izvini mu se zbog onoga sta se desilo u jutro. Niranjan mu kaze da je njihov institut napunio 25 godina, i da zele da otvore novi.
Shlok i Aryaman gledaju zemljiste.Niranjan pita Atula, ga da li mu moze pomoci oko formanosti oko zemlje i papira u vezi sa njom rasciste. Atul mu cestita i kaze da se ne brine i da ce on izdejstvovati dozvolu. Niranjan ga pita za Asthu. Atul kaze da se Astha brine i da krivi sebe zbog svega. Niranjan mu kaze da veli Asthi da se ne brine i da nema potrebe da oseca krivicu. Atul mu se zahvaljuje. Kalindi pita o cemu se radi i Atul joj kaze da su Shlokovi dobri ljudi, i da je Niranjan rekao da se Astha ne treba brinuti. Ajju netko zove na telefon i ona je zabrinuta. Kalindi i Atul je pitaju sta se esilo.

Anjali cisti svoju sobu i vidi kalendar. Sejal ulazi i misli da je Niranjan otisao. Dolazi i pokusava da prica sa Anjali. Pita je zasto gleda kalendar i seti se da je njena 30-ta godisnjica braka. Kaze: Hajde da to proslavimo. Anjani joj se podsmeva i kaze joj da prvo nauci da kuva. Sejal kaze da je dosla da je zove na dorucak.
Astha kaze Gauri da ona mora da uradi ono za sta misli da je ispravno. Astha cisti svoju odecu. Kaze da ne moze da ide okolo tako blatnjava, i zato je dosla kuci kod Gauri. Gauri joj ponudi Wada Pau. Astha to uzme i razmislja o Shlokovom upozorenju.
picture7

Astha: Necu dozvoliti da te zene izgube Ashram, gde ce te starice ici? Moramo nesto da ucinimo!
Gauri: Sta?
Astha razmislja i sine joj ideja. Kalindi zove Asthu. Astha kaze da je na putu i da dolazi kuci.
Shlok misli o Asthinim recima i vozi sve brze. Shlok: Ucinit cu sve sto treba za to zemljiste i bolje bi bilo Asthi da me vise ne sretne.
Astha kaze Gauri da se moli za nju i njen uspeh u onome sta je naumila.
Gauri je pita sta namerava da uradi. Astha: Sve ce biti u redu.
Suresh je napet.

picture8

Precap:

Astha je napravila smesnu Shlokovu sliku i bacila je. Shlok kaze da mora da ucini nesto po pitanju Asthe.

picture9

kop93 thumbnail

DALJNI NASTAVCI:

11.09.

Shlok kaze Sureshu da mora da ucini nesto sa Asthom.

Kalindi grdi Asthu kada se vratila kuci. Astha: Saslusaj me

Kalindi: Ne razgovaraj vise sa Shlokom!

Astha joj sve isprica o Ashramu i starim zenama koje tamo zive.

Atul je sve cuo.

Kalindi: Mi se brinemo za tebe Astha.

Atul: "Ne mozes da ucinis nista za te zene. Shlok radi prema propisima.Ti Astha treba da prihvatis stvarnost takvu kakva jeste. Mi smo te uvek slusali. Kada si rekla Ne Shloku, mi smo te poslusali, ali sada ti treba da poslusas nas."

Astha: U redu.

Atul se nasmesio i kaze joj da se spremi za intervju. Kalindi pita muza da li on misli da ce Astha da ih poslusa. On kaze da sigurno hoce.

Astha dolazi u svoju sobu i baca stvari ljutito. Vidi Shlokovu sliku u novinama i razgovara sa njom. Nazvrlja mu smesno lice na slici i napravi od toga avion od papira. Baci avion preko balkona i nasmesi se.

Shlok razmislja o Asthi i kaze da je ona jako ponosna, i da ce je on primorati da se savije (da bude poslusna).

Astha se moli da se Shlok urazumi.Astha misli da treba da radi svoj posao a i da se brine o hramu (ashram) Pita se sta da uradi sa Shlokom?

Shlok kaze sam sebi: Biti ce onako kako ja to zelim!

Suresh dolazi do Shloka, koji mu kaze da treba realizirati sve ono o cemu su razgovarali u kolima. Prave neke planove i Suresh odlazi. Svi kod kuce gledaju TV i vide vesti o Shlokovom uredu. Vide i Asthu na TV. Aryaman kaze kako je ona bila tog dana u ashramu i da je rekla kako nece dozvoliti da se ashram isprazni, a da oni mogu raditi sta god hoce. Ciko kaze ne ljuti se jer ce to samo da pogorsa stvari. Aryaman kaze da ce da razgovara sa Shlokom.

Anjali misli kako Shlok ne voli Aryamana i da ona treba da ga spreci da razgovara sa njim. Medjutim Aryaman dolazi do Shloka i kaze mu da on zna zasto Shlok ima probleme sa Asthom i kako da ih resi. Shlok mu kaze da se ne petlja u to, i da je to njegov problem koji ce on sam resiti. Shlok kaze da nitko ne treba da se mesa u njegove stvari. Anjali dolazi i vidi da se Shlok raspravlja sa Aryamanom. Aryaman mu kaze da je samo zeleo da mu pomogne.Shlok mu kaze da ne zeli njegovu pomoc i da izadje iz njegove sobe.

Anjali vidi kako je Shlok uvredio Aryamana i kako ovaj ljutito izlazi iz Shlokove sobe. Anjali gleda ljutito u Shloka. Shlok joj zatvori pred nosom vrata.

Gauri dolazi kod Asthe. Pricaju o Shloku i ashramu. Gauri kaze Asthi da se bolje skoncentrise na intervju za posao i daje joj neke papire koji ce joj pomoci. Astha joj se zahvaljuje. Astha joj kaze da ju je Kalindi grdila i oponasa je.

Anjali se izvinula Aryamanu u Shlokovo ime. Aryaman kaze da ce on sada otici a da ce Jyoti doci uskoro da ih poseti.

Aryaman odlazi. Ciko mu kaze da i oni zele da se pozdrave sa njim. Aryaman se pozdravlja sa njim. Aryaman kaze kako se on uvek trudio da odrzi dobre odnose sa porodicom, i ljuti se na Shloka. Misli kako ce on da nauci Shloka kako treba da ceni odnose unutar porodice. Odlazi.

Anjali dolazi kod Shloka ljutito i kaze mu da zeli da razgovara sa njim. Shlok kaze da je zauzet i da ce pricati kasnije. Ona kaze da hoce sada da prica sa njim. On joj kaze da je zauzet oko organizacije srebrne godisnjice. Anjali ga grdi sto se ruzno ponasao prema Aryamanu. Shlok joj kaze da ne razmislja umesto njega, jer on zna najbolje sta je za njega dobro.Ona mu kaze da ono dabro vidi sta on radi.

Ona mu kaze da sada kada je razgovor poceo mora da mu kaze da ona zna sta on zeli. Shlok kaze da njegov otac sve zna pa ona nema zasta da se brine. Ona kaze: OK, ja cu sada da razgovaram sa tvojim ocem.

Shlok odlazi. Ciko vidi sve to i smeje se. Kaze da je gubitak vremena pricati sa Shlokom jer je ova kuca naucila sve kako da odgovaraju jedni drugima. On se podsmeva Anjali i kaze joj da ona ne moze da promeni Shloka. On joj kaze da i ako bude rekla Niranjanu kako se Shlok poneo prema Aryamanu, sta ce sa time dobiti? On kaze kako odnosi nista ne znace u ovoj kuci, pa cemu se uopste truditi' Anjali odlazi. Ciko kaze: Ova kuca treba takvu snahu koja je potpuno drugacija od Anjali.

Astha prica sa nekim zenama preko video chata. One joj kazu kako su saznale za njen intervju i da joj zele puno srece. Astha misli kako je svi vole. Misli u sebi kako bi bilo lepo da Shlok misli tako o onim zenama u ashramu.

Precap:

Astha dolazi na intervju za posao i srece Shloka koji treba da joj bude sef.😆

Ona ga vidi i sokirana je

12.09.

Shlok radi. Zvoni mu telefon i javlja mu se Suresh, njegov pomocnik i kaze da je sve uradio po pitanju Asthe. Shlok: dobro!
Atul dolazi kod Asthe i pita je moze li joj pomoci. Astha kaze da se mora spremiti za intervju. On joj donosi bademovo mleko.
Shlokov brat prica sa Shlokom i pije caj. Daje Shloku ulaznice za nogometnu utakmicu za njih dvoje. Shlok kaze da je on uzaludno pokusavao da nabavi te ulaznice. Brat mu kaze da posto je on stariji od njega on se vise potrudio i uspeo. On govori pozitivno o Shloku i kaze mu da treba da ignorise male probleme. On mu kaze da bi mogli da se vesele nocas. Shlok mu kaze da moze sutra a ne danas da je danas zauzet. Shlok je srecan.
Atul kaze Asthi da vezbaju za intervju, i Astha pristane. Atul je pita zasto zeli da se prikljuci kompaniji? Ona odgovori: Zato sto to zeli moj tata. Ona mu isprica za ashram, Atul se nasmeje i kaze joj da prvo mora da postane netko ko moze da pomaze drugima. Pita je kako teku pripreme za intervju? Astha kaze da zna da ga je Kalindi poslala sa tim mlekom od badema. Atul se smeje.

picture1

Astha kaze da ne zeli da pije mleko i da je ljuta. Kalindi je vuce za usi. Astha: Ok, OK, ljutnja je prosla.
Atul se smeje: Sve ima svoje vreme i mi se moramo tako ponasati.
Astha: OK, ja cu biti sto dalje od Shloka!
Shlok kaze: Ja cu odluciti sta cest ti da radis i kuda ces da ides.
Suresh dovodi Asthinu fascuklu.Shlok je samouveren i kaze da su sve uzde kojima ce ukrotiti Asthu u njegovim rukama. Kaze da ce je naterati da plese kako on svira, sada. Kaze da ce od sada ona raditi onako kako joj on bude rekao.

picture2

Astha stize u ured i ide na zakazani intervju za posao. Vidi Shloka koji dolazi i pomisli sta on radi ovde? Nada se da je to njen san, ali je sokirana kada vidi da je on stvarno tu.Shlok je takodjer ugleda i udje u lift sa njom.Pita je da li je slepa, zar nije videla da jos netko dolazi, pa da saceka i ostavi vrata lifta otvorena? Ona mu se izvini. Da mu maramicu posto se povredio dok je otvarao vrata lifta. Astha: Da li ti volis da se svadjas, ili mislis da cu se uplasiti kada te vidim? Shlok: Ucuti! Astha misli kako je videla njegovo ljutito lice i nada se da ce njen intervju dobro proci. Shlok odlazi i ona misli da ima neki posao u ovoj zgradi.Astha ceka svoj red za intervju. Njeno ime se pojavi na tabli za obavestenja a ona u tom trenutku primi poziv od Kalindi. Kalindi joj kaze da bude mirna kada odgovara na pitanja, i pozeli joj puno srece.

picture3

picture4

picture5

Astha sedne da obavi intervju. Shlok joj kaze da cak ne ume da se brine o svojim papirima, sta ce tek da radi na poslu. Ona ugleda Shloka i nervozna je. Oni joj kazu da su pozvali Shloka da obavi intervju.
Shlok se podsmeva Asthi i kaze joj da ona to ne moze da radi i zove muskog kandidata. Shlok pita indirektno Asthu kako ga je prevarila kada je pre usla da gleda onu predstavu. Pita je da li bi i sada lagala i rekla da mu je rodjaka? Astha kaze: Ja bih... Shlok je pita sta bi radila ako joj se nitko ne svidja? Astha kaze: Ja bih... Shlok joj ne dozvoljava da zavrsi recenicu. Nju hvata panika. Shlok je pita hoce li ponovo da napravi veliki skandal? Astha: Ne, ja... Shlok joj kaze da joj treba predugo vremena da odgovori. Grdi Asthu sto ne vodi racuna o vremenu. Pita ju zasto zeli da radi? Astha: To je san mojih roditelja, a ja mislim da mogu da radim taj posao. Videla sam profil kompanije i znam da sam sposobna to da radim. Shlok je pogleda i kaze da ce oni odluciti tko je sposoban a tko ne. Oni je pitaju koliko novaca ima. Ona kaze 50 rupja. Oni se ljute na nju. Shlok kaze da je ovo kompanija koja organizira razne manifestacije, moze li ona raditi kasno nocu? Astha kaze da ona ne bezi od posla.

picture7

Ona kaze, Ako druge zene mogu raditi, mogu i ja. Ona kaze da veruje u sebe i da je spremna da radi napo*no.Gospodja Mangla kaze da vodja tima treba da radi posao i povede ostale za njim.Shlok da svoje misljenje i kaze ostalima da joj kazu da moze da ide. Astha gleda u Shloka i odlazi. Oni joj kazu da ce je obavestiti uvece. Shlok je gleda.

picture8

Precap:
Astha misli da nema sanse da dobije posao.
Azul kaze da on veruje da ce dobiti posao.
Shlok kaze: Ja ti dajem ovaj posao.

picture9

13.09.

Astha prica sa Gauri i kaze joj da je Shlok vodio intervju. Kaze joj da se Shlok zeli njoj osvetiti i da mozda nece dobiti taj posao. Gauri joj kaze da ni jedan advokat ne zeli da preuzme slucaj Ashrama. Astha prima poziv iz ashrama i zove Gauri da podje sa njom. Gauri kaze da je zauzeta. Astha odlazi sama.
Niranjan daje intervju novinarima. Nekoliko ljudi dolazi da se sretne sa Niranjanom. Anjali pokusava da ih zaustavi, ali oni pricaju i traze donaciju. Sojal ih vodi sa sobom. Novinari hvale Niranjana i pitaju ga da li misli da je njegova zena uzrok njegovom uspehu? Shlok dolazi i gleda ih. Niranjan gleda u Shloka i Anjali.

Astha dolazi u ashram. Aryaman je u ashramu i lomi mandir. Aryaman gura zene i Astha mu kaze da im se izvine. Aryaman joj kaze da objasni zenama da budu tamo gde im je mesto. Astha se raspravlja sa njim.Aryaman joj kaze da plati za zemlju i nek je onda nosi gde god hoce. Gleda je ljutito. Astha zahteva od njega da se izvini. On je pita sta ce ona uraditi ako se on ne izvine. Astha: OK, ja cu onda pricati sa gospodinom Niranjanom. Sada cu ga pozvati.
Aryaman je napet i misli kako ce doci do problema ako Niranjan sazna za ovo. Zaustavlja Asthu da ga zove i kaze da nema potrebe za time. Astha: "OK, ja sam prekinula poziv. Sada se ti izvini ovim zenama."

Aryaman se izvinuo. Astha mu kaze da ponovi. On ponovi i odlazi. Zene zagrle Asthu i smeju se. Aryaman gleda u Asthu iz daleka. Astha se moli. Zene je pitaju sta ce se desiti sutra. Danas si nas spasila, ali sta ce biti sutra. Astha kaze da ima ideju. Kaze uradit cemo Gandhigiri.
Shlok se seca Asthinih reci i ljut je. Suresh dolazi i pita Shloka da li su mu informacije koje mu je dao koristile?On kaze da ce sada Asthin posao biti u redu.
Atul je srecan i ocekuje dobre vesti u vezi Asthinog posla. Astha dolazi kuci. Vidi koliko su joj roditelji srecni i razmislja sta da im kaze u vezi intervjua. Atul joj kaze da je dosla u pravom trenutku i da su oni jako srecni. Natera je da jede slatkise. Kalindi je pita zasto je uznemirena. Astha kaze da joj je dan bio los i da je Shlok... Kalindi je pita sta je uradila. Astha kaze da je Shlok vodio intervju i da ona misli da nece dobiti posao. Atul kaze da on misli da ce ona dobiti posao. Astha kaze da se to nece desiti.
Kalindi kaze da je firma zvala i da je Astha izabrana za posao. Astha proveri svoj mobilni i kaze da ga je iskljucila i zaboravila na to. Atul je srecan i kaze joj da sutra pocinje da radi. Kalindi joj kaze da je to razlog da se nasmesi. Astha pita kako je to moguce posle onako loseg intervjua, nitko joj ne bi dao posao. Kako je onda Shlok to uradio? Atul kaze da je Shlok mozda zaboravio na sve sto se pre desilo. Atul kaze Asthi da i ona sve zaboravi i krene iz pocetka.
Shlok misli kako je krenuo izpocetka. Kaze da je Astha zbog njega dobila ovaj novi posao. Kaze: Dobrodosla Astha Kiloskar. Ljuti se.

Gauri dovodi Asthu negde zavezanih ociju. Priredila joj je iznenadjenje. Astha je srecna kada vidi svoju kucu ukrasenu balonima. Ajju joj kaze da je svi mnogo vole. Atul i Kalindi hvale mnogo Asthu i daju joj sat kao poklon. Astha je srecna i zahvaljuje se na poklonu i grli ih, i kaze da joj se svidja poklon. Daju joj jos poklona za prvi dan na poslu. Astha im kaze da ih sve voli.
Astha nije stigla u ured do 9 sati. Gospodja Mangla se sprema da grdi Asthu. Astha stize u ured. Gdja Mangla je grdi i pita zasto je zakasnila? Astha se izvinjava. Kaze hajde da idemo da sretnemo klijente.Astha u brzini potpisuje ugovor, a nije trebala.

Shlok pozdravlja Niranjana u jutro. Niranjan mu kaze da pojede nesto pre nego sto ide. Kaze mu da planiraju da proslave srebrnu godisnjicu braka. Shlok ga pita zasto, otac mu kaze zbog Anjali. Niranjan pita Anjali da li je to u redu? Anjali mu kaze da on ne ume da ucini nista kako treba i da ce to proslaviti ukoliko on to zeli. Niranjan pita Shloka hoce li on moci sve da organizira za tu proslavu. Aryaman dolazi i sve ih pozdravlja. Pridruzuje im se za stolom i kaze da treba da razgovara sa njima.

Niranjan ga pita da li je sve u redu? Aryaman prica sa Niranjanom i Anjali o Asthi. Kaze da ta devojka proizvodi mnogo problema za sve njih. Niranjan nista ne govori. Shlok ga gleda.
Astha je na putu i cita ugovor koji je potpisala. Tamo pise da Astha treba da organizira proslavu srebrne godisnjice braka bracnog para Agnihotri. Ona je sokirana.

Precap:

Astha i Shlok se srecu u uredu. Shlok je pita sta misli o tome, hoce li joj to pomoci. On kaze da se njegova odluka nece promeniti. Astha kaze: MI ne zelimo da promenimo tvoju odluku, vec tvoje srce.

kop93 thumbnail
16.09.

Astha cita ugovor koji je potpisala da je duzna da radi i pruza svoje usluge Shlokovom institutu, gde je Shlok glacni direktor. Shlok je na celu komiteta za proslavu srebrne godisnjice svog instituta a Astha treba da organizira celu tu proslavu. Astha zove oca i pokusava sa njime da prica.Kalindi se javila na telefon i kaze joj da prica sa Atulom. Atul hvali Asthu pred nekim ljudima. Ajju takodjer hvali Asthu. Kalindi kaze da Astha zove. Atul prica sa Asthom i pita je da li je potpisala ugovor o radu, Astha kaze da jeste.Kaze mu da ima sada sastanak i prekine razgovor. Astha razmislja o snovima svojih roditelja i shvati da sada nema nijednu drugu opciju, posto je vec potpisala ugovor,. U protivnom bi unistila svoju karijeru i snove svojih roditelja, radi Shloka.

picture2

picture3

Niranjan prica sa Atulom o srebrnoj godisnjici i proslavi povodom toga. Kaze Atulu da proveri papire, a Atul mu kaze da je njegov posao uvek savrsen, tako da nema potrebe da proverava papire.Atul pozdravlja Anjali. Niranjan vidi Kawine sandale i nasmesi se. Kaze da su vrlo lepe. Kaze: Kupi jos jedan par sandala za nju, to bi bilo dobro. Kaze Anjali da donese sneks za Atula. Kaze Atulu kako mu se Shlok pridruzio i da su obezbedili zemlju za novi projekat. Atul hvali Shloka. Niranjan kaze da je Shlok vrlo talentiran.Anjaly vidi Kavyine sandale na polici sa cipelama i jako se naljuti.

picture1

Astha dolati do Shloka misleci da je Niranjan u uredu. Otvori oci i ugleda Shloka. Pomisli: Boze, zelim da ga izbegnem ali ti stalno namestas da se sretnemo uvek iznova. Shlok je pita zar ne ume da pozdravi svog klijenta? Astha: Dobro jutro gospodine.
Shlok joj kaze da sedne i da po mogucnosti ne polomi nista oko nje. Kaze joj da je srebrni jubilej i proslava toga za 15 dana, i da su samo odredjeni ljudi pozvani. Astha kaze sama sebi da treba da zaboravi sve sto se pre desilo i da sada treba da se dokaze na poslu, i samoj sebi da pokaze da ona to moze. Shlok daje Asthi listu stvari za koje se ona mora pobrinuti. On joj kaze da ne treba sve da shvata licno. Kaze joj da sve uradi i da slucajno nesto ne izostavi.

picture4

Astha zapisuje sve sto Shlok kaze. On joj da nekoliko saveta u vezi posla. Astha se sudarila sa Shlokom i onda ide unatrag. On joj kaze da je zavrsio i da mu ona treba raportirati ujutro i uvece. Ona mu kaze da potpise neki formular koji mu je poslao gospodin Mangesh. Shlok joj kaze da mora reci:Molim. Astha: MOlim vas gospodine potpisite! Shlok: To je vec bolje Astha vidi da su Shlokovi prsti povredjeni, i da mu je tesko da potpise dokument. Astha se seca kako su se njegovi prsti zaglavili u vratima od lifta.

picture5

Olovka je pala i Astha i Shlok su se u isto vreme sagnuli da je podignu.Bili su vrlo blizu ispod stola i gledaju se.Astha vidi da Shlok ne moze da potpise dokument. Shlok konacno potpise. Astha dobije SMS i smesi se citajuci to.Pita Shloka moze li sada otici. Shlok kaze: Da

picture6

picture7

Asthini prijatelji dolaze u Shlokov ured. On je sokiran kada ih sve vidi. Astha se smesi kada ih ugleda.Zena iz ashrama donela je tanjir za blagoslov i blagosilja Shloka.Astha im se pridruzila i kaze da je njeno radno vreme zavrseno, i da ona zeli sa njim da poprica u ime svih tih zena.Shlok zove obezbedjenje. Jedna od zena mu kaze da su doneli osvestene kolacice za njega <prasad> Astha ga pita da li ima problem da prihvati taj dar? Shlok vice: Obezbedjenje!!

picture8

Astha je stala na stranu zena iz Ashrama. Shlok kaze da nije po propisima da se tako udje u zgradu. Astha kaze da su svi uzeli prasad i da bi i on trebao da uzme. Suresh dolazi i kaze da su se te zene molile za sve njih u firmi, i dosle su kod nas iz tako dalekog mesta. Shlok ga pita kako su usle u zgradu? Astha kaze Shloku da prihvati prasad. Shlok gleda u svoje sluzbenike koji su svi srecni sa tim kolacicima. Shlok ispruzi ruku i uzme prasad. Zene mu naprave tilak na celu, jedna po jedna. Shlok se naljuti zbog svega toga. Gleda u Asthu. Mangla i Mangesh dolaze i vide svu tu dramu.

picture9

Zene kazu da su se molile da on dobije dovoljno druge zemlje da ostavi ashram na miru i da ga ne unisti.Mangla je napeta i kaze da je sve to Astha uradila, sa ce se sada desiti? Zene kazu da ce one sada otici. Kazu: Bog te blagoslovio Shlok. Astha se smeje dok je Shlok ljutito gleda. On kaze da se njegova odluka nece promeniti. Astha kaze da zene nisu dosle tu da bi promenile njegovu odluku. Mangla kaze: Hajdemo odavde i povede Asthu sa sobom.

picture10

Precap:

Shlok i Astha razgovaraju. On joj kaze da je ona bila u pravu i da su mu molitve pomogle. Kaze da ce ashram biti sutra njihov.Astha je sokirana.

picture10

17.09.

Astha je u uredu. Sa njom je gospodja Mangola koja ju pita sta ce da se desi ako Shlok uzme od njih natrag ugovor. Mangesh kaze da se nista nece desiti. Mangla kaze da je sve to zbog Asthe. Astha je gleda. Astha: Vi ste u pravu. Vasa firma je velika. Kaznite me ako sam pogresila. Ja mislim da sam uradila dobro delo pdrzavsi one zene iz Ashrama. I ako im i vi i vasa firma pomognete, postat cete poznati i populatrni zbog dobrog dela. Mangla se sa time slozila. Astha pita sta je onda ona ucinila lose? Mangla je pita zasto je Shlok ljut na nju? Astha kaze da on nije ljut, vec jednostavno mu je takav izraz lica.😆 Zene su samo dosle da ga blagoslove. Mangla kaze da ne razume Asthin nacin rada. Mangesh kaze Asthi da je dobro postupila i da ce svi oni profitirati od toga. Mangesh kaze Asthi da je oni ne sprecavaju da pomaze drugima ali da to radi van radnog vremena.

picture1

Astha kaze da ona i jeste to uradila posle radnog vremena. Mangesh kaze da ce im Shlok sigurno pomoci, ukoliko se bilo sta desi. Mangala kaze da ne bi trebali da izgube ovaj ugovor. Astha je klimnula potvrdno glavom i otisla. Manges joj kaze Shlok je nas klijent budi ljubazna sa njim.
Anjali grdi Kavya zato sto drzi njene cipele u polici. Sojal joj kaze da pusti to jer je Kavya samo dete. Anjali kaze da ona to govori kako bi Kavya nesto naucila. Kavya se izvini. Anjali grdi i Sojal. Netko zove Anjali na telefon i ona mu kaze da ce obavestiti Niranjana o tome.

picture2

Astha pomisli da bi trbala da razgovara sa Shlokom i trazi ga. Sudari se sa njim u hodniku i izvine se. Kaze mu kako je srecan sto je dobio tolike blagoslove. Suresh daje pismo Asthi. Astha pomisli da je u pismu mozda otkaz. Astha: Ne motete to da uradite! Kako me mozete otpustiti?! Ja ne radim za vasu kompaniju!
Shlok: Zasto radis stvari koje bi mogle da dovedu do otjaza?
Astha ovori pismo. Suresh joj kaze da je to propusnica da bi mogla uci u njihove kancelarije. Astha kaze da vidi da je propusnica. Shlok joj kaze da on drzi svoj poslovni zivot odvojeno od privatnog i kaze joj da su blagoslovi stvarno urodili plodom i da ce oni sutra preuzeti Ashram.

picture3

Astha : Ne mozes to da uradis! Daj nam malo vremena! Shlok odlazi a Astha pocinje da place.
Anjali kaze Atulu sta je Astha uradila u uredu. Kaze mu da Astha pravi probleme Shloku. Atul kaze da ce razgovarati sa Asthom i moli Anjali da joj ovoga puta oprosti. Zene iz ashrama cekaju na Asthu. Astha im prilazi. Svi pitaju Asthu sta se desilo u uredu. Zene ocekuju da su pobedile Shloka, ali im Astha kaze da su izgubile. Place i kaze da ona nije uspela i da su zbog nje sve one izgubile. Zagrlila ih je i place. Shlok vidi Asthu koja place. Astha kaze zenama da nemaju puno vremena i da mogu jos samo danas da provedu vreme u ashramu.

picture4

Anjali kaze da se to ne moze oprostiti. Anjali: MI postujemo vas, ali Astha je nerazumna. Ulazi Niranjan i pita sta se desava sa Asthom i da li je Shlok negde pogresio. On staje na Asthinu stranu. Anjali kaze da Astha samo zeli da napravi probleme za Shloka. Atul im kaze da se ne brinu i da ce on da porazgovara sa Asthom, i da se takve stvari vise nece desavati. Niranjan mu kaze da prenese njegove blagoslove Asthi. Atul ih pozdravlja i odlazi. Niranjan razmislja o Asthi.

Astha kaze zenama da ce ona ponovo pokusati. Gauri je pita sta ce da uradi? Astha kaze da ce razgovarati sa Shlokom i Niranjanom. Zene kazu da ih njihova deca ne zele u svojim kucama, a Astha koja im nije nista toliko mnogo radi za njih. Shlok ih posmatra.

Kalindi grdi Asthu jer je zbog nje Atul dobio jezikovu juhu od Anjali. Astha kaze da ona sada nista tu ne moze da promeni. Kalindi joj kaze kako ona uvek prvo obeca da nece nista da radi a onda uradi sve sta joj padne na pamet. Astha je tiha. Atul joj kaze da oni samo zele sve najbolje za nju. Pita je zasto to radi. Kaze joj da ima zlatno srce i da on ne voli da slusa kada je drugi ljudi grde. On joj kaze da on razume njene osecaje prema zenama iz ashrama i da ga boli kada to drugi ljudi ne razumiju. Atul kaze da je obecao Niranjanu da ona vise nece da uradi bilo sta po tom pitanju. On joj kaze da prepusti sve u Bozje ruke. Astha kaze da je to i uradila jer sama ne moze da uradi nista da pomogne ashramu. Astha im se izvine i place. Odlazi. Atul i Kalindi gledaju za nom.

picture5

Shlok je kod kuce i razmislja o Asthi i zenama iz ashrama. Astha takodjer razmislja o tim zenama. Shlok pije vino i naljuti se. Baci casu i polupa je. Astha place misleci kako ce sutra biti los dan za sve te zene. Seca se Shlokovih reci u vezi ashrama i ne moze da spava. Kalindi dolazi kod Asthe a ona se pravi kao da spava. Kalindi to vidi i pomisli kako je Astha jako osetljiva. Kalindi joj kaze da ona vidi Asthinu bol, ali da oni ne mogu u tome da joj pomognu. Kalindi odlazi a Astha ustaje i place. Astha kaze: Zar ne moze da se desi neko cudo Bappa, ti mozes da ucinis sve sto pozelis, ucini nesto za te zene.

picture6

picture7

Precap

Zene se sele iz ashrama.Shlok dolazi tamo i posmatra ih. Daje im neku fasciklu.

Astha ga gleda.

picture8

18.09.

Anjali i Niranjan gledaju u svog sina koji prica sa Kavya. Sojal ih gleda. On se naljuti na Anjali. Anjali primeti da je on iznerviran i nista ne odgovori. Dolazi Shlok i Niranjan mu kaze da sedne i doruckuje sa njima. On kaze da mora ici. Niranjan mu kaze da danas moze da se sretne sa Asthom, i da je njegova odgovornost da vodi racuna o zenama iz ashrama da ne budu povredjene. Shlok se slozio sa time. Niranjan mu je pozeleo sve najbolje. Shlok odlazi primivsi blagoslove. Aryaman dolazi i kaze da misli da bi on trebao biti kod ashrama jer danas treba da se hram isprazni. Niranjan mu kaze da ide. Aryaman pomisli kako jedva ceka da vidi ledja Asthi. Aryaman pita Shloka hoce li ici . Niranjan se nada da ce Shlok da nauci danas nesto novo.

picture1

Ashram treba da se isprazni. Zene su tuzne i placu. Grle se i tese medjusobno. Astha pokusava da im podigne raspolozenje i kaze im da se sve desava sa nekim razlogom, i da ce sve biti dobro, i da ce mozda novo mesto biti bolje od ovoga. Kaze da Kucu cine ljudi koji zive u njoj zajedno. Kaze im da ne budu tuzne, i da ce ona i Gauri da im ukrase i urede novu kucu. Astha se slomila i zaplakala. Zene kazu Asthi da se ne sekira toliko. Zene uzimaju svoje stvari i pocinju da odlaze. Gledaju u kucu i placu.
Kalindi kaze Atulu da jede. Atul pita gde je Astha? Kalindi kaze da je otisla u ashram da pomogne onim zenama. Atul kaze da je Shlok sve zaboravio sta je bilo i da bi Astha takodjer mogla da gleda napred. Atul kaze da oseca da ce Astha da upadne u neprilike.

picture2

Shlok je dosao u ashram sa Aryamanom. Zene i Astha ih posmatraju. Zene su iznenadjene i cude se odkud on ovde? Shlok im da fasciklu i one pitaju sta je to? Shlok kaze da su to papiri za ashram koje je on potpisao i one sada treba da potpisu. Zene pitaju: Kakvi papiri? Shlok: TTo su pravosnazna dokumenta, kojima se potvrdjuje da je ova zemlja od sada vasa. Svi su sokirani. Shlok gleda u Asthu. Shlok: Ovaj ashram je sada vas, mi cemo nas institut izgraditi negde drugde. Astha ga pita d a li govori istinu, zar ne moraju da napuste mesto?

picture3

Shlok kaze da oni imaju puno mogucnosti za institut, ali da zene koje zive u ashramu nemaju drugu opciju. Aryaman se raspravlja sa Shlokom. Shlok kaze da je on doneo svoju konacnu odluku. Aryaman ljutito odlazi. Zene su srecne i zahvaljuju se Shloku. Asta gleda u Shloka i smesi se. Shlok se okrenuo da ode ali ga je Astha uhvatila za ruku i zaustavila. Zahvalila mu se. Shlok je gleda dok mu se ona smesi. Ona ispusti njegovu ruku i izvine se. I zahvali mu se ponovo.Kaze da ne moze dovoljno da mu se zahvali jer je potpuno bila izgubila nadu da ce moci da sacuvaju ashram. Kaze da mu ona i zene iz Ashrama nikada nece zaboraviti uslugu koju im je ucinio. Shlok kaze da ne voli ljude koji ne postuju vreme, dodji u ured na vreme. Astha razmislja zasto je Shlok to uradio.
Atul zove Asthu, koja mu isprica da je Shlok vratio ashram zenama. Atul se nasmesi i kaze da je to dobra vest i cestita joj. Kaze da je Shlok dobar momak.

picture4

Astha pozdravlja Mangesha i Manglu. Mangla joj kaze da kasni. Cekali smo te jer treba da damo fasciklu Shloku a ta fascikla je kod tebe. Astha ima mnogo fascikli i trazi tu. Mangla je pita da je nije zaboravila. Astha kaze da ju je donela. Kaze da ce je pronaci i stavi sve fascikle na pod. Mangla je grdi. Mangesh joj kaze da pozuri, jer Shlok ceka. Mangla kaze da moraju drzati Asthu sto dalje od Shloka.

picture5

Anjali grdi Shloka i kaze mu da je trebao da promeni svoju odluku zbog Aryamana. Shlok kaze da ce pronaci drugu zemlju za institut. Majka mu kaze da je dozvolio da Aryaman bude uvredjen pred svima, i da ce njena kcer Jyoti snositi posledice toga. Shlok joj se podsmeva i pita je da li ona uopste zna gde joj je kcerkina Pooja? Anjali se isto njemu podsmeva i kaze mu da on ne postuje odnose u porodici. Shlok joj kaze da nije lepo da tako prica. Anjali misli kako Shlok ne brine o nikome.
Astha dolazi u Shlokovu kancelariju i gura (otvara) vrata. Skoro je pala na Shloka i izvinjava se. Shlok grdi Asthu. Astha kaze d a ju je poslala Mangala da mu... On kaze da mu je pokvarila zavoj. Astha mu kaze da ce mu pomoci oko toga.On kaze da ce se sam za to pobrinuti. Astha mu kaze da moze da dobije sepsu i da ce onda morati da odlozi proslavu, i tada ce kompanija gde ona radi da bude na gubitku. Kaze mu da joj dozvoli da mu pomogne. Sece zavoj. Nanosi neku kremu na njegovu ruku i duva u to. Shlok joj kaze da prestane. Ona mu kaze da ce sve biti u redu.

picture6

picture7

picture8

Veze zavoj. Shlok joj kaze da je bolje da radi svoj posao. Astha kaze da hoce, uradit ce sve sto treba. Ona ga pita da li joj zeli nesto reci. On joj kaze: Da, potrebni su mi dnevni izvestaji o napretku posla, svako vece. Kaze joj da ukoliko ne bude podnela te izvestaje na vreme, imat ce grdnih problema. Astha uzima fascikle i odlazi.

picture9

picture10

picture11

Precap:
Astha radi do kasno u uredu, Shlok dolazi kod nje da vidi sta ona radi. Astha je nervozna.

19.09.

Astha dolazi kod Mangle i Mangesha sa fasciklama. Fascikle joj ispadnu i Mangla je grdi sto joj se to desilo. Pita je sta joj je Shlok rekao? Astha kaze da joj je rekao da pita nju, Manglu. Mangla, kaze OK i da se svasta moglo desiti kada je isla kod njega.
Astha: Rekao mi je da vas pitam sta treba danas da radim.
Mangla: Samo ste o tome razgovarali?
Astha: Da, samo o tome. Vi treba da mi date posao i ja cu to da radim. I rkao je da moram da mu svako vece podnesem izvestaj.
Mangla: U kakvom je bio danas raspolozenju?
Astha: Kao i obicno.
Mangla: Ne mogu da verujem da ti Shlok nije nista rekao.
Astha: Zasto? Sta je jos trebao da mi kaze? A da, secam se, kad sam usla u njegovu kancelariju, pitao me je kako ste vas dvoje i izgrdio me sto kasnim.
Mangla: Da, treba o tome da vodis racuna.
Astha: Mogao je to i mirnije da kaze.
Mangla grdi Asthu Mangesh kaze da je ta proslava srbrne godisnjice jako vazna za Shlokove roditelje. Manga kaze Asthi da ide kod Shloka kuci i razgovara sa njegovim roditeljima. Astha pita zar ne moze da ide u njihov ured. Mangla joj kaze da mora ici kod njih kuci i da ih pita za njihovo misljenje. Astha kaze OK. Mangla joj kaze da bude ljubazna sa Anjali.

picture1

Anjali grdi Sojal i kaze joj da ne radi nista a da je ne pita. Anjali kaze da ona zna kakvi su svi i zove Rani. Sojal kaze da je ona rekla Rani da ocisti dnevnu sobu. Anjali gleda. Sluzavka dolazi i kaze joj da je netko trazi. Anjali joj kaze da kaze tome da Niranjan nije kod kuce. Sluzavka joj kaze da je gosca dosla da razgovara sa Anjali i ostalima. Anjali: OK, kazi joj da dolazim.
Astha koja sve to cuje misli kako je Anjali gruba poput Shloka. Misli kako ce morati da dolazi ovde sve dok proslava ne bude zavrsena. Astha se moli Bogu i nada se da ce Shlok postati dobra osoba koja se brine o drugima. Anjali pita Asthu sta ona radi ovde? Astha kaze da se svecica...
Anjali: Tko je tbi dao pravo da diras svecice u ovoj kuci? Tko ti je dozvolio da ides u hram?
Astha: Moja mama kaze da se ne treba traziti dozvola da se ide u hram.
Anjali: Ova kuca zna sta je najbolje za nju, i ne mesaj se u to. Astha se izvinula.

picture2

picture3

Astha kaze da je ona zaduzena za organizaciju proslave srebrne godisnjice braka. Anjali je sokirana i pita kako je to moguce? Astha kaze da radi za kompaniju koja se bavi organizacijama proslava. Anjali misli da je Shlok jako pogresio i da mora o tome da porazgovara sa Niranjanom. Astha kaze da je dosla da sazna njihovo misljenje i da ce da im pokaze model. Anjali joj kaze da joj pokaze model. Anjali ima problm oko rasporeda sedenja. Kaze da zene ne treba da sede, mogu da stoje iza muskaraca. Anjali govori ostro sa Asthom.Astha kaze da je organizacija vecere i za muskarce i za zene. Anjali kaze da je zensi posao da sluze muskarce, a ne da jedu sa njima. Astha kaze da joj je to poznato. Anjali je pita ima li jos nesto da pita? Astha kaze da nema. Astha pita za Niranjana. Anjali kaze da ce ona o svemu da odluci, i da Astha uradi onako kako joj je ona rekla. Kaka vidi Asthu kako odlazi i pita Anjali da li je devojka uradila nesto pogresno? Anjali je ljuta i odlazi. Kaka se smesi.

picture4

picture5

Astha dolazi kod Mangle i kaze da je Anjali totalno razbila njihov zamisljeni model proslave. Astha kaze da ona ne moze da radi tako jer oni imaju mnoga pravila i da samo dragi Bog moze da ih spasi.Shlok je cuo kada je Astha to rekla. Shlok kaze da treba da se umesaju. Shlok grdi Asthu. Astha kaze da je mislila reci da ljudi treba da uzivaju u proslavi. Mangesh joj kaze da je njen zadatak da ucini proslavu uspesnom. Shlok trazi od Asthe da mu podnese dnevni izvestaj za pola sata. Mangla joj kaze da radi svoj posao i zavrsi izvestaj.

picture6

Atul i Kalindi su kod kuce i razmisljaju zasto Astha jos nije dosla kuci.Aul kaze da ce doci. Astha im posalje poruku da ce doci kasnije jer ima jos posla da zavrsi u uredu. Kalindi se pita kako ce doci, jer tako kasno nece naci taxi. Atul kaze da ce kupiti scuter za Asthu. Kalindi se svidja ideja i kaze da ce onda kasniti svakog dana. Atul kaze da se radi o poslu i da je to OK. Kalindi kaze da je ona devojka i da je normalno da se brine za nju. Atul je moli da se ne sekira. Anjali kaze Niranjanu da je Astha dolazila u jutro da se dogovori oko proslave i da ona ne zna nista o njihovoj porodici. Niranjan kaze da Astha ne zna nista, ali ona zato zna. Anjali kaze da ne razume zasto je Shlok njoj poverio tako veliku odgovornost. Niranjan hvali Anjali. Anjali kaze da ona mora da nadgleda Asthu kako ova ne bi nesto pogresila.
Astha radi kasno u uredu dok drugi odlaze. Vidi da su svi otisli i da nema nikoga da joj pomogne, a kompjuter joj se zakocio. Astha je nervotna, Vidi Shloka da dolazi kod nje i pita se sta on tu radi.
Shlok dolazi do nje i proverava kompjuter. Astha je nervozna. On je pita sta se desilo? On joj kaze da ima jos vremena da zavrsi izvestaj. Priblizio se Asthi.

picture7

Precap:
Astha i Shlok su blizu jedno drugome na kisi, dok u pozadini svira njihova pesma.

picture8

kop93 thumbnail

DALJNI NASTAVCI:

11.09.

Shlok kaze Sureshu da mora da ucini nesto sa Asthom.

Kalindi grdi Asthu kada se vratila kuci. Astha: Saslusaj me

Kalindi: Ne razgovaraj vise sa Shlokom!

Astha joj sve isprica o Ashramu i starim zenama koje tamo zive.

Atul je sve cuo.

Kalindi: Mi se brinemo za tebe Astha.

Atul: "Ne mozes da ucinis nista za te zene. Shlok radi prema propisima.Ti Astha treba da prihvatis stvarnost takvu kakva jeste. Mi smo te uvek slusali. Kada si rekla Ne Shloku, mi smo te poslusali, ali sada ti treba da poslusas nas."

Astha: U redu.

Atul se nasmesio i kaze joj da se spremi za intervju. Kalindi pita muza da li on misli da ce Astha da ih poslusa. On kaze da sigurno hoce.

Astha dolazi u svoju sobu i baca stvari ljutito. Vidi Shlokovu sliku u novinama i razgovara sa njom. Nazvrlja mu smesno lice na slici i napravi od toga avion od papira. Baci avion preko balkona i nasmesi se.

Shlok razmislja o Asthi i kaze da je ona jako ponosna, i da ce je on primorati da se savije (da bude poslusna).

Astha se moli da se Shlok urazumi.Astha misli da treba da radi svoj posao a i da se brine o hramu (ashram) Pita se sta da uradi sa Shlokom?

Shlok kaze sam sebi: Biti ce onako kako ja to zelim!

Suresh dolazi do Shloka, koji mu kaze da treba realizirati sve ono o cemu su razgovarali u kolima. Prave neke planove i Suresh odlazi. Svi kod kuce gledaju TV i vide vesti o Shlokovom uredu. Vide i Asthu na TV. Aryaman kaze kako je ona bila tog dana u ashramu i da je rekla kako nece dozvoliti da se ashram isprazni, a da oni mogu raditi sta god hoce. Ciko kaze ne ljuti se jer ce to samo da pogorsa stvari. Aryaman kaze da ce da razgovara sa Shlokom.

Anjali misli kako Shlok ne voli Aryamana i da ona treba da ga spreci da razgovara sa njim. Medjutim Aryaman dolazi do Shloka i kaze mu da on zna zasto Shlok ima probleme sa Asthom i kako da ih resi. Shlok mu kaze da se ne petlja u to, i da je to njegov problem koji ce on sam resiti. Shlok kaze da nitko ne treba da se mesa u njegove stvari. Anjali dolazi i vidi da se Shlok raspravlja sa Aryamanom. Aryaman mu kaze da je samo zeleo da mu pomogne.Shlok mu kaze da ne zeli njegovu pomoc i da izadje iz njegove sobe.

Anjali vidi kako je Shlok uvredio Aryamana i kako ovaj ljutito izlazi iz Shlokove sobe. Anjali gleda ljutito u Shloka. Shlok joj zatvori pred nosom vrata.

Gauri dolazi kod Asthe. Pricaju o Shloku i ashramu. Gauri kaze Asthi da se bolje skoncentrise na intervju za posao i daje joj neke papire koji ce joj pomoci. Astha joj se zahvaljuje. Astha joj kaze da ju je Kalindi grdila i oponasa je.

Anjali se izvinula Aryamanu u Shlokovo ime. Aryaman kaze da ce on sada otici a da ce Jyoti doci uskoro da ih poseti.

Aryaman odlazi. Ciko mu kaze da i oni zele da se pozdrave sa njim. Aryaman se pozdravlja sa njim. Aryaman kaze kako se on uvek trudio da odrzi dobre odnose sa porodicom, i ljuti se na Shloka. Misli kako ce on da nauci Shloka kako treba da ceni odnose unutar porodice. Odlazi.

Anjali dolazi kod Shloka ljutito i kaze mu da zeli da razgovara sa njim. Shlok kaze da je zauzet i da ce pricati kasnije. Ona kaze da hoce sada da prica sa njim. On joj kaze da je zauzet oko organizacije srebrne godisnjice. Anjali ga grdi sto se ruzno ponasao prema Aryamanu. Shlok joj kaze da ne razmislja umesto njega, jer on zna najbolje sta je za njega dobro.Ona mu kaze da ono dabro vidi sta on radi.

Ona mu kaze da sada kada je razgovor poceo mora da mu kaze da ona zna sta on zeli. Shlok kaze da njegov otac sve zna pa ona nema zasta da se brine. Ona kaze: OK, ja cu sada da razgovaram sa tvojim ocem.

Shlok odlazi. Ciko vidi sve to i smeje se. Kaze da je gubitak vremena pricati sa Shlokom jer je ova kuca naucila sve kako da odgovaraju jedni drugima. On se podsmeva Anjali i kaze joj da ona ne moze da promeni Shloka. On joj kaze da i ako bude rekla Niranjanu kako se Shlok poneo prema Aryamanu, sta ce sa time dobiti? On kaze kako odnosi nista ne znace u ovoj kuci, pa cemu se uopste truditi' Anjali odlazi. Ciko kaze: Ova kuca treba takvu snahu koja je potpuno drugacija od Anjali.

Astha prica sa nekim zenama preko video chata. One joj kazu kako su saznale za njen intervju i da joj zele puno srece. Astha misli kako je svi vole. Misli u sebi kako bi bilo lepo da Shlok misli tako o onim zenama u ashramu.

Precap:

Astha dolazi na intervju za posao i srece Shloka koji treba da joj bude sef.😆

Ona ga vidi i sokirana je

12.09.

Shlok radi. Zvoni mu telefon i javlja mu se Suresh, njegov pomocnik i kaze da je sve uradio po pitanju Asthe. Shlok: dobro!
Atul dolazi kod Asthe i pita je moze li joj pomoci. Astha kaze da se mora spremiti za intervju. On joj donosi bademovo mleko.
Shlokov brat prica sa Shlokom i pije caj. Daje Shloku ulaznice za nogometnu utakmicu za njih dvoje. Shlok kaze da je on uzaludno pokusavao da nabavi te ulaznice. Brat mu kaze da posto je on stariji od njega on se vise potrudio i uspeo. On govori pozitivno o Shloku i kaze mu da treba da ignorise male probleme. On mu kaze da bi mogli da se vesele nocas. Shlok mu kaze da moze sutra a ne danas da je danas zauzet. Shlok je srecan.
Atul kaze Asthi da vezbaju za intervju, i Astha pristane. Atul je pita zasto zeli da se prikljuci kompaniji? Ona odgovori: Zato sto to zeli moj tata. Ona mu isprica za ashram, Atul se nasmeje i kaze joj da prvo mora da postane netko ko moze da pomaze drugima. Pita je kako teku pripreme za intervju? Astha kaze da zna da ga je Kalindi poslala sa tim mlekom od badema. Atul se smeje.

picture1

Astha kaze da ne zeli da pije mleko i da je ljuta. Kalindi je vuce za usi. Astha: Ok, OK, ljutnja je prosla.
Atul se smeje: Sve ima svoje vreme i mi se moramo tako ponasati.
Astha: OK, ja cu biti sto dalje od Shloka!
Shlok kaze: Ja cu odluciti sta cest ti da radis i kuda ces da ides.
Suresh dovodi Asthinu fascuklu.Shlok je samouveren i kaze da su sve uzde kojima ce ukrotiti Asthu u njegovim rukama. Kaze da ce je naterati da plese kako on svira, sada. Kaze da ce od sada ona raditi onako kako joj on bude rekao.

picture2

Astha stize u ured i ide na zakazani intervju za posao. Vidi Shloka koji dolazi i pomisli sta on radi ovde? Nada se da je to njen san, ali je sokirana kada vidi da je on stvarno tu.Shlok je takodjer ugleda i udje u lift sa njom.Pita je da li je slepa, zar nije videla da jos netko dolazi, pa da saceka i ostavi vrata lifta otvorena? Ona mu se izvini. Da mu maramicu posto se povredio dok je otvarao vrata lifta. Astha: Da li ti volis da se svadjas, ili mislis da cu se uplasiti kada te vidim? Shlok: Ucuti! Astha misli kako je videla njegovo ljutito lice i nada se da ce njen intervju dobro proci. Shlok odlazi i ona misli da ima neki posao u ovoj zgradi.Astha ceka svoj red za intervju. Njeno ime se pojavi na tabli za obavestenja a ona u tom trenutku primi poziv od Kalindi. Kalindi joj kaze da bude mirna kada odgovara na pitanja, i pozeli joj puno srece.

picture3

picture4

picture5

Astha sedne da obavi intervju. Shlok joj kaze da cak ne ume da se brine o svojim papirima, sta ce tek da radi na poslu. Ona ugleda Shloka i nervozna je. Oni joj kazu da su pozvali Shloka da obavi intervju.
Shlok se podsmeva Asthi i kaze joj da ona to ne moze da radi i zove muskog kandidata. Shlok pita indirektno Asthu kako ga je prevarila kada je pre usla da gleda onu predstavu. Pita je da li bi i sada lagala i rekla da mu je rodjaka? Astha kaze: Ja bih... Shlok je pita sta bi radila ako joj se nitko ne svidja? Astha kaze: Ja bih... Shlok joj ne dozvoljava da zavrsi recenicu. Nju hvata panika. Shlok je pita hoce li ponovo da napravi veliki skandal? Astha: Ne, ja... Shlok joj kaze da joj treba predugo vremena da odgovori. Grdi Asthu sto ne vodi racuna o vremenu. Pita ju zasto zeli da radi? Astha: To je san mojih roditelja, a ja mislim da mogu da radim taj posao. Videla sam profil kompanije i znam da sam sposobna to da radim. Shlok je pogleda i kaze da ce oni odluciti tko je sposoban a tko ne. Oni je pitaju koliko novaca ima. Ona kaze 50 rupja. Oni se ljute na nju. Shlok kaze da je ovo kompanija koja organizira razne manifestacije, moze li ona raditi kasno nocu? Astha kaze da ona ne bezi od posla.

picture7

Ona kaze, Ako druge zene mogu raditi, mogu i ja. Ona kaze da veruje u sebe i da je spremna da radi napo*no.Gospodja Mangla kaze da vodja tima treba da radi posao i povede ostale za njim.Shlok da svoje misljenje i kaze ostalima da joj kazu da moze da ide. Astha gleda u Shloka i odlazi. Oni joj kazu da ce je obavestiti uvece. Shlok je gleda.

picture8

Precap:
Astha misli da nema sanse da dobije posao.
Azul kaze da on veruje da ce dobiti posao.
Shlok kaze: Ja ti dajem ovaj posao.

picture9

13.09.

Astha prica sa Gauri i kaze joj da je Shlok vodio intervju. Kaze joj da se Shlok zeli njoj osvetiti i da mozda nece dobiti taj posao. Gauri joj kaze da ni jedan advokat ne zeli da preuzme slucaj Ashrama. Astha prima poziv iz ashrama i zove Gauri da podje sa njom. Gauri kaze da je zauzeta. Astha odlazi sama.
Niranjan daje intervju novinarima. Nekoliko ljudi dolazi da se sretne sa Niranjanom. Anjali pokusava da ih zaustavi, ali oni pricaju i traze donaciju. Sojal ih vodi sa sobom. Novinari hvale Niranjana i pitaju ga da li misli da je njegova zena uzrok njegovom uspehu? Shlok dolazi i gleda ih. Niranjan gleda u Shloka i Anjali.

Astha dolazi u ashram. Aryaman je u ashramu i lomi mandir. Aryaman gura zene i Astha mu kaze da im se izvine. Aryaman joj kaze da objasni zenama da budu tamo gde im je mesto. Astha se raspravlja sa njim.Aryaman joj kaze da plati za zemlju i nek je onda nosi gde god hoce. Gleda je ljutito. Astha zahteva od njega da se izvini. On je pita sta ce ona uraditi ako se on ne izvine. Astha: OK, ja cu onda pricati sa gospodinom Niranjanom. Sada cu ga pozvati.
Aryaman je napet i misli kako ce doci do problema ako Niranjan sazna za ovo. Zaustavlja Asthu da ga zove i kaze da nema potrebe za time. Astha: "OK, ja sam prekinula poziv. Sada se ti izvini ovim zenama."

Aryaman se izvinuo. Astha mu kaze da ponovi. On ponovi i odlazi. Zene zagrle Asthu i smeju se. Aryaman gleda u Asthu iz daleka. Astha se moli. Zene je pitaju sta ce se desiti sutra. Danas si nas spasila, ali sta ce biti sutra. Astha kaze da ima ideju. Kaze uradit cemo Gandhigiri.
Shlok se seca Asthinih reci i ljut je. Suresh dolazi i pita Shloka da li su mu informacije koje mu je dao koristile?On kaze da ce sada Asthin posao biti u redu.
Atul je srecan i ocekuje dobre vesti u vezi Asthinog posla. Astha dolazi kuci. Vidi koliko su joj roditelji srecni i razmislja sta da im kaze u vezi intervjua. Atul joj kaze da je dosla u pravom trenutku i da su oni jako srecni. Natera je da jede slatkise. Kalindi je pita zasto je uznemirena. Astha kaze da joj je dan bio los i da je Shlok... Kalindi je pita sta je uradila. Astha kaze da je Shlok vodio intervju i da ona misli da nece dobiti posao. Atul kaze da on misli da ce ona dobiti posao. Astha kaze da se to nece desiti.
Kalindi kaze da je firma zvala i da je Astha izabrana za posao. Astha proveri svoj mobilni i kaze da ga je iskljucila i zaboravila na to. Atul je srecan i kaze joj da sutra pocinje da radi. Kalindi joj kaze da je to razlog da se nasmesi. Astha pita kako je to moguce posle onako loseg intervjua, nitko joj ne bi dao posao. Kako je onda Shlok to uradio? Atul kaze da je Shlok mozda zaboravio na sve sto se pre desilo. Atul kaze Asthi da i ona sve zaboravi i krene iz pocetka.
Shlok misli kako je krenuo izpocetka. Kaze da je Astha zbog njega dobila ovaj novi posao. Kaze: Dobrodosla Astha Kiloskar. Ljuti se.

Gauri dovodi Asthu negde zavezanih ociju. Priredila joj je iznenadjenje. Astha je srecna kada vidi svoju kucu ukrasenu balonima. Ajju joj kaze da je svi mnogo vole. Atul i Kalindi hvale mnogo Asthu i daju joj sat kao poklon. Astha je srecna i zahvaljuje se na poklonu i grli ih, i kaze da joj se svidja poklon. Daju joj jos poklona za prvi dan na poslu. Astha im kaze da ih sve voli.
Astha nije stigla u ured do 9 sati. Gospodja Mangla se sprema da grdi Asthu. Astha stize u ured. Gdja Mangla je grdi i pita zasto je zakasnila? Astha se izvinjava. Kaze hajde da idemo da sretnemo klijente.Astha u brzini potpisuje ugovor, a nije trebala.

Shlok pozdravlja Niranjana u jutro. Niranjan mu kaze da pojede nesto pre nego sto ide. Kaze mu da planiraju da proslave srebrnu godisnjicu braka. Shlok ga pita zasto, otac mu kaze zbog Anjali. Niranjan pita Anjali da li je to u redu? Anjali mu kaze da on ne ume da ucini nista kako treba i da ce to proslaviti ukoliko on to zeli. Niranjan pita Shloka hoce li on moci sve da organizira za tu proslavu. Aryaman dolazi i sve ih pozdravlja. Pridruzuje im se za stolom i kaze da treba da razgovara sa njima.

Niranjan ga pita da li je sve u redu? Aryaman prica sa Niranjanom i Anjali o Asthi. Kaze da ta devojka proizvodi mnogo problema za sve njih. Niranjan nista ne govori. Shlok ga gleda.
Astha je na putu i cita ugovor koji je potpisala. Tamo pise da Astha treba da organizira proslavu srebrne godisnjice braka bracnog para Agnihotri. Ona je sokirana.

Precap:

Astha i Shlok se srecu u uredu. Shlok je pita sta misli o tome, hoce li joj to pomoci. On kaze da se njegova odluka nece promeniti. Astha kaze: MI ne zelimo da promenimo tvoju odluku, vec tvoje srce.