Originally posted by: sladjana333
Zdravo, Kopice, 🤗 gore pise da ce je naci preko GPS, verovatno pracenjem mobilnog telefona...kako drugacije...da, danas i sutra ce biti ono sto je bilo u ovim spojlerima...mene brine sta ce biti posle Swatine smrti
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Dec, 2025
REVISION OF YRKKH 4.12
KAVERI IS BACK 5.12
Should "Megastar" King Khan stop dancing at weddings at 60?
Yami calls out the PR against Dhurandhar and Hrithik supports.
My Box Office Predictions for Dhurandhar
Let's talk Gen 3
Trp's crashed : Forced to change storyline
Kaira Memory ❤️
Paparazzi Hit Back At Jaya Bachchan Call For Boycott
Noyna ‘Sarabhai’?!!
Aishwarya Rai Bachchan at the Red Sea Festival
Shah Rukh Khan and Kajol statue unveiled in London- video
India Entertainment awards - Bollywood Hungama Kriti Vicky Ahaan Aneet
Zdravo, Kopice, 🤗 gore pise da ce je naci preko GPS, verovatno pracenjem mobilnog telefona...kako drugacije...da, danas i sutra ce biti ono sto je bilo u ovim spojlerima...mene brine sta ce biti posle Swatine smrti
Love izgleda da je nama zenama u genima usadena ta radoznalost da na pocetku hocemo odmah i kraj da znamo😆I ja sam isto to radila , sa ljubavnim romanima,kraj odmah na pocetku da znam 😆
Love vidim preporodila si se kako komp radi ko satic 😆Da,Slockic ima da pjeva ,ma ni slavuj mu nece biti ravan 😆,a da kleci 😃,aaa i zasluzio je 😈😆
Odoh Sladjo da uradim nesto ,dok nije pocela serija,cujemo se kasnije.😛
Hvala, Kopice, 🤗 U kakvom stanju ce biti Shlok posle svega ovoga😕...se ne zna...da li ce pasti u totalni bedak, u kome je delimicno i sada zbog Swati...ili ce se na neki nacin osloboditi njene senke...videcemo😕
Ume da svira, to smo videli, a propevace kao bela lala...😆ima i on ca cuci pred vratima 😆
Uh jedva cekam to 😃,a danas kako je brani od Anjali i SojalAnjali i Sojal rekle kako Astha samo laze,a Slock odbrusi,ona ako laze,onda laze iz ljubavi da nekome pomogne ,brani je svim srcem 😃,a Varad se samo smjeska sa odobravanjem😃,a njih dvije ko pokisle 😡