Favourite soaps (invited only) #12 - Page 3

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

43k

Users

10

3.6k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Ja vam okrenem ledja, a vi odleteste u novi Topik, jedva vas stigoh Children mini graphics

Cestitke na novom Topiku 👏👏👏 🥳

Jos sada kada love story krene da se zahuktavaChildren mini graphics topici ima da lete ko rakete 😆

Jeco prekrasne su ti one pokretne slike, prvo sam pomislila, covece sto ovaj moj kompjuter sada juri 😆😆😆, kad ukapirah da je to tvojih ruku delo, mnogo je slatka Astha, kako se skutrila uz njega a ni njemu nije mrsko Children mini graphics, lepo si to naslikala 😉Children mini graphics

Uskoro ce nas Shlokic da peva serenade Asthi Children mini graphics a ona ce da mu kaze Children mini graphics
Samo ti kleci, decko...zasluzio si.
😉😆
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: Jeca

Hvala vam svima ❤️ I laku noc 🤗

Laku noc Jeco 🤗

⭐️
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Ja vam okrenem ledja, a vi odleteste u novi Topik, jedva vas stigoh Children mini graphics

Cestitke na novom Topiku 🥳

Jos sada kada love story krene da se zahuktavaChildren mini graphics topici ima da lete ko rakete 😆

Jeco prekrasne su ti one pokretne slike, prvo sam pomislila, covece sto ovaj moj kompjuter sada juri 😆😆😆, kad ukapirah da je to tvojih ruku delo, mnogo je slatka Astha, kako se skutrila uz njega a ni njemu nije mrsko Children mini graphics, lepo si to naslikala 😉Children mini graphics

Uskoro ce nas Shlokic da peva serenade Asthi Children mini graphics a ona ce da mu kaze Children mini graphics
Samo ti kleci, decko...zasluzio si.
😉😆

Hvala Love 🤗
Jeca thumbnail

Laku noc Jeco 🤗

⭐️

Ma ne idem ja 😆
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: MimaN

Laku noc Slado odoh i ja polako u carstvo snova kucamo se sutra

Laku noc Sladjo ⭐️, Kopice ⭐️ i Mima ⭐️ Slatke snove vam zelim ⭐️⭐️⭐️

Good night

Sneha.Love thumbnail

Ma ne idem ja 😆

😆 A ja bas pomislila, vidi, sve su mi zbrisale na spavanje. A ti si to samo njih pozdravljala
😆
Jeca thumbnail

😆 A ja bas pomislila, vidi, sve su mi zbrisale na spavanje. A ti si to samo njih pozdravljala
😆

Da 😆 Ja malo kasnije lezem 😊
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: kop93

Radev sa IF ga je napravila😛

Ja mogu ponovo da gledam video, jeeejjj 🥳Dancing and singing mini graphics
Ovo je prekrasan video, muzika je bas divna a ovo dvoje su ko secer, preslatki.
A Astha je carica 😆😆😆 Kako mu strpa onu kuglicu u usta 😆 koji pogled...jedva cekam da odgledam sve epizode. 😃 Koje valjuskanje 😳

Ovo me podseca kad sam bila studentica i kada sam citala ljubavne romane, negde na pola nikada nisam mogla da docekam da vidim sta ce da bude...pa bih procitala kraj, tek toliko da mi srce bude na mestu...a onda bih cele noci citala sve dok ne zavrsim😆 Tako i sada...prevodim i znam ove sada epizode a nisam jos dosta u sredini odgledala
😆😆

Sneha.Love thumbnail

😆

I ja takodjer 😆 Super su ti oni emotikoni na prvoj strani, ti si ih jos dodatno obogatila, mnogo je sladak ovaj smajlic sto spava na mesecu, nisam to pre videla, a ima jos nekih novih. Super.
👍🏼
Jeca thumbnail

I ja takodjer 😆 Super su ti oni emotikoni na prvoj strani, ti si ih jos dodatno obogatila, mnogo je sladak ovaj smajlic sto spava na mesecu, nisam to pre videla, a ima jos nekih novih. Super.
👍🏼

Nisam, ja sam ih samo kopirala.