Ma nemojte kasti. 😎
Ja ozvalavi pola topica , al aj sad .
CHACHI vs CUTEY 11.12
BoI aka Harminder ka tune change start hogaya!!!!
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 2nd T20I🏏
Hrithik ‘praises’ Dhurandhar but he also disagrees with its politics
Alia Bhatt & Salman at the Red sea Festival
Is Yrkkh in trouble?
Film Critics Guild issues statement
Who is the most hated character
I hope pari sudhar nahi gayi ho!
Kritika Kamra Gaurav Kapur Confirm Relationship
Happy Birthday champion: Gaurav Khanna
Critic Roshan is back with another review of Dharundhar!!
Saahil & Pooja Set To Return!!
Industry support for Dhurandhar (a compilation)
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 35
CONFUSED SOULS 12.12
Should India Ban Social Media for Children Under 16 Like Australia?
Paresh Rawal deletes his distasteful tweet on Anupama Chopra
December Reading Challenge & Christmas Reads- BT Page Log Thread
How convenient
Ma nemojte kasti. 😎
Ja ozvalavi pola topica , al aj sad .
A meni je bilo smesno kada je onaj Samer rekao majci : Tu mi je nesto cudno, pogledaj kako je ona lepa a on onako ruzan ..a cura sto prevodi napisala u zagradi : A ti si mi kao lep ! 😆 Sto bi rekla tetka Doka: Za ovaj rec ce izedes golem cutek !"😡
Da..sve ih postavi na svoje mesto..ne he*e zivu silu..👍🏼
Odgledah Rudru. 😃
Ovi sto prevode su otkaceni ali se 100% slazem sa njima kad je strina-tetka u pitanju😆
A Rudra 👏 Osim ormara provala mu je i ova poslednja recenica "Uhvati se za nesto ako ne zelis da padnes na cestu" 😆
Recite mi samo, ako je neko gledao bez prevoda, gde je sada vodi?Lik Rudija je zasad super,a i ovaj glumac to dobro iznese 😃samo da ga ne krenu omeksavati 😆😆😆Sve on njih postavlja na pravo mjesto od strine do Kushi 😆Ja ne gledam bez prevoda 😊
Uzivaj Kety dok traje. Kad odgledas sve sto je prevedeno ima da osedis cekajuci svaku sledecu epizodu. Sad sam lepo onom Yugu tamo napisala. 😕
Necu nista promeniti ali mi je muka od onih sto se tamo usup...kavaju. Sta bre da se uvlacim. Da bar prevode po jednu dnevno pa i da kaze covek. Ovako, sto je mnogo mnogo je.
Da se upisem i idem na spavanje Laku noc lepe snove zelim😛
Cek bre Smeki, ode a ne razjasnismo glavnu stvar 🤣
Laku noc, lepo spavaj
Ja mislim da cete Smeki ubediti samo ako joj donesete njihove krstenice da ih vidi. 🤣Neda se Smeki ubjediti 😆😆
Tako je Nadice samo ostro,ja zapocela ti sve dovrsila tamo🤣ali cu i ja da dodam ukoliko danas u toku dana .da samo usput kazem gledam ovo danasnje izdanje serije...a i Smeki da zna...evo znaci uspeo me tako nasmejati opet ..kada je Osman seo pored prerusenog Zejna-sina i ovaj ga pitao koje hotele ima u Dubaji,a ovaj ne bi da laze oca... poceo da stuca hahahahah i na kraju kaze tata..uznaci suze su me zalile...kod mene su sad sve emocije u opticaju,plakala sam veceras, sad opet kontra placem od smeha...znaci da sam na kraju svega prolupala..
Nama je to naravno strasno. Ja licno pokusavam da ne mislim na to i da seriju gledam a da me to saznanje ne opterecuje. Tako mi je lakse.
Kako je on ovo brilijantno odglumio.A sta kazes na njeno ponasanje kad je saznala da je ruzu donio iz vrta svoje majke 😕 aaa ti si mi donio ruzu odavde za moj rodjendan(sva srecna sa sirokim osmijehom)