Returning of the written off #43 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1k

Views

38.9k

Users

8

6k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Ma nemojte kasti.
😎

Ja ozvalavi pola topica , al aj sad .

A mislis da vise neces 😲 Cek dok Smeki sutra vidi 😃 Komentar ce biti ja u to ne vjerujem 😆😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

A meni je bilo smesno kada je onaj Samer rekao majci : Tu mi je nesto cudno, pogledaj kako je ona lepa a on onako ruzan ..a cura sto prevodi napisala u zagradi : A ti si mi kao lep ! 😆 Sto bi rekla tetka Doka: Za ovaj rec ce izedes golem cutek !"😡

Ali kad napisu "ubij je " 😆😆😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da..sve ih postavi na svoje mesto..ne he*e zivu silu..👍🏼

E bas tako 😃 volim likove koji se ne klanjaju i ne glumataju 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Odgledah Rudru. 😃
Ovi sto prevode su otkaceni ali se 100% slazem sa njima kad je strina-tetka u pitanju😆

A Rudra 👏 Osim ormara provala mu je i ova poslednja recenica "Uhvati se za nesto ako ne zelis da padnes na cestu"
😆

Recite mi samo, ako je neko gledao bez prevoda, gde je sada vodi?

Lik Rudija je zasad super,a i ovaj glumac to dobro iznese 😃samo da ga ne krenu omeksavati 😆😆😆Sve on njih postavlja na pravo mjesto od strine do Kushi 😆
Ja ne gledam bez prevoda 😊

Gleda Smeki, naravno 😆 Sutra ce ona meni u PM da napise sta ce se desavati. Smeki ocekujem jednu kracu poruku o buducim dogadjajima. 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Uzivaj Kety dok traje. Kad odgledas sve sto je prevedeno ima da osedis cekajuci svaku sledecu epizodu. Sad sam lepo onom Yugu tamo napisala. 😕
Necu nista promeniti ali mi je muka od onih sto se tamo usup...kavaju. Sta bre da se uvlacim. Da bar prevode po jednu dnevno pa i da kaze covek. Ovako, sto je mnogo mnogo je.

Tako je Nadice samo ostro,ja zapocela ti sve dovrsila tamo🤣ali cu i ja da dodam ukoliko danas u toku dana .
da samo usput kazem gledam ovo danasnje izdanje serije...a i Smeki da zna...evo znaci uspeo me tako nasmejati opet ..kada je Osman seo pored prerusenog Zejna-sina i ovaj ga pitao koje hotele ima u Dubaji,a ovaj ne bi da laze oca... poceo da stuca hahahahah i na kraju kaze tata..uznaci suze su me zalile...
kod mene su sad sve emocije u opticaju,plakala sam veceras, sad opet kontra placem od smeha...znaci da sam na kraju svega prolupala..
nn027 thumbnail

Da se upisem i idem na spavanje Laku noc lepe snove zelim😛

Cek bre Smeki, ode a ne razjasnismo glavnu stvar 🤣

Laku noc, lepo spavaj

Ja mislim da cete Smeki ubediti samo ako joj donesete njihove krstenice da ih vidi. 🤣

Neda se Smeki ubjediti 😆😆

Ma prihvatice ona to ali ce stalno ocekivati da se ispostavi da je jedno od njih dvoje usvojeno , videces. 😉😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Tako je Nadice samo ostro,ja zapocela ti sve dovrsila tamo🤣ali cu i ja da dodam ukoliko danas u toku dana .
da samo usput kazem gledam ovo danasnje izdanje serije...a i Smeki da zna...evo znaci uspeo me tako nasmejati opet ..kada je Osman seo pored prerusenog Zejna-sina i ovaj ga pitao koje hotele ima u Dubaji,a ovaj ne bi da laze oca... poceo da stuca hahahahah i na kraju kaze tata..uznaci suze su me zalile...
kod mene su sad sve emocije u opticaju,plakala sam veceras, sad opet kontra placem od smeha...znaci da sam na kraju svega prolupala..

Biki, cekam odgovor. Bas me zanima sta ce da mi napise, ako uopste nesto napise.😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Nama je to naravno strasno. Ja licno pokusavam da ne mislim na to i da seriju gledam a da me to saznanje ne opterecuje. Tako mi je lakse.

Da se nadovezem a i pisala sam na proslom topicu.mene ovaj put ne zanima sta su oni ustvari,njihov zakon je samo njihov i to je to.ja zeljno iscekujem zahuktavanje(koje je vec pocelo),pa razbuktavanje...pa HOT...HOT... njihove Beskrajne Ljubavi...uz sve njihove smicalice,sale i ostalo.☺️
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Kako je on ovo brilijantno odglumio.A sta kazes na njeno ponasanje kad je saznala da je ruzu donio iz vrta svoje majke 😕 aaa ti si mi donio ruzu odavde za moj rodjendan(sva srecna sa sirokim osmijehom)

Vidi Kety zasto sam je nazvala manipulatorkom . Uz sve ono sto se on trudio za njen rodjendan a vec smo to komentarisale, na kraju dana , pre nego sto joj je doneo ovu ruzu ona mu je onako prebacila da njoj nista ne znace ni skupi pokloni ni proslava,dovoljno je bilo reci jedno jednostavno srecan rodjendan i otisla da spava. Dakle rekla je sta bi ona volela i zelela, da ne ulazimo opet u sve one analize koliko se on bar potrudio, u kakvom stanju je bila njegova sestra itd. Na sve to, on je ipak otisao po tu ruzu i cestitao joj onako kako je ona htela, nebitno ni sto jee navodno spavala i pozeleo joj svu srecu ovog sveta. Sve je to ona videla i ako ima imalo mozga trebala da skapira, pa bar sutradan malo da promeni svoje ponasanje.Nije , i dalje je glumila ludilo. OK .

Sta se desava za njegov rodjendan, sad kad je pravi brak i sve nesuglasice resene. On je sad sa svoje strane rekao da ne voli velike proslave a ona je navodno planirala haos zurku. Kad su joj svi rekli, znaci nedovoljno da i on sam izrazi svoju zelju za svoj rodjendan kao sto je i ona uostalom za svoj , sta ona radi. Nagovorila je sve da mu ne cestitaju rodjendan, otisla kod njega na posao sa najodvratnijom mogucom hranom, pravila se kao da mu nije rodjendan, vratila tortu koju je njemu poslao njegov klijent. Kakvo je to ponasanje.? Ako je rekao da ne voli guzvu za svoj rodjendan , znaci li to da je ona trebala sve da uradi da njegov rodjendan bude ne jedan obican dan vec cak i gori. Zasto? On treba da ispostuje tebe za tvoj rodjendan, a onda za svoj opet tebe i tvoje zelje da ispostuje. I na kraju dana, ona se jos naljutila na njega i rekla ja sam se tako promenila zbog tebe, a sta si ti uradio. Sta je on promenio ! ? Sta je promenila mala manipulatorka koja je sve izmanipulisala, celu njegovu porodicu da mu ne cestitaju rodjendan samo da bi mu opet odrzala lekciju. A u ljubavi su, zar ne ?

nn027 thumbnail
A jeste li primetile da nam Badi Drya nestade 😲 ?