Returning of the written off #43 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1k

Views

38.6k

Users

8

6k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

E nemoj mi pominjati tu scenu. Komentarisale smo tad njeno ponasanje a iako je on ovo uradio tu noc i ona potpuno bila svesna a pravila se da spava, sutradan je isto nastavila da ga muci, kao ne vidi poklon, i dalje je ljuta . On je nju pokusavao dva dana da odobrovolji, a kako se ona ponasala za njegov rodjendan, tek posebna prica. I kao trebala sam da je razumem, da mi njeno idiotsko ponasanje bude simpaticno . Ona je bre jedna mala manipulatorka koja je htela sve da bude po njenom, pa sta god vi ostale mislile.

Kako je on ovo brilijantno odglumio.A sta kazes na njeno ponasanje kad je saznala da je ruzu donio iz vrta svoje majke 😕 aaa ti si mi donio ruzu odavde za moj rodjendan(sva srecna sa sirokim osmijehom)
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Odgledah Rudru. 😃
Ovi sto prevode su otkaceni ali se 100% slazem sa njima kad je strina-tetka u pitanju😆

A Rudra 👏 Osim ormara provala mu je i ova poslednja recenica "Uhvati se za nesto ako ne zelis da padnes na cestu"
😆

Recite mi samo, ako je neko gledao bez prevoda, gde je sada vodi?

A meni je bilo smesno kada je onaj Samer rekao majci : Tu mi je nesto cudno, pogledaj kako je ona lepa a on onako ruzan ..a cura sto prevodi napisala u zagradi : A ti si mi kao lep ! 😆 Sto bi rekla tetka Doka: Za ovaj rec ce izedes golem cutek !"😡

Kety76 thumbnail

Odgledah Rudru. 😃
Ovi sto prevode su otkaceni ali se 100% slazem sa njima kad je strina-tetka u pitanju😆

A Rudra 👏 Osim ormara provala mu je i ova poslednja recenica "Uhvati se za nesto ako ne zelis da padnes na cestu"
😆

Recite mi samo, ako je neko gledao bez prevoda, gde je sada vodi?

Lik Rudija je zasad super,a i ovaj glumac to dobro iznese 😃samo da ga ne krenu omeksavati 😆😆😆Sve on njih postavlja na pravo mjesto od strine do Kushi 😆
Ja ne gledam bez prevoda 😊
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ovakva je presuda drugari...Zejn i Alija su brat i sestra od rodjenog ujaka-tetke, u Islamu je dozvoljen bilo kakav brak medju rodjacima (osim rodjenih brata i sestre) i u slucaju da nisu pili mleko od iste majke(da ih nije dojila ista majka) ...Eto..😕

Ma nemojte kasti.
😎

Ja ozvalavi pola topica , al aj sad .

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Lik Rudija je zasad super,a i ovaj glumac to dobro iznese 😃samo da ga ne krenu omeksavati 😆😆😆Sve on njih postavlja na pravo mjesto od strine do Kushi 😆
Ja ne gledam bez prevoda 😊

Da..sve ih postavi na svoje mesto..ne he*e zivu silu..👍🏼
Daltoni thumbnail

Ma nemojte kasti.
😎

Ja ozvalavi pola topica , al aj sad .

Slusaj..neki ljudi veruju u takve nebuloze samo i jedino ako se sami uvere..
😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Odgledala sam 49 epizoda. Sporo mi ide ali ide. 😃

49-TU 😲

Pa ti i ja se rastadosmo pre neku noc, tui si odgledala 47. Ah da, zaboravila sam Rudi is the man sad 😆
Kety76 thumbnail

Ja mislim da cete Smeki ubediti samo ako joj donesete njihove krstenice da ih vidi. 🤣

Neda se Smeki ubjediti 😆😆
Kety76 thumbnail

Ne znam kako da ti odgovorim na ovo pitanje . U principu ja umetnicke radove moje dece u tom uzrastu , po zidovima i sl. nisam ni brisala.
😉😆

Pod naski receno kazes mi da se manem corava posla 😆😆😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

49-TU 😲

Pa ti i ja se rastadosmo pre neku noc, tui si odgledala 47. Ah da, zaboravila sam Rudi is the man sad 😆

Ma kakav Rudi. Oni u najboljem slucaju postave jednu epizodu dnevno. To je 20min. Za 3 dana su postavili jednu epizodu😕
Gledam kad imam vremena.