Returning of the written off #36 Invited only - Page 69

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Divna je ta prica o nihovim roditeljima i zvezdama 😳

Jeste, toliko ima dirljivih, predivnih momenata da mi je vrlo cesto zastajala knedla u grlu od ganuca.

Zato mi je zao sto su neke mom. koji su isto tako doticali neku ozbiljniju temu, svodili na nivo lakrdije. Tamo gde nije bilo mesta takvom ponasanju, tu su uprskali bas, naicices na te momente, ne zelim nista da ti kazem niti vise da diskutujem, ali recimo ona slika Charli Chaplina jako me podsetila na to. U stvari, tad kad sam to gledala, upravo sam je dozivela na chaplinovski nacin, a nimalo joj mesta nije bilo tu. Gledaces bas pa ces mi reci kako je to tebi leglo.

Stephi thumbnail
Eno na MH forumu traze da se naprave 2 zasebna foruma, MH sezona 1 i MH sezona 2 i gde ce ovaj prvi biti posvecen samo Rishbali, gde mogu evocirati uspomene na njih dvoje i da im je tesko da sad u MH gledaju nekog drugog

Ahaan

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Jeste, toliko ima dirljivih, predivnih momenata da mi je vrlo cesto zastajala knedla u grlu od ganuca.

Zato mi je zao sto su neke mom. koji su isto tako doticali neku ozbiljniju temu, svodili na nivo lakrdije. Tamo gde nije bilo mesta takvom ponasanju, tu su uprskali bas, naicices na te momente, ne zelim nista da ti kazem niti vise da diskutujem, ali recimo ona slika Charli Chaplina jako me podsetila na to. U stvari, tad kad sam to gledala, upravo sam je dozivela na chaplinovski nacin, a nimalo joj mesta nije bilo tu. Gledaces bas pa ces mi reci kako je to tebi leglo.

Badi, trenutno me ostavlja bez daha nacin na koji joj se udvara i pokazuje koliko je voli i zeli. Koliko zapravo iscekuje da ponovo budu zajedno, prvu bracnu noc 😳
Da nije tih scena ne znam kako bih podnela hijenu i baba rogu 😕
Stephi thumbnail
oh oh oh , kud bas rejbanke majku mu 😆

nn027 thumbnail

Eno na MH forumu traze da se naprave 2 zasebna foruma, MH sezona 1 i MH sezona 2 i gde ce ovaj prvi biti posvecen samo Rishbali, gde mogu evocirati uspomene na njih dvoje i da im je tesko da sad u MH gledaju nekog drugog

Ahaan

A ko moze da ih bolje razume od nas? Mi smo kroz sve to prosle. 😕
Stephi thumbnail

Badi, trenutno me ostavlja bez daha nacin na koji joj se udvara i pokazuje koliko je voli i zeli. Koliko zapravo iscekuje da ponovo budu zajedno, prvu bracnu noc 😳
Da nije tih scena ne znam kako bih podnela hijenu i baba rogu 😕

Jeste badi, predivne su scene , ali on ih je doveo do savrsenstva. 👏
nn027 thumbnail

oh oh oh , kud bas rejbanke majku mu 😆

Sad, frajer, manje-vise...ali cvike 😉 😃
nn027 thumbnail
😲 Ubio je vlastito dete 🤢🤢🤢
Stephi thumbnail
Nista od ubijanja ovog topica, a bas sam imala zelju. Evo mi opet opasno koci. 🤢

Nismo ga sprzile badi veceras , a mozda i bolje da ne bismo ti i ja sutra bile sprzene. Smeki kad vidi koliko je strana , ima opet da joj nadodje kosa. 😆

A Kety nek se pece na tihoj vatri koliko je Barunovih slika propustila veceras 😃

Sta reci za Dal tek kad vidi, evo dobrovoljno se prijavljujem da gorim u paklu
🤣

Stephi thumbnail

😲 Ubio je vlastito dete 🤢🤢🤢

Pa jesi li zaboravila kad je Smeki jos na pocetku rekla sta reci za dzukelu, ubio je rodjeno dete radi novca