Returning of the written off #36 Invited only - Page 68

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

🤣 Pa badi moglo se desiti da ti ponude jos nesto kad su te videli onako "nakicenu " kako im paradiras ispred nosa 🤣 🤣 🤣

Srecom badi te smo u razlicitim vremenskim zonama, pa ja obicno paradiram kad one spavaju , mada kad me uhvati panika i dok pokupim sve prnjice sto sam nashopingovala , nije iskljuceno da me neko jednom ne zadrzi u pritvoru . Vodim sad strogo racuna, prvo zatvorim radnju u kojoj sam shopingovala pa onda dodjem kuci 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Evo badi, do sada su nam svi frajeri dolazili motorima na topic, sto da Barun bude izuzetak

Tako je Badi. Nema dobrog frajera bez motora i rey ban-ki 😉
Stephi thumbnail

Taman se lepo udubim u epizodu i onda baba roga i hijena mi sve zeznu. Ne znam koga vise "volim" da vidim u kadru.😕

Koju gledas badi? Jesi bila i na pis i na pus pauzi, hoces da nastavis da gledas ? Da te pustim na miru, ili kako se to na srpskom kaze da te pustim na Arnava ?
😆
nn027 thumbnail

Srecom badi te smo u razlicitim vremenskim zonama, pa ja obicno paradiram kad one spavaju , mada kad me uhvati panika i dok pokupim sve prnjice sto sam nashopingovala , nije iskljuceno da me neko jednom ne zadrzi u pritvoru . Vodim sad strogo racuna, prvo zatvorim radnju u kojoj sam shopingovala pa onda dodjem kuci 😆

A ima li Badi rasprodaja kakvih? 🤣 🤣 🤣

nn027 thumbnail

Koju gledas badi? Jesi bila i na pis i na pus pauzi, hoces da nastavis da gledas ? Da te pustim na miru, ili kako se to na srpskom kaze da te pustim na Arnava ?
😆

Sad gledam onu sa mehendi ceremonijom. Nestalo je struje i hijena je pokupio Andjelinu obucu. Pretpostavljam da joj je posuo lomljeno staklo na tepih pred vratima. Sad samo treba tamo bosa da prodje 😕
Stephi thumbnail

Tako je Badi. Nema dobrog frajera bez motora i rey ban-ki 😉

E da , badi sta meni rade te rejbanke
😳

Stephi thumbnail

Sad gledam onu sa mehendi ceremonijom. Nestalo je struje i hijena je pokupio Andjelinu obucu. Pretpostavljam da joj je posuo lomljeno staklo na tepih pred vratima. Sad samo treba tamo bosa da prodje 😕

Fuj dzukela ,😡 ali gledaj ti samo sta ce tek dalje biti
nn027 thumbnail

Kako mi je simpatican kad je ovako nasmejan.Toliko dugo sam ga gledala ozbiljnog da mi je sad bas neobican.

A inace ti nije simpatican ?🤣

Ma jok, ni malo. Kako si pogodila? 🤣 🤣 🤣

Pa badi, poznajem te u dusu. 😉

A vidim i da si propusila zbog njega, malo -malo na pus pauzu. Ja obnevidela od buljenja u komp ove dve noci i ceo dan , pa sam prvo razumela da ides na pis-pauzu, kad ono pus. Rekoh, sta svaki cas piskas , nije valjda jos hijena u kadru

Taman se lepo udubim u epizodu i onda baba roga i hijena mi sve zeznu. Ne znam koga vise "volim" da vidim u kadru.😕

😆

Fuj dzukela ,😡 ali gledaj ti samo sta ce tek dalje biti

Ma kad ga vidim dodje mi da pljunem u monitor 🤢
nn027 thumbnail

Divna je ta prica o nihovim roditeljima i zvezdama 😳
Stephi thumbnail

NOLE MI TE VOLIMO: Fanovi poklonili Djokovicu video snimak!

Najbolji srpski teniser odusevljen poklonom fanova iz Nemacke

MONTE KARLO - Najbolji srpski teniser Novak Djokovic dobio je od fanova iz Nemacke na poklon video snimak sa slikama drugog igraca sveta.

Djokovic je bio odusevljen kada je putem drustvenih mreza video ovaj snimak, a potom ga je podelio svojim obozavaocima.

Djokovic se trenutno u Monte Karlu priprema za nastavak sezone.