Returning of the written off #35 Invited only - Page 20

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Sad se sjetih ,kad smo Nada i ja jos bile u razmisljanju hocemo li gledati seriju,da je Saska napisala da i ona krece sa nama.Moj komentar je bio jedva cekam da citam eseje od Dal i Saske,a vec sad znam da ce Dal braniti Kushi a Saska Arnava 🤣Nisam znala da cu i ja biti u Saskinom uglu 🤣

A sjecam se i prvih komentara gdje Smeki pisala da ce njih dvije sloziti u misljenju 🤣

Da...zato sto sam ja na Arnavovoj i Kushinoj strani..i ne mislim da je bilo ko od njih dvoje ista pogresio..samo postavljam retoricka pitanja da bi videle da kriviti jednu stranu nije u ovom slucaju primereno,jer oboje su i u krivu i u pravu..tako barem ja na to sve gledam..ljubav nema razum,nema oci, ona ne zahteva objasnjenje,ne polaze racune, a kada se neko voli kao njih dvoje,svako iracionalno ponasanje gledam kao normalno i svaku gresku kao ispravnu odluku ..

Meni su dragi oboje. Nekad mi je zao nje a nekad njega, Nekad sam ljuta na jedno , nekad na drugo. Oboje grese. A seriju gledam zbog onih divnih momenata kao sto je Holi, onaj poljubac u obraz, onih lampice oko nje, zbog one ruke na njenom stomaku, plesa... I zato cu sad da odlepim nacisto 😕

i ja isto,a priblizila se divnim epizodama 😕

Kad gledam ja se prepustim i trudim se da samo osecam. Sad kad sam "usla" u seriju i sazivela sa njima ...cvrc, corak.
Maznuse magarcu sargarepu 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Hi, my lovely people,Really touched by ur Love and Support

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Meni su dragi oboje. Nekad mi je zao nje a nekad njega, Nekad sam ljuta na jedno , nekad na drugo. Oboje grese. A seriju gledam zbog onih divnih momenata kao sto je Holi, onaj poljubac u obraz, onih lampice oko nje, zbog one ruke na njenom stomaku, plesa... I zato cu sad da odlepim nacisto 😕

Meznam koliko pamtite moje postove na temu IPKKND..no stress, just joy...😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Kad gledam ja se prepustim i trudim se da samo osecam. Sad kad sam "usla" u seriju i sazivela sa njima ...cvrc, corak.

Taman kad smo se nas dvije primile 😆 Sad nam je uslijedila kazna 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

E usrase motku i sa ovom Madhubalom... 😕
Meni se on bas dopao i kao lik i kao glumac. Zao mi je sto ce se serija za njega ovako zavrsiti.😕

Od srca im zelim da propadnu. Sto pre to bolje

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sad se sjetih ,kad smo Nada i ja jos bile u razmisljanju hocemo li gledati seriju,da je Saska napisala da i ona krece sa nama.Moj komentar je bio jedva cekam da citam eseje od Dal i Saske,a vec sad znam da ce Dal braniti Kushi a Saska Arnava 🤣Nisam znala da cu i ja biti u Saskinom uglu 🤣

A sjecam se i prvih komentara gdje Smeki pisala da ce njih dvije sloziti u misljenju 🤣

Da...zato sto sam ja na Arnavovoj i Kushinoj strani..i ne mislim da je bilo ko od njih dvoje ista pogresio..samo postavljam retoricka pitanja da bi videle da kriviti jednu stranu nije u ovom slucaju primereno,jer oboje su i u krivu i u pravu..tako barem ja na to sve gledam..ljubav nema razum,nema oci, ona ne zahteva objasnjenje,ne polaze racune, a kada se neko voli kao njih dvoje,svako iracionalno ponasanje gledam kao normalno i svaku gresku kao ispravnu odluku ..

Meznam koliko pamtite moje postove na temu IPKKND..no stress, just joy...😃

Pamtim, pamtim. 😃 Pogotovo kad me hijena iznervira. 😕
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Vivian Dsena @VivianDsena01

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jycYljWWb3k[/YOUTUBE]

nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

i ja isto,a priblizila se divnim epizodama 😕

Taman kad smo se nas dvije primile 😆 Sad nam je uslijedila kazna 😆

E bas nas kaznise. 😕 Celo sam vece i nervozna i ljuta
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Nataly

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jycYljWWb3k[/YOUTUBE]

Nataly, a os li ti da ja tebi napisem jedan esejcic na temu Sid , Sidyusha, BV, AnShMol i tome slicno
🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Nataly, a os li ti da ja tebi napisem jedan esejcic na temu Sid , Sidyusha, BV, AnShMol i tome slicno
🤣

Da pogadjam...Anandi je kriva za sve a Shiv je jadan pacenik...🤣

Ti obecavas taj esejcic odavno,nikako da ga docekamo..ali mogu ti reci da znam tvoje misljenje i slazem se sa tobom,sto je retkost..🤣