Sad se sjetih ,kad smo Nada i ja jos bile u razmisljanju hocemo li gledati seriju,da je Saska napisala da i ona krece sa nama.Moj komentar je bio jedva cekam da citam eseje od Dal i Saske,a vec sad znam da ce Dal braniti Kushi a Saska Arnava 🤣Nisam znala da cu i ja biti u Saskinom uglu 🤣
A sjecam se i prvih komentara gdje Smeki pisala da ce njih dvije sloziti u misljenju 🤣
Da...zato sto sam ja na Arnavovoj i Kushinoj strani..i ne mislim da je bilo ko od njih dvoje ista pogresio..samo postavljam retoricka pitanja da bi videle da kriviti jednu stranu nije u ovom slucaju primereno,jer oboje su i u krivu i u pravu..tako barem ja na to sve gledam..ljubav nema razum,nema oci, ona ne zahteva objasnjenje,ne polaze racune, a kada se neko voli kao njih dvoje,svako iracionalno ponasanje gledam kao normalno i svaku gresku kao ispravnu odluku ..
Meni su dragi oboje. Nekad mi je zao nje a nekad njega, Nekad sam ljuta na jedno , nekad na drugo. Oboje grese. A seriju gledam zbog onih divnih momenata kao sto je Holi, onaj poljubac u obraz, onih lampice oko nje, zbog one ruke na njenom stomaku, plesa... I zato cu sad da odlepim nacisto 😕i ja isto,a priblizila se divnim epizodama 😕
Kad gledam ja se prepustim i trudim se da samo osecam. Sad kad sam "usla" u seriju i sazivela sa njima ...cvrc, corak.
Maznuse magarcu sargarepu 😆