Ne da mi je zasmetalo nego sam bila sokirana. I covece njegov pogled i pitanje koje postavlja sam sebi '' pa kakva je ovo osoba '' . Moja reakcija je bila ista, ponovo je uradila suprotno od onog sto sam ocekivala. Znas, ona se sve vreme trudi da sazna sta je razlog njegove odluke da je zeni i da je ucenjuje. I odjednom ona saznaje . I ? Odjednom je povredjena, uvredjena sto je mogao tako nesto da pomisli o njoj. Najpre, sama si vec posumnjala da on misli da ona i Shijam imaju aferu . Cemu odjednom takav sok kad je saznala ? Ok, povredio te, uvredio te sto se'' usudio'' da tako nesto pomisli, ali na takvu jednu uvredu , jer upravo je ona dozivela to kao uvredu ili ces ozbiljno shvatiti stvar ili ces odluciti da cutis jer ne zelis nikom da se pravdas. I ja se mozda ne bih nikom pravdala, ali bih htela da kazem istinu. A to je za mene znacajna razlika , pravdati se i reci istinu. Zbog sebe, zbog svoje casti, najposle zbog Andjeli i trenutaka koje je provela u toj kuci prihvacena od srca od svih. I koji ona nacin bira,cirkusku predstavu kao nista nije bilo, mislim ... ostala sam bez teksta na taj momenat.
Kasnije,ona njemu kaze '' zasto me nijednom nisi pitao '' A ko je ona njemu bila da je pita,samo osoba koju je video u zagrljaju svog zeta na terasi ,pod istim krovom gde zivi njegova sestra i gde je cuje svojim usima '' ako je ne volis sto se ne razvedes.'' Ako je njoj ispod casti da se pravda,zar nije njemu ispod casti da ispituje osobu koju je upravo u tom trenutku video tako kako je video. Sta je sa njegovim pitanjem njoj '' zasto ti meni nikad nisi rekla sta je Shijam uradio ''
Vec sam vam rekla koji je razlog za to njeno neobicno ponasanje nakon njegovog priznanja..Keti,ti si psiholog,zar nije moguce da je jadnici laknulo kada je saznala da je Arnav nije ozenio jer je mrzi i zeli da pati, vec da bi zastitio svoju sestru,nebitno sto se njegova odluka bazirala na samoobmani, obmani i iluziji..