Returning of the written off #35 Invited only - Page 10

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Aman Kety, sta dobro vece, bacaj se na posao i analiziraj, ja sam grogi, ne gledam kako treba a kamoli da se izrazim na pravi nacin. Ali , imam osecaj da sve sto ja mislim,ti ces to sad lepo objasniti. 😃⭐️

O Boze hvala ti, kako je lepo kad nisi potpuno sam u svom uglu.
🤗
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ja sam gotova...Moram malo da spavam!!! Saskic sutra se dogovaramo sve ...Laku noc drugari 🤗
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

Aman Kety, sta dobro vece, bacaj se na posao i analiziraj, ja sam grogi, ne gledam kako treba a kamoli da se izrazim na pravi nacin. Ali , imam osecaj da sve sto ja mislim,ti ces to sad lepo objasniti. 😃⭐️

O Boze hvala ti, kako je lepo kad nisi potpuno sam u svom uglu.
🤗

Sve si rekla 🤗Sta bi tek bilo da nisi grogi 😆 Potpisujem svaku tvoju rijec.Potpuno isto misljenje imamo 😃
Vec sam objasnila za tu scenu na terasi i kod njenih.Ovo sto si ti dodala i ja bi isto rekla.
Ni ja ovu seriju nisam gledala kao gledalac nego sam je bas dozivjela.Zanemarila sam ono sto ja znam i bazirala se samo na ono sto oni znaju.Zato smo se nas dvije i slozile u misljenju 😆
Ja sam odgledala 289,nije mi bas nesto posebno gledati bez prevoda a ovo na engl.je los i prevod,slabo se vidi 😕 Vise nagadjam,pa cu se vratiti na ove epizode
Ali samo sam htjela da ti kazem za 288 epizodu,prvi dio.Njegov monolog,emocije kad je mislio da je izgubio.Lik pola epiz. ima monolog a ja ostala bez daha,plakala sam pola sata 😕Morala sam napraviti duzu pauzu poslije te epizode
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ja sam gotova...Moram malo da spavam!!! Saskic sutra se dogovaramo sve ...Laku noc drugari 🤗

Laku noc Drya 🤗
Kety76 thumbnail
Dal,vi ste gledale ovo ranije.Da li se i prije desavalo ovako sa dm linkovima,da ne rade duze vrijeme ?
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dal,vi ste gledale ovo ranije.Da li se i prije desavalo ovako sa dm linkovima,da ne rade duze vrijeme ?

Nije Keti, ..desavalo se da sajt ne radi , a dailymotion ,kao i you tube ima svoje trenutke kada ne radi, znam da se jednom desilo da you tube nije radio par dana,pa su to resili..Dailymotion je veoma vazan video "sajt" -datoteka, ne verujem da ce tu biti nekih vecih problema oko popravke..
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nije Keti, ..desavalo se da sajt ne radi , a dailymotion ,kao i you tube ima svoje trenutke kada ne radi, znam da se jednom desilo da you tube nije radio par dana,pa su to resili..Dailymotion je veoma vazan video "sajt" -datoteka, ne verujem da ce tu biti nekih vecih problema oko popravke..

I meni se par puta ranije desilo da ne radi link,sat,dva ali onda bude ok.Ali ovo mi bas cudno,valjda ce rijesiti 😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

I ovi su ga tako glupo zbrzali da nemamo vremena ni da provezbamo zadatke..Ukupno nekih 7 dana ,sto je nedovoljno,plus ide u skolu i radi preobiman domaci..🤢

Jedina stvar u kojoj nikad nisam mogla da pomognem svojoj deci je bila matematika🤢
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Idem sada da radim matematiku sa detetom, pa se kuckamo kasnije...😛
Moji matematicari su mi rekli da je takmicenje u martu. Izgleda da to zavisi od skole do skole.

I ovi su ga tako glupo zbrzali da nemamo vremena ni da provezbamo zadatke..Ukupno nekih 7 dana ,sto je nedovoljno,plus ide u skolu i radi preobiman domaci..🤢

A bas sam pitala decu da proverim da li sam dobro cula da je u martu. Zacudila sam se kad si rekla da je takmicenje 1. februara. Oni lagano vezbaju jer imaju dovoljno vremena. Videla sam zadatke Dal. Nije to nista tako specijalno. Tvoj sin je dobar matematicar i kad mu pokazes par caka nece biti problema.
Ne kapiram kako to je tako velika razlika u terminima odrzavanja skolskih takmicenja. Ako se dobro secam , posle toga sledi opstinsko. Inace nije matematicarenje jedino takmicenje iz matematike. Mislim da imaju jos jedno.

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nale, ja se ipak nadam da ce se to sutra,prekosutra resiti..Ja sam ovu seriju prvih nekoliko puta gledala bez prevoda, pa sa engleskim prevodom i tek sa Smeki sa nasim prevodom, i to mi je tek bio potpuni filing..Dakle ,ako ti nesto bude trebalo,znas da znam ponesto i Hindi i Engleski,pa slobodno pitaj..a i seriju znam napamet,od reci do reci, da si pored mene,mogla bih da ti uradim i sinhronizaciju..🤣

😆 Znam da si ekspert. Nije vazno sto cu je vise puta gledati samo da se na kraju sredi sve sa ovim sajtom. Ako se to ne desi onda sam bas baksuz 😕