Returning of the written off #35 Invited only - Page 11

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Dobro vece Keti. Dokle si stigla sa serijom? 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ja sam gotova...Moram malo da spavam!!! Saskic sutra se dogovaramo sve ...Laku noc drugari 🤗

Laku noc Badi 🤗
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Slazemo se 😃 Jos kao sl*g na tortu njeno ponasanje kad joj je rekao o cemu se radi 🤢
Pretpostavljam da je i tebi to zasmetalo 😆

Ne da mi je zasmetalo nego sam bila sokirana. I covece njegov pogled i pitanje koje postavlja sam sebi '' pa kakva je ovo osoba '' . Moja reakcija je bila ista, ponovo je uradila suprotno od onog sto sam ocekivala. Znas, ona se sve vreme trudi da sazna sta je razlog njegove odluke da je zeni i da je ucenjuje. I odjednom ona saznaje . I ? Odjednom je povredjena, uvredjena sto je mogao tako nesto da pomisli o njoj. Najpre, sama si vec posumnjala da on misli da ona i Shijam imaju aferu . Cemu odjednom takav sok kad je saznala ? Ok, povredio te, uvredio te sto se'' usudio'' da tako nesto pomisli, ali na takvu jednu uvredu , jer upravo je ona dozivela to kao uvredu ili ces ozbiljno shvatiti stvar ili ces odluciti da cutis jer ne zelis nikom da se pravdas. I ja se mozda ne bih nikom pravdala, ali bih htela da kazem istinu. A to je za mene znacajna razlika , pravdati se i reci istinu. Zbog sebe, zbog svoje casti, najposle zbog Andjeli i trenutaka koje je provela u toj kuci prihvacena od srca od svih. I koji ona nacin bira,cirkusku predstavu kao nista nije bilo, mislim ... ostala sam bez teksta na taj momenat.

Kasnije,ona njemu kaze '' zasto me nijednom nisi pitao '' A ko je ona njemu bila da je pita,samo osoba koju je video u zagrljaju svog zeta na terasi ,pod istim krovom gde zivi njegova sestra i gde je cuje svojim usima '' ako je ne volis sto se ne razvedes.'' Ako je njoj ispod casti da se pravda,zar nije njemu ispod casti da ispituje osobu koju je upravo u tom trenutku video tako kako je video. Sta je sa njegovim pitanjem njoj '' zasto ti meni nikad nisi rekla sta je Shijam uradio ''

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

A bas sam pitala decu da prverim da li sam dobro cula da je u martu. Zacudila sam se kad si rekla da je takmicenje 1. februara. Oni lagano vezbaju jer imaju dovoljno vremena. Videla sam zadatke Dal. Nije to nista tako specijalno. Tvoj sin je dobar matematicar i kad mu pokazes par caka nece biti problema.
Ne kapiram kako to je tako velika razlika u terminima odrzavanja skolskih takmicenja. Ako se dobro secam , posle toga sledi opstinsko. Inace nije matematicarenje jedino takmicenje iz matematike. Mislim da imaju jos jedno.

Nemam poima Nale , u moje vreme se to zvalo skolsko takmicenje, pa posle ide takmicenje izmedju skola u gradu,zatim izmedju takmicara iz opstine..i tako dalje..ja sam na svim tim takmicenjima bila i na nekim cak i pobedjivala..(😆ko bi reko )
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Drya

Ja sam gotova...Moram malo da spavam!!! Saskic sutra se dogovaramo sve ...Laku noc drugari 🤗

Spavaj Drajce, sutra se cujemo .Jedino sto pocinje polako da me plasi ovaj sneg, ali sto kaze moja Iva,putovale smo mi i po losijem vremenu.😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Jedina stvar u kojoj nikad nisam mogla da pomognem svojoj deci je bila matematika🤢

Ih, bolje je brate da nista neznas ili da se pravis da neznas, ovako te i komsiluk zove kad nesto treba..ma odsada neznam ni ja nista..
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nemam poima Nale , u moje vreme se to zvalo skolsko takmicenje, pa posle ide takmicenje izmedju skola u gradu,zatim izmedju takmicara iz opstine..i tako dalje..ja sam na svim tim takmicenjima bila i na nekim cak i pobedjivala..(😆ko bi reko )

I u moje vreme je bilo tako. Sad sam se setila. Oni imaju mislisu i matematicarenje. To su dva odvojena, posebna takmicenja.
Daltoni thumbnail

Spavaj Drajce, sutra se cujemo .Jedino sto pocinje polako da me plasi ovaj sneg, ali sto kaze moja Iva,putovale smo mi i po losijem vremenu.😉

I ja u petak trebam na put..neka nam je svima Bog u pomoc..😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 Znam da si ekspert. Nije vazno sto cu je vise puta gledati samo da se na kraju sredi sve sa ovim sajtom. Ako se to ne desi onda sam bas baksuz 😕

😆 Ma sredice se..ima puno ljudi koji gledaju IPKKND po preporuci bas na tom sajtu, ako se i video sa dailymotiona ne vrati, ucitace video sa drugog sajta, morace nekako da se snadju..😃
nn027 thumbnail

Badi, ako je verovati ovoj prognozi snega nece biti 😛

Vremenska prognoza: Novi Sad

cetvrtak
30.01.14
Delimino oblano Delimicno oblacno
-6C
1C
1.5 mm 10 m/s
petak
31.01.14
Delimino oblano Delimicno oblacno
-5C