Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
KIARA EXPOSED 11.9
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Ja sam gotova...Moram malo da spavam!!! Saskic sutra se dogovaramo sve ...Laku noc drugari 🤗
Slazemo se 😃 Jos kao sl*g na tortu njeno ponasanje kad joj je rekao o cemu se radi 🤢Pretpostavljam da je i tebi to zasmetalo 😆
A bas sam pitala decu da prverim da li sam dobro cula da je u martu. Zacudila sam se kad si rekla da je takmicenje 1. februara. Oni lagano vezbaju jer imaju dovoljno vremena. Videla sam zadatke Dal. Nije to nista tako specijalno. Tvoj sin je dobar matematicar i kad mu pokazes par caka nece biti problema.
Ne kapiram kako to je tako velika razlika u terminima odrzavanja skolskih takmicenja. Ako se dobro secam , posle toga sledi opstinsko. Inace nije matematicarenje jedino takmicenje iz matematike. Mislim da imaju jos jedno.
Ja sam gotova...Moram malo da spavam!!! Saskic sutra se dogovaramo sve ...Laku noc drugari 🤗
Jedina stvar u kojoj nikad nisam mogla da pomognem svojoj deci je bila matematika🤢
Nemam poima Nale , u moje vreme se to zvalo skolsko takmicenje, pa posle ide takmicenje izmedju skola u gradu,zatim izmedju takmicara iz opstine..i tako dalje..ja sam na svim tim takmicenjima bila i na nekim cak i pobedjivala..(😆ko bi reko )
Spavaj Drajce, sutra se cujemo .Jedino sto pocinje polako da me plasi ovaj sneg, ali sto kaze moja Iva,putovale smo mi i po losijem vremenu.😉
😆 Znam da si ekspert. Nije vazno sto cu je vise puta gledati samo da se na kraju sredi sve sa ovim sajtom. Ako se to ne desi onda sam bas baksuz 😕
Spavaj Drajce, sutra se cujemo .Jedino sto pocinje polako da me plasi ovaj sneg, ali sto kaze moja Iva,putovale smo mi i po losijem vremenu.😉
cetvrtak 30.01.14 | ![]() | Delimicno oblacno | -6C | 1C | 1.5 mm | 10 m/s |
petak 31.01.14 | ![]() | Delimicno oblacno | -5C | -1C | 0.2 mm | 11.7 m/s |
subota 01.02.14 | ![]() | Delimicno oblacno | -2C | 0C | 0.6 mm | 11.4 m/s |
nedelja 02.02.14 | ![]() | Delimicno oblacno | -2C | 2C | 1.0 mm | 9.7 m/ |