Returning of the written off #34 Invited only - Page 96

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.8k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
A sad za moju Drajce poruka

31.01. petak pocetak 13:30,, subota pocetak 14:30 i nedelja pocetak 12:30 umorna sam, malopre sam stigla iz BG-a, ostavljam ti por. ovde.

Vidi vreme pa ili mi pusti SMS ili u pm,nemoj slucajno na FB da se zaboravis pa mi pises tamo.
😉

Jao Drajce a dok ti kucam ovo, hocu sad da umrem od smeha. Onoliko koliko ja obozavam sport toliko moje cerke ne interesuje ni pod tacku razno.Medjutim Iva moja zna da ti ja sad pisem raspored i prica sa drugaricom iz NS koju isto tako ne interesuje tenis ali bi htela da se vidi sa mnom.I sad tece prica ovako : ja pisem tebi a nju cujem kako drugarici objasnjava , pa ona ce biti zauzeta u t oku dana, isplaniracemo mi neki provod uvece,drugarica upo*na da se vidi sa mnom pa bi isla cak i na tenis pa pita a ko igra, Iva kaze pa reprezentacija, drugarica pita pa cija, Iva kaze pa valjda nasa, drugarica opet a s kim igra, moja Iva koja blage veze nema vice mamaaa s kim igrate, ja kazem pa sa Novim Zelandom,🤣 Iva mrtva ozbiljna prenosi pa igraju sa Novim Zelandom. Ja tebi tu scenu ne mogu opisati, to ti moram uzivo prepricati.Kucam ti i vristim i dalje.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Teska noc, tezak dan koji se na kraju zavrsio lepo, sto privatno ,sto se moje bdenje isplatilo. Nekako me sve vreme gonila misao da ce se nesto desiti pa ce prekinuti jedan divan san koji sam budna sanjala ovih noci. I ponavljam , bdenje se isplatilo, ja sam predivnu ljubavnu pricu odgledala do kraja. Mogla bih stosta pricati o tome, za sada samo

Standing ovations Mr. BARUN SOBTI

Badi drago mi je da je dobro ispalo na kraju, ma sta da je u pitanju.😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jer vidis ti ovo..dok ih KKK ganjao da gledaju,one vataju zjala ovde, sada kada hoce da gledaju, nemaju gde da gledaju..😕 Ironija zivota..😆 A sajt je morao da pukne, kada su ove nase "nisu lake L& B " pocele da prze seriju ..😆

Ovde je samo L (citaj Laksmi) tj ja , izvukla deblji kraj. 🤢
Keti zna dobro engleski i moze da nadje seriju sa prevodom i opusteno nastavi da gleda. 😔
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Odgledala si 😲 A cutis 😲 Dakle, cekam esejcic o seriji uopste,onako sifrovano da ne otkriva puno posle holija a opet sa emocijama koje mozemo svi razumeti ...

Ma sto u siframa? Neka pise slobodno , sta ima veze? Ako meni ne smeta sto tebi smeta Dal? Ja sam i onako jedina koja je ostala da "duva"
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Keti zna dobro engleski i moze da nadje seriju sa prevodom i opusteno nastavi da gleda. 😔

Nale, nema puno prevedenih epizoda na you tubu,znam to,jer sam ih skidala na komp da ih imam za svaki slucaj,ako se ovako nesto desi..tako da nece bas da se nagleda previse..drugo, epi su poredjane po datumima i to ne uvek nuzno, tako da je naci pravu pravo umece,i poslednje, vecina su iz delova, od kojih poneki fale, na primer imas prvi deo ali nemas drugi jer je blokiran za nasu zemlju..
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ma sto u siframa? Neka pise slobodno , sta ima veze? Ako meni ne smeta sto tebi smeta Dal? Ja sam i onako jedina koja je ostala da "duva"

Nado, nece ovo sa dailymotion da potraje, to je samo situacija od par sati ili dana..sve ce da se sredi,ne brini..
Stephi thumbnail

Odgledala si 😲 A cutis 😲 Dakle, cekam esejcic o seriji uopste,onako sifrovano da ne otkriva puno posle holija a opet sa emocijama koje mozemo svi razumeti ...

Znas sta,ja ne znam koliko je to nocas i danas epizoda bilo , nisam spavala uopste sve dok nisam krenula tamo gde treba,kazem ti gonila me uzasna nervoza privatno,s druge strane strah da se nesto ne desi i da necu moci da je zavrsim. Vidis,problem vec postoji. Neke epizode nisam mogla uopste ni da otvorim, ali srecom Bog me pogledao, uglavnom su bile oko DNK , znas nasta mislim. Ne mogu da diskutujem o seriji, ne jos uvek, jer me doslovce razbila. Na mnogo nacina. Lepotom,sarmom,izvanrednom glumom, humorom, ali nadasve Barunom. Taj covek ne glumi, on ovo dise,zivi,ja ne znam kako bih drugacije njega opisala.Ne ovaj put kao prezgodnog, sarmantnog, seksi momka vec prvenstveno kao umetnika. Pusti da se saberem,da pozelim Nadi i Kety da nemaju problema da je ipak odgledaju do kraja i pricacemo.O svemu,i ovoj seriji i moje neko razmisljanje povodom nekih drugih stvari. Jednom sam, jos pre ove serije rekla samo, pa mi , nesto smo smo jednom voleli ,nismo ni imale s cim da poredimo. Sad imamo, bar ja imam potvrdu neceg o cemu sam dugo razmisljala. Mislim da ces me shvatiti. Zasada, samo, veliko ti hvala za ovaj predivan dozivljaj.❤️

Stephi thumbnail

Badi drago mi je da je dobro ispalo na kraju, ma sta da je u pitanju.😃

Badi, kontrola je prosla dobro, sledeca za 6 meseci, sutra cekam jos neke nalaze, jos jedna sitna intervencija (znas koja ) to najkasnije do marta, ali danas je proslo dobro .
👍🏼
Stephi thumbnail

A gde moze ta sa engleskim da se nadje ?
nn027 thumbnail

Nado, nece ovo sa dailymotion da potraje, to je samo situacija od par sati ili dana..sve ce da se sredi,ne brini..

Vidi , na kompu sam nasla, nemam pojma kako, bolivudsrbija isti sajt ali sa engleskim prevodima i oni rade. Nasla sam 234 epizodu na kojoj sam stala. Sad na laptopu ne mogu da nadjem nista i blago sam "odlepila"