Znas sta,ja ne znam koliko je to nocas i danas epizoda bilo , nisam spavala uopste sve dok nisam krenula tamo gde treba,kazem ti gonila me uzasna nervoza privatno,s druge strane strah da se nesto ne desi i da necu moci da je zavrsim. Vidis,problem vec postoji. Neke epizode nisam mogla uopste ni da otvorim, ali srecom Bog me pogledao, uglavnom su bile oko DNK , znas nasta mislim. Ne mogu da diskutujem o seriji, ne jos uvek, jer me doslovce razbila. Na mnogo nacina. Lepotom,sarmom,izvanrednom glumom, humorom, ali nadasve Barunom. Taj covek ne glumi, on ovo dise,zivi,ja ne znam kako bih drugacije njega opisala.Ne ovaj put kao prezgodnog, sarmantnog, seksi momka vec prvenstveno kao umetnika. Pusti da se saberem,da pozelim Nadi i Kety da nemaju problema da je ipak odgledaju do kraja i pricacemo.O svemu,i ovoj seriji i moje neko razmisljanje povodom nekih drugih stvari. Jednom sam, jos pre ove serije rekla samo, pa mi , nesto smo smo jednom voleli ,nismo ni imale s cim da poredimo. Sad imamo, bar ja imam potvrdu neceg o cemu sam dugo razmisljala. Mislim da ces me shvatiti. Zasada, samo, veliko ti hvala za ovaj predivan dozivljaj.❤️