Returning of the written off #34 Invited only - Page 115

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.7k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

A sad za moju Drajce poruka

31.01. petak pocetak 13:30,, subota pocetak 14:30 i nedelja pocetak 12:30 umorna sam, malopre sam stigla iz BG-a, ostavljam ti por. ovde.

Vidi vreme pa ili mi pusti SMS ili u pm,nemoj slucajno na FB da se zaboravis pa mi pises tamo.
😉

Jao Drajce a dok ti kucam ovo, hocu sad da umrem od smeha. Onoliko koliko ja obozavam sport toliko moje cerke ne interesuje ni pod tacku razno.Medjutim Iva moja zna da ti ja sad pisem raspored i prica sa drugaricom iz NS koju isto tako ne interesuje tenis ali bi htela da se vidi sa mnom.I sad tece prica ovako : ja pisem tebi a nju cujem kako drugarici objasnjava , pa ona ce biti zauzeta u t oku dana, isplaniracemo mi neki provod uvece,drugarica upo*na da se vidi sa mnom pa bi isla cak i na tenis pa pita a ko igra, Iva kaze pa reprezentacija, drugarica pita pa cija, Iva kaze pa valjda nasa, drugarica opet a s kim igra, moja Iva koja blage veze nema vice mamaaa s kim igrate, ja kazem pa sa Novim Zelandom,🤣 Iva mrtva ozbiljna prenosi pa igraju sa Novim Zelandom. Ja tebi tu scenu ne mogu opisati, to ti moram uzivo prepricati.Kucam ti i vristim i dalje.

Bitan mi je samo petak,da znam kada da izadjem sa posla,za subotu i nedelju ces me vec podsetiti 😳 Detalje cemo dogovoriti SMS-om 😉
A sta reci na ovu situaciju sa Ivom i drugaricom 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Novi topik😃
Hocemo li?

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3900724#p100355021

Edited by nn027 - 11 years ago