Odlepila sam vec ali na sajt. Nema sanse da vidim bilo sta vise 😭
Video not found :http://proxy-
22pus(ovo je napisano cirilicom-pus).dalymotioncom/video/202/498/60894202_blablabla neki brojevi i slova.
Ovo mi pise tamo kad hocu da pustim video.
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Saiyaaara spoof
Jobless Poddars
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
24 years of Ajnabee
Let's Discuss Abhir
Odlepila sam vec ali na sajt. Nema sanse da vidim bilo sta vise 😭
Video not found :http://proxy-
22pus(ovo je napisano cirilicom-pus).dalymotioncom/video/202/498/60894202_blablabla neki brojevi i slova.
Ovo mi pise tamo kad hocu da pustim video.
Keti..uskoro ces stici do moje omiljene scene..ovim tempom za dva dana...da dam Smeki mali kviz-u pitanju je haldi..😉
I meni isto..to znaci da je sajt zakucao...😡Kada smo Smeki i ja gledale zajedno,umeo je da zakuca i po ceo dan..a nekad dodje za pola sata...zato ja pricam da gledas, a za pricu ce biti vremena..jos sada ovo sa licencom..nadam se da nece biti ovako do treceg ili duze..😭
Evo sta pise ova Jugo
svi snimci sa dailymotiona ne rade trenutno,tako da nemam sta menjati i bilo bi gubljenje vremena,posto 50 posto snimaka na satu su preuzeti sa tog servera!😡
Da, tako je i ona sto prevodi napisala...ali Smeki,ja vatreniju scenu nikada u zivotu nisam videla..cak mi je vatrenija i od probe prve bracne noci ili kako je ja zovem "predbracne noci" 😉 Veruj mi da svaki put kada je gledam ja reagujem ko Keti sada..a mozda ce i one kada dotle stignu..Saska je na samo dve epizode od tog dogadjaja,ali je na zalost imala obaveze danas i nije verovatno odgledala..Cekam njen komentar kada bude...😳
Sta sad da radim? Odoh da spavam. Odlepila sam.🤢
Jeste ,puna emocija i ja je tako dozivljavam i mogu da gledam non stop.Njegova faca nestrpljiv dok gleda u njene noge kad joj mazu haldi,pa u sobi kad je obrazom dodiruje ma vrh