Pa shvatila sam i sama da je ona odlicna terapija i sjajan nacin da se odagnaju teske misli. I Kety ce se sloziti samnom. ๐Moze , za pocetak hajde malo o Arnavu ๐ณ
Oh really ?

HEALING SHUROO 18.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Deepika Removed From Kalki 2
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Buddhiya ki Nautanki
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
How quickly time changes
Alia bhatt special topic
Pari's hate for Tulsi
Armaan has always been the victim
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Appreciation Post for Ruheen
Pa shvatila sam i sama da je ona odlicna terapija i sjajan nacin da se odagnaju teske misli. I Kety ce se sloziti samnom. ๐Moze , za pocetak hajde malo o Arnavu ๐ณ
Vidi , na kompu sam nasla, nemam pojma kako, bolivudsrbija isti sajt ali sa engleskim prevodima i oni rade. Nasla sam 234 epizodu na kojoj sam stala. Sad na laptopu ne mogu da nadjem nista i blago sam "odlepila"Vidi, ja mislim da ako je do videa sa dailymotiona,onda ne mozes da gledas sa tih sajtova,vec samo preko you tuba..Zasto zuris sada, nece da ti pobegne, sutra ujutru ce doci serije sa prevodom, odspavaj i odmori nocas..U tome i jeste stos Dal, te epizode rade jer nisu sa dailymotiona a osim toga lako ih je pronaci jer su lepo sve na jednom mestu. Ako nista videcu sutra na kompu pa cu zapamtiti to sa engleskim prevodom.
Pa sta te briga badi, sa Arnavom i inace treba da komuniciras na engleskom๐
Teska noc, tezak dan koji se na kraju zavrsio lepo, sto privatno ,sto se moje bdenje isplatilo. Nekako me sve vreme gonila misao da ce se nesto desiti pa ce prekinuti jedan divan san koji sam budna sanjala ovih noci. I ponavljam , bdenje se isplatilo, ja sam predivnu ljubavnu pricu odgledala do kraja. Mogla bih stosta pricati o tome, za sada samo
Standing ovations Mr. BARUN SOBTIOdgledala si ๐ฒ A cutis ๐ฒ Dakle, cekam esejcic o seriji uopste,onako sifrovano da ne otkriva puno posle holija a opet sa emocijama koje mozemo svi razumeti ...Ma sto u siframa? Neka pise slobodno , sta ima veze? Ako meni ne smeta sto tebi smeta Dal? Ja sam i onako jedina koja je ostala da "duva"Nado, nece ovo sa dailymotion da potraje, to je samo situacija od par sati ili dana..sve ce da se sredi,ne brini..Vidi , na kompu sam nasla, nemam pojma kako, bolivudsrbija isti sajt ali sa engleskim prevodima i oni rade. Nasla sam 234 epizodu na kojoj sam stala. Sad na laptopu ne mogu da nadjem nista i blago sam "odlepila"
E tako ti i treba kad oces da budes moderna i koristis lap. Vidis ?๐
Oh really ?
Ccc, pa mozda je ipak trebalo slusati KKK๐
Badi slusala sam ja ali sta vredi. Kety i ja se tesko palimo i tu nije bilo pomoci. Kako cemo se sad "ugasiti" pojma nemam ๐
Vidi , na kompu sam nasla, nemam pojma kako, bolivudsrbija isti sajt ali sa engleskim prevodima i oni rade. Nasla sam 234 epizodu na kojoj sam stala. Sad na laptopu ne mogu da nadjem nista i blago sam "odlepila"Vidi, ja mislim da ako je do videa sa dailymotiona,onda ne mozes da gledas sa tih sajtova,vec samo preko you tuba..Zasto zuris sada, nece da ti pobegne, sutra ujutru ce doci serije sa prevodom, odspavaj i odmori nocas..U tome i jeste stos Dal, te epizode rade jer nisu sa dailymotiona a osim toga lako ih je pronaci jer su lepo sve na jednom mestu. Ako nista videcu sutra na kompu pa cu zapamtiti to sa engleskim prevodom.Ako imas link,obavezno postavi da ga arhiviram..Sutra cu videti. Sad sam toliko ljuta i nervozna... ๐ก
Ccc, pa mozda je ipak trebalo slusati KKK๐Badi slusala sam ja ali sta vredi. Kety i ja se tesko palimo i tu nije bilo pomoci. Kako cemo se sad "ugasiti" pojma nemam ๐Keti se tesko pali, al ona kad gleda,gleda..niko ne moze da je uhvati ๐..a ti je cekas,mislis da je u zaostatku..e moja Lakshmi, sad ni KKK ne moze da ti pomogne ๐คฃ
Ja gledam Silu, pa kome je dosadno, moze samnom..๐