Returning of the written off #34 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.8k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Pa shvatila sam i sama da je ona odlicna terapija i sjajan nacin da se odagnaju teske misli. I Kety ce se sloziti samnom. ๐Ÿ˜ƒ
Moze , za pocetak hajde malo o Arnavu ๐Ÿ˜ณ

Oh really ?
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Vidi , na kompu sam nasla, nemam pojma kako, bolivudsrbija isti sajt ali sa engleskim prevodima i oni rade. Nasla sam 234 epizodu na kojoj sam stala. Sad na laptopu ne mogu da nadjem nista i blago sam "odlepila"
Vidi, ja mislim da ako je do videa sa dailymotiona,onda ne mozes da gledas sa tih sajtova,vec samo preko you tuba..Zasto zuris sada, nece da ti pobegne, sutra ujutru ce doci serije sa prevodom, odspavaj i odmori nocas..
U tome i jeste stos Dal, te epizode rade jer nisu sa dailymotiona a osim toga lako ih je pronaci jer su lepo sve na jednom mestu. Ako nista videcu sutra na kompu pa cu zapamtiti to sa engleskim prevodom.

Pa sta te briga badi, sa Arnavom i inace treba da komuniciras na engleskom๐Ÿ˜†

Ma i to sto kazes. A ja se ovde nerviram zbog prevoda. Bez veze ๐Ÿ˜†
nn027 thumbnail

Teska noc, tezak dan koji se na kraju zavrsio lepo, sto privatno ,sto se moje bdenje isplatilo. Nekako me sve vreme gonila misao da ce se nesto desiti pa ce prekinuti jedan divan san koji sam budna sanjala ovih noci. I ponavljam , bdenje se isplatilo, ja sam predivnu ljubavnu pricu odgledala do kraja. Mogla bih stosta pricati o tome, za sada samo

Standing ovations Mr. BARUN SOBTI

Odgledala si ๐Ÿ˜ฒ A cutis ๐Ÿ˜ฒ Dakle, cekam esejcic o seriji uopste,onako sifrovano da ne otkriva puno posle holija a opet sa emocijama koje mozemo svi razumeti ...
Ma sto u siframa? Neka pise slobodno , sta ima veze? Ako meni ne smeta sto tebi smeta Dal? Ja sam i onako jedina koja je ostala da "duva"
Nado, nece ovo sa dailymotion da potraje, to je samo situacija od par sati ili dana..sve ce da se sredi,ne brini..
Vidi , na kompu sam nasla, nemam pojma kako, bolivudsrbija isti sajt ali sa engleskim prevodima i oni rade. Nasla sam 234 epizodu na kojoj sam stala. Sad na laptopu ne mogu da nadjem nista i blago sam "odlepila"

E tako ti i treba kad oces da budes moderna i koristis lap. Vidis ?๐Ÿ˜†

๐Ÿ˜† Zavrsices i ti na kraju sa laptopom videces. Mozes da me zezas do mile volje ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Sutra cu videti. Sad sam toliko ljuta i nervozna... ๐Ÿ˜ก

Ccc, pa mozda je ipak trebalo slusati KKK๐Ÿ˜†
nn027 thumbnail
Pa nisam mislila bas "toliko" malo ๐Ÿ˜†
nn027 thumbnail

Badi slusala sam ja ali sta vredi. Kety i ja se tesko palimo i tu nije bilo pomoci. Kako cemo se sad "ugasiti" pojma nemam ๐Ÿ˜†
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Badi slusala sam ja ali sta vredi. Kety i ja se tesko palimo i tu nije bilo pomoci. Kako cemo se sad "ugasiti" pojma nemam ๐Ÿ˜†

Keti se tesko pali, al ona kad gleda,gleda..niko ne moze da je uhvati ๐Ÿ‘..a ti je cekas,mislis da je u zaostatku..e moja Lakshmi, sad ni KKK ne moze da ti pomogne ๐Ÿคฃ
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Ja gledam Silu, pa kome je dosadno, moze samnom..๐Ÿ˜‰
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Vidi, ja mislim da ako je do videa sa dailymotiona,onda ne mozes da gledas sa tih sajtova,vec samo preko you tuba..Zasto zuris sada, nece da ti pobegne, sutra ujutru ce doci serije sa prevodom, odspavaj i odmori nocas..
U tome i jeste stos Dal, te epizode rade jer nisu sa dailymotiona a osim toga lako ih je pronaci jer su lepo sve na jednom mestu. Ako nista videcu sutra na kompu pa cu zapamtiti to sa engleskim prevodom.
Ako imas link,obavezno postavi da ga arhiviram..
Sutra cu videti. Sad sam toliko ljuta i nervozna... ๐Ÿ˜ก

Keti se tesko pali, al ona kad gleda,gleda..niko ne moze da je uhvati ๐Ÿ‘..a ti je cekas,mislis da je u zaostatku..e moja Lakshmi, sad ni KKK ne moze da ti pomogne ๐Ÿคฃ

A zamisli da sam sad negde oko 280 epizode ? Sta mislis da li bi mi bilo teze?
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ja gledam Silu, pa kome je dosadno, moze samnom..๐Ÿ˜‰

Na kojoj si epizodi?