PARTY AT PODDARS 7.1.26
TRUTH IS TOLD 8.1.26
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 37
Katrina and Vicky's son name is Vihaan Kaushal
Toxic - The Tease
Kartik’s Immoral behaviour consequence
Are Virani men dumb?? 😂😡
Anupama Chopra Wept Through Ikkis
Is Armaan a Gunegaar?
Mahadev and Sons-First Thoughts!
Border 2 Run Time 3 hr 20 Minutes
Is Hrithik-Munni helping the KSBKBT2 trp numbers?
JA ep 246 consummation hits 40 M views uploaded a year back
Mahadev and Sons: Episode Discussion Thread #1
Mislim stvarno 😲 ... Odrasli ljudi pa tako zevzece po svu noc bez veze... Sto se bre ne ugledaju na nas 🤣
PS znam da svako jutro ustajes oko 7 😉
Znas kako sam ja..gledam celu noc i cim otvorim oci,stavim dorucak i caj, pa pustim seriju..za rucak i veceru se podrazumeva brza hrana ili bilo sta sto mi je pri ruci..😆
Pa stvarno bi mogli na nas da se ugledaju..mi se bre ovde bavimo bitnim stvarima, ja sam cak i Hindi naucila , vidis ? a ne ko pojedini sto sutiraju loptu i to online,mislim stvarno..🤣
Kako ono kazu ? Dokon pop i Laksmi ovaj jarice krsti 🤣 🤣
Stvarno se divim tebi i Smeki. Kako ste sve to uspele da postignete. To je umetnost 😆
Sada me zanima kada cete da stignete do 147.epizode..tu ulazi novi lik..? Za mene se ova serija oduvek delila na deo do njegovog ulaska i posle..😃
Hellooo 😛
Napokon novi topic 😆Cekale smo Nada i ja,ali vas nigdje,ccc 😆
Sory, sory..dokle si stigla sa serijom nocas ?Nema veze,salim se 😆 Bile smo budne do pola 4 😃Zavrsila sam 118 😊
Ti do pola cetri a ja...
Pojma nemam koliko je sati bilo. Jedva sam sebe naterala da odem da spavam. Odgledala sam 121. Izvini ali nisam mogla da odolim. 😔
Stici ces ti mene. Ja cu te sacekati.😲Pa ti nisi legla prije 6.Ja sam oko pola 4 zavrsila 115.Ti jos 6 iza mene pa to je jos skoro 2 sata 😆
Ma nisam ni smela pogledati na sat. U jednom momentu , dok sam gledala 121 epizodu, iscupao mi se kabel od struje iz laptopa. Kazem ja prvo sebi, pa dobro zavrsices sutra i kao sad cu da spavam. I sta mislis sta sam uradila?
Ustekam kabel i zavrsim epizodu. Onda se nateram da idem spavati. Okretala sam se jos pola sata. Nece san na oci. Jedva sam zaspala.
Znas kako sam ja..gledam celu noc i cim otvorim oci,stavim dorucak i caj, pa pustim seriju..za rucak i veceru se podrazumeva brza hrana ili bilo sta sto mi je pri ruci..😆
Stvarno se divim tebi i Smeki. Kako ste sve to uspele da postignete. To je umetnost 😆
To je navlakusa..pitaj Sasku..za mene i Smeki vec znas..🤪