Ma pusti Dal 😆 ja sam bila u 10 na topicu,nje nigdje.Tek u podne se prijavila 😉😆Zaboravih te pitati Dal,ko pobjedi u fudbalu 😆
😆 Cekaj a jel to ona nas pozdravila sa "dobro jutro"? 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
ABHEERA IN JAIL 2.9
UMAR KHAYID 1.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Real Woman Power Farhana
Jee Le Zaraa Is Happening
Ma pusti Dal 😆 ja sam bila u 10 na topicu,nje nigdje.Tek u podne se prijavila 😉😆Zaboravih te pitati Dal,ko pobjedi u fudbalu 😆
Hellooo 😛
Napokon novi topic 😆Cekale smo Nada i ja,ali vas nigdje,ccc 😆
Sory, sory..dokle si stigla sa serijom nocas ?Nema veze,salim se 😆 Bile smo budne do pola 4 😃Zavrsila sam 118 😊
Ti do pola cetri a ja...
Pojma nemam koliko je sati bilo. Jedva sam sebe naterala da odem da spavam. Odgledala sam 121. Izvini ali nisam mogla da odolim. 😔
Stici ces ti mene. Ja cu te sacekati.😲Pa ti nisi legla prije 6.Ja sam oko pola 4 zavrsila 115.Ti jos 6 iza mene pa to je jos skoro 2 sata 😆
Vec sam ti rekla da me on odusevio svojom glumom.On ne glumi emocije,osjeca ih.Znas da dugo nisam vidjela covjeka koji izgleda vise nego obicno a da toliku harizmu ispoljavaScena kod bazena,lele ostala sam bez textaOzbiljno mislim da bi on kao kralj izraza i Prat kao kraljica izraza napravili bum.Kad bi imali dobru pricu mislim da bi serija sa njih dvoje prevazisla ovu
Slazem se a ja bih dodala da i ona sjajno glumi. Kusi me je par puta bas slatko nasmejala 😃
Sto se tice kombinacije Prats i njega mislim da bi to zaista bilo odlicno. Steta sto su sanse da njih dvoje snime nesto zajedno nikakve.
Ma nisam ni smela pogledati na sat. U jednom momentu , dok sam gledala 121 epizodu, iscupao mi se kabel od struje iz laptopa. Kazem ja prvo sebi, pa dobro zavrsices sutra i kao sad cu da spavam. I sta mislis sta sam uradila?
Ustekam kabel i zavrsim epizodu. Onda se nateram da idem spavati. Okretala sam se jos pola sata. Nece san na oci. Jedva sam zaspala.