Ma pusti Dal 😆 ja sam bila u 10 na topicu,nje nigdje.Tek u podne se prijavila 😉😆Zaboravih te pitati Dal,ko pobjedi u fudbalu 😆
😆 Cekaj a jel to ona nas pozdravila sa "dobro jutro"? 😆
CHACHI vs CUTEY 11.12
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 35
CONFUSED SOULS 12.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 2nd T20I🏏
Is Yrkkh in trouble?
Hrithik ‘praises’ Dhurandhar but he also disagrees with its politics
Happy Birthday champion: Gaurav Khanna
Film Critics Guild issues statement
I hope pari sudhar nahi gayi ho!
Who is the most hated character
Critic Roshan is back with another review of Dharundhar!!
Saahil & Pooja Set To Return!!
15 years of Ranveer Singh
Industry support for Dhurandhar (a compilation)
Akshaye Khanna is the highest grossing actor of 2025!!!
Paresh Rawal deletes his distasteful tweet on Anupama Chopra
How convenient
Next season’s contestants - speculations
Ma pusti Dal 😆 ja sam bila u 10 na topicu,nje nigdje.Tek u podne se prijavila 😉😆Zaboravih te pitati Dal,ko pobjedi u fudbalu 😆
Hellooo 😛
Napokon novi topic 😆Cekale smo Nada i ja,ali vas nigdje,ccc 😆
Sory, sory..dokle si stigla sa serijom nocas ?Nema veze,salim se 😆 Bile smo budne do pola 4 😃Zavrsila sam 118 😊
Ti do pola cetri a ja...
Pojma nemam koliko je sati bilo. Jedva sam sebe naterala da odem da spavam. Odgledala sam 121. Izvini ali nisam mogla da odolim. 😔
Stici ces ti mene. Ja cu te sacekati.😲Pa ti nisi legla prije 6.Ja sam oko pola 4 zavrsila 115.Ti jos 6 iza mene pa to je jos skoro 2 sata 😆
Vec sam ti rekla da me on odusevio svojom glumom.On ne glumi emocije,osjeca ih.Znas da dugo nisam vidjela covjeka koji izgleda vise nego obicno a da toliku harizmu ispoljavaScena kod bazena,lele ostala sam bez textaOzbiljno mislim da bi on kao kralj izraza i Prat kao kraljica izraza napravili bum.Kad bi imali dobru pricu mislim da bi serija sa njih dvoje prevazisla ovu

Slazem se a ja bih dodala da i ona sjajno glumi. Kusi me je par puta bas slatko nasmejala 😃
Sto se tice kombinacije Prats i njega mislim da bi to zaista bilo odlicno. Steta sto su sanse da njih dvoje snime nesto zajedno nikakve.
Ma nisam ni smela pogledati na sat. U jednom momentu , dok sam gledala 121 epizodu, iscupao mi se kabel od struje iz laptopa. Kazem ja prvo sebi, pa dobro zavrsices sutra i kao sad cu da spavam. I sta mislis sta sam uradila?
Ustekam kabel i zavrsim epizodu. Onda se nateram da idem spavati. Okretala sam se jos pola sata. Nece san na oci. Jedva sam zaspala.