🤣Zato sam ja zavrsila sa 115.Nije bilo neke specijalne radnje.Sama sam sebi rekla ako jos jednu pogledam necu se moci zaustaviti 😆
Govorim i ja sama sebi ali nema ko da me slusa 😕 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
MAIRAs REJECTION 4.9
LIFE IN JAIL 3.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
New Entry : Manit Joura
Abhira & Geetanjali
A Missed Opportunity
Akshara’s karma
War 2 Set To Finish As The Lowest YRF Spy Grosser Domestically
Shilpa Shetty's Bandra Restaurant Shuts Down
Mihir - The d*uchebag
Baaghi 4 - Reviews And Box Office
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
🤣Zato sam ja zavrsila sa 115.Nije bilo neke specijalne radnje.Sama sam sebi rekla ako jos jednu pogledam necu se moci zaustaviti 😆
Devojke,dva popodne je..nigde nikoga jos..nije valjda da jos spavate ili vas je udarila srcka dok ste gledale 110. i 111. epizodu..
pa ste noc provele u hitnoj, kao ja i Smeki svojevremeno..
Nije nas udarila srcka dok smo gledale 110 i 111,tu smo uzivaleAli jeste u 112 i 113,hbt tetka mi je digla pritisak samo takoA muski krelac da ne pricam Bas sam pisala Nadi da nakon one divne scene kod bazenaocekujem da on nesto posteno zhb
Da, procitala sam to..kao i obicno,bila si u pravu..Vec sam ti rekla da me on odusevio svojom glumom.On ne glumi emocije,osjeca ih.Znas da dugo nisam vidjela covjeka koji izgleda vise nego obicno a da toliku harizmu ispoljavaScena kod bazena,lele ostala sam bez textaOzbiljno mislim da bi on kao kralj izraza i Prat kao kraljica izraza napravili bum.Kad bi imali dobru pricu mislim da bi serija sa njih dvoje prevazisla ovu
Ma pusti Dal 😆 ja sam bila u 10 na topicu,nje nigdje.Tek u podne se prijavila 😉😆Zaboravih te pitati Dal,ko pobjedi u fudbalu 😆
Bez komentara 😳Nado,mislim ja da je i ona super glumica.Ali primjetila sam da oni imaju puno zena koje dobrooo glume ali mi muski akteri nisu bas nesto.Zato sam vise odusevljena njegovom glumom 😃
Devojke,dva popodne je..nigde nikoga jos..nije valjda da jos spavate 😲 ili vas je udarila srcka dok ste gledale 110. i 111. epizodu..😆 pa ste noc provele u hitnoj, kao ja i Smeki svojevremeno..😆
Nije srcka Dal. 😳
Pa sad ne mozes ocekivati da celu noc gledam seriju i da sam u 9 na topiku 😆Ma pusti Dal 😆 ja sam bila u 10 na topicu,nje nigdje.Tek u podne se prijavila 😉😆Zaboravih te pitati Dal,ko pobjedi u fudbalu 😆
Ja sam vam topik otvorila oko 7 sati jutros,a inace ustajem svako jutro u pola 7, osim nedeljom..da ste malo sacekale, mogle smo da se sretnemo 😆 Nemam poima ko je pobedio,a danas kada smo se culi,reko mi je da su igrali do 3 i nesto..pa vi vidite koje su to zamlate..ko neka deca 😆
Ma nisam ni smela pogledati na sat. U jednom momentu , dok sam gledala 121 epizodu, iscupao mi se kabel od struje iz laptopa. Kazem ja prvo sebi, pa dobro zavrsices sutra i kao sad cu da spavam. I sta mislis sta sam uradila?
Ustekam kabel i zavrsim epizodu. Onda se nateram da idem spavati. Okretala sam se jos pola sata. Nece san na oci. Jedva sam zaspala.