BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Happy Birthday Akshay Kumar
Tek ? 😲 Ja sam ocekivala da ste presle preko 120..😆 Ali ste blizu..veoma blizu..😉
Devojke,dva popodne je..nigde nikoga jos..nije valjda da jos spavate 😲 ili vas je udarila srcka dok ste gledale 110. i 111. epizodu..😆 pa ste noc provele u hitnoj, kao ja i Smeki svojevremeno..😆
Nije nas udarila srcka dok smo gledale 110 i 111,tu smo uzivale 😳Ali jeste u 112 i 113,hbt tetka mi je digla pritisak samo tako 😡A muski krelac da ne pricam 😕 Bas sam pisala Nadi da nakon one divne scene kod bazenaocekujem da on nesto posteno zhb
Nije srcka Dal. 😳
Pa sad ne mozes ocekivati da celu noc gledam seriju i da sam u 9 na topiku 😆
I zahebao je Na zalost.
Ti do pola cetri a ja...
Pojma nemam koliko je sati bilo. Jedva sam sebe naterala da odem da spavam. Odgledala sam 121. Izvini ali nisam mogla da odolim. 😔
Stici ces ti mene. Ja cu te sacekati.
Devojke,dva popodne je..nigde nikoga jos..nije valjda da jos spavate 😲 ili vas je udarila srcka dok ste gledale 110. i 111. epizodu..😆 pa ste noc provele u hitnoj, kao ja i Smeki svojevremeno..😆
Nije nas udarila srcka dok smo gledale 110 i 111,tu smo uzivale 😳Ali jeste u 112 i 113,hbt tetka mi je digla pritisak samo tako 😡A muski krelac da ne pricam 😕 Bas sam pisala Nadi da nakon one divne scene kod bazenaocekujem da on nesto posteno zhb
Da, procitala sam to..kao i obicno,bila si u pravu..😆Vec sam ti rekla da me on odusevio svojom glumom.On ne glumi emocije,osjeca ih.Znas da dugo nisam vidjela covjeka koji izgleda vise nego obicno a da toliku harizmu ispoljava😲Scena kod bazena,lele ☺️ ostala sam bez textaOzbiljno mislim da bi on kao kralj izraza i Prat kao kraljica izraza napravili bum.Kad bi imali dobru pricu mislim da bi serija sa njih dvoje prevazisla ovu 😃